eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
245 دنبال‌کننده
836 عکس
573 ویدیو
8 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ 🔹 فرمانداری شهرستان جاسک: وضعیت در شهرستان جاسک کاملاً عادی است و خبرهای مربوط به تخلیه منطقه صحت ندارد.
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی ترور معاون فرمانده یک هسته حماس شد ارتش و سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) مدعی شدند معاون فرمانده یکی از هسته‌های جنبش حماس را ترور کرده‌اند.
17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 شکرا عراق الحشد شکرا نعم جیرانا
نام تو بردم دلم آتش گرفت .... 3 سالی میشه که ویزای اربعین رایگان شده و گذرنامه زیارتی رو هم تو کوتاه‌ترین زمان ممکن تحویل میدن.. هیچوقت یادمون نمیره چقدر زیارت اربعین رو واسمون راحت کردی... بچه‌هایی که عازم کربلا هستید یا الان اونجا حضور دارید یادتون نره برای «سید» هم قدم بردارید.. 🥀 اَللَّهُـــمَّ صَلِّ عَلــَی مُحَمـّـــَدٍ وَآلِ مُحَمـّــَدٍ وَعَجّـــِـلْ فــَرَجَهُـــمْْ
🔺خاطره رفیق دوست از اظهار نظر امام(ره) درباره ساخت سلاح هسته‌ای وزیر اسبق سپاه پاسداران: 🔹من خاطره‌ای از زمانی که وزیر سپاه بودم دارم. آن زمان در وزارت سپاه معاونت صنایع را ایجاد کردم و در آن معاونت، ۱۸ گروه مختلف از تولید فشنگ تا موشک را تعریف کردیم. این برنامه را خدمت حضرت امام ارائه دادم. 🔹گروه هجدهم با عنوان «شیم، میم، ه» یا «شیم، میم، ر» بود. 🔹وقتی این عنوان را گفتم، امام با خنده پرسیدند: «این دیگر چیست؟» عرض کردم منظور، شیمیایی، میکروبی و هسته‌ای یا شیمیایی، میکروبی و رادیواکتیو است. 🔹امام فرمودند: «بمب اتم نسازید.» رهبر شهید انقلاب هم تأکید کردند که ساخت بمب اتم حرام است. 🔹زمانی که می‌خواستم از خدمت امام مرخص شوم، ایشان دوباره مرا صدا زدند و فرمودند: «می‌دانی چرا نباید بمب اتم بسازیم؟ چون بمب اتم سلاح جنگ نیست؛ بمب اتم حرث و نسل را از بین می‌برد. ما نیامده‌ایم که حرث و نسل را نابود کنیم. آن ۱۷ گروهی را که ایجاد کرده‌ای، هر چقدر می‌خواهی توسعه بده تا در عرصه دفاع بر دشمن برتری داشته باشی، اما بمب اتم نساز.
🔺سفارت آمریکا در بغداد نیز درباره تشدید احتمالی تنش‌ها در منطقه هشدار داد و از اتباعش خواست برای ترک منطقه آماده باشند.
آغاز کاهش حضور نظامی آمریکا در کردستان عراق 🔹پس از اعلام بازبینی آمریکا در حضور نظامی در کویت، شبکه العربیه گزارش داد که واشنگتن در حال خارج کردن نیروهای خود از کردستان عراق است.
ادعای وال استریت ژورنال: شترامپ، در ساعات پایانی حضورش در باشگاه گلف خود در نیوجرسی، طرح‌های جدید حمله را که به او ارائه شده بود، تأیید کرد.
👌 موشک فوق‌العادهِ مرگبار خیبرشکن به کابوس جدید آمریکا تبدیل شد! 🔺گزارش ویژه رسانه آمریکایی وال‌استریت ژورنال از موشک خیبرشکن ایران! 🔹مقام‌های آمریکایی می‌گویند حملات ایران روزبه‌روز پیچیده‌تر می‌شود و همین موضوع، این موشک را برای نیروهای آمریکایی خطرناک‌تر کرده است. ویژگی وجود دارد که این موشک را برای دشمنان ایران به سلاحی چالش‌برانگیز تبدیل می‌کند در برخی از گونه‌های این موشک، بخش دماغه که کلاهک جنگی را حمل می‌کند هنگام فرود با سرعت بسیار زیاد به سمت زمین، قابلیت مانور دارد. 🔺کارشناسان همچنین می‌گویند این موشک قادر است کلاهکی با وزنی بیش از هزار پوند (حدود ۴۵۰ کیلوگرم) حمل کند و با سرعتی معادل چندین هزار مایل در ساعت حرکت کند موضوعی که برخورد مستقیم آن را فوق‌العاده مرگبار می‌کند.
💠این سطح اطلاعات نظامی از یه خاورمیانه‌ای بعیده واقعا 😂😁
‼️قالیباف: دستتون هرروز آلوده تر از دیروز
🔵پست دقایقی پیش رسانه رهبر انقلاب: زیارت اربعین؛ جلوه‌ای از «حُبُّ‌ الحسین یَجمَعُنا» 🔹به زودی بار دیگر آغوشِ گشوده‌ی ملّت کریم عراق و عشایر و طوائف خون‌گرم و با محبّت آن به روی زائران مشتاق زیارت اربعین و از جمله انبوهی که به نیابت از آقای شهید ایران زیارت می‌کنند، با خاطره‌ی این تشییع شکوهمند و بزرگ‌مردی که شاید سالها آرزوی تشرّف به اعتاب مقدّسه را در دل می‌پروراند، درآمیخته و شعار پر از حقیقت حُبُّ‌ الحسین یَجمَعُنا را به رخ همگان خواهد کشید. | ۲۶/تیر/۱۴۰۵ 🔹تصویری از حضور حضرت آیت‌الله سیّدمجتبی خامنه‌ای در زیارت اربعین ۱۴۴۶ه‍.ق