eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
241 دنبال‌کننده
953 عکس
641 ویدیو
8 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
ایتالیا به‌طور خاموش جنگنده‌های یوروفایتر، سامانه‌های پدافندی SAMP/T و سامانه‌های ضدپهپاد را برای دفاع از متحدان خلیج فارس مستقر کرد جنگنده‌های یوروفایتر، یک هواپیمای اواکس E-550A CAEW، رادارها و سامانه‌های ضدپهپاد به‌طور رسمی تأیید شده‌اند، در حالی که گزارش‌ها حاکی از آن است که سامانه‌های SAMP/T و آتش بارهایSkynex نیز بخشی از نیرویی متشکل از حداقل ۷۰۰ نظامی هستند.
رژیم نجس صهیونیستی با حملات توپخانه‌ای، شهر صور در جنوب لبنان را بمباران کرد.
🔻نیویورک پست: فرمانده سنتکام یک کارزار بمباران گسترده دو هفته‌ای به ترامپ ارائه داده که در آن خبری از حملات محدود شبانه نیست و روز و شب و به طور مداوم و گسترده و در همه‌ی مناطق، ایران بمباران خواهد شد
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻شب های سخت پهلوی‌چی ها دونالد شترامپ گفت: دین و مذهب عامل بسیار مهمی در موفقیت یک کشور است. لازم نیست حتماً مسیحیت باشد؛ این دین ماست. اگر به بعضی از کشورهایی نگاه کنید که بدون دین هستند، می‌بینید که مکان‌های شادی نیستند. این برای شما منطقی نیست؟😂
فرمانده یگان پهپادی غرب کشور در حمله آمریکا به کرمانشاه به درجه شهادت رسید سرهنگ خلبان یونس حاجی‌عزیزی، فرمانده یگان پهپادی غرب کشور، در جریان حملات شب گذشته نیروی هوایی آمریکا به کرمانشاه شهید شد❤️‍🩹
🔻گستاخی و زیاده گویی ترامپ در مورد ایران: 🔹️ می‌خواهید همه چیز سریع تمام شود؟ به دیوانه‌ها سلاح هسته‌ای بدهید. 🔹️ خیلی سریع تمام می‌شود.
اکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد: ترامپ، در حال بررسی اجرای یک کارزار بمباران علیه زیرساخت‌های ایران در چند روز آینده است. 💢طبق این گزارش: ❌اهداف احتمالی شامل زیرساخت‌های انرژی ایران نیز می‌شود. ❌این حملات ممکن است با مشارکت ارتش رژیم صهیونیستی (IDF) انجام شوند.
🔴دبیر شورای عالی امنیت ملی: ادامۀ آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگۀ هرمز را محکم‌تر می‌کند محمدباقر ذوالقدر: ادامۀ محاصرۀ دریایی و آتش‌افروزی رژیم آمریکا، هم قفل تنگۀ هرمز را محکم‌تر می‌کند و هم تنگه‌ها و گلوگاه‌های دیگر را می‌بندد؛ و تاوان آن‌ را اقتصاد جهانی، بازار انرژی و رای‌دهندگان آمریکایی خواهند داد.
مشاهده شده در نجف :)
اوضاع به حدی در اسپانیا بحرانی شده که مکرون، رئیس جمهور فرانسه اعلام کرده در پی بحران مهاجرت در منطقه سئوتای اسپانیا، نیروهای نظامی، هواپیماها و پهپادها در مرز با اسپانیا مستقر شدند! گویا فرقی ندارد چه منطقه ای در جهان باشد آسیا یا اروپا! هر جا که در برابر ظلم و استعمار به پا خیزند اینطور دچار فتنه، آشوب و درگیری می‌شوند!
♦️توییت کاربر خارجی که در ۲۴ ساعت ۷ میلیون بازدید داشت