eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
238 دنبال‌کننده
1هزار عکس
657 ویدیو
8 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹 تایم: هزینه جنگ آمریکا با ایران به ۴۰ میلیارد دلار رسید
🔸 تیراندازی مرگبار در مدرسه‌ای در تایلند چند کشته و ۲۰ زخمی برجا گذاشت
‌ رد پای موساد در بحران مهاجرتی اخیر اسپانیا 🔹برآورد سرویس‌های اطلاعاتی چین نشان می‌دهد که هجوم اخیر ده‌ها هزار مهاجر از مراکش به مرز اسپانیا را اسرائیل طراحی کرده و عناصری از موساد نیز برای رهبری عملیات در بین مهاجران حضور داشته‌اند. 🔹به گزارش روزنامهٔ ال‌موندو، هدف از این اقدام، بی‌ثبات‌سازی دولت اسپانیا بخاطر انتقاد از نسل‌کشی اسرائیل در غزه، مخالفت با جنگ ایران و در اختیار قرار ندادن پایگاه‌های نظامی خود به آمریکا بوده است. 🔹محافل اطلاعاتی، این اقدام را یک کارزار فشار عمدی علیه دولت «پدرو سانچز»، نخست‌وزیر اسپانیا، ارزیابی می‌کنند.
آنتی‌ سالوسیون➋
📌المیادین: عربستان دستور پنهان‌کاری درباره تلفات نیروهای خود را صادر کرد 🔹یک منبع نظامی به المیادین
♟️ شطرنج صنعاء؛ چرا کفه ترازو به ضرر ریاض سنگین می‌شود؟ تحولات روزهای گذشته نشان می‌دهد نبرد میان صنعاء و ریاض وارد مرحله‌ای جدید شده است؛ مرحله‌ای که شاخص اصلی آن، هزینه اقتصادی و راهبردی هر اقدام است. در روزهای اخیر، عربستان حملات خود به مواضع یمن را تشدید کرد و همزمان نیروهای صنعاء نیز با حملات موشکی و پهپادی، هم اهداف نظامی و هم معادلات امنیتی عربستان را تحت فشار قرار دادند. در کنار آن، تهدید خطوط انتقال انرژی و کشتیرانی باعث شد بازار جهانی نفت بار دیگر نسبت به امنیت صادرات سعودی حساس شود. اما مهم‌ترین پیام در بازار انرژی دیده شد. گزارش‌ها نشان می‌دهد واردات نفت عربستان به آمریکا در ماه جولای به پایین‌ترین سطح تاریخی خود رسید و برای نخستین‌بار طی چهار دهه، در مقطعی به صفر رسید؛ رخدادی که بیش از آنکه یک موضوع تجاری باشد، بازتاب نگرانی از امنیت صادرات نفت سعودی و تغییر مسیر جریان انرژی در سایه تنش‌های منطقه‌ای است. دقیقاً همین نقطه، هسته اصلی راهبرد صنعاء است. صنعاء می‌خواهد هزینه تداوم جنگ را برای عربستان از هزینه پایان دادن به آن بیشتر کند. به همین دلیل، عملیات‌ها به‌گونه‌ای طراحی می‌شوند که فشار مستقیماً بر مهم‌ترین نقطه قوت ریاض یعنی «اقتصاد، صادرات نفت و اعتماد سرمایه‌گذاران» وارد شود؛ در حالی که از اقداماتی که بتواند اجماع جهانی یا ائتلاف نظامی جدید علیه یمن ایجاد کند، تا حد زیادی پرهیز شده است. در مقابل، گزینه‌های ریاض نسبت به گذشته محدودتر شده‌اند. بازگشت به جنگ گسترده، به معنی افزایش تهدید علیه زیرساخت‌های نفتی و اقتصادی است؛ اتکا به ائتلاف‌های خارجی نیز دیگر تضمین‌کننده تغییر معادلات نیست و تجربه سال‌های گذشته نشان داده برتری تسلیحاتی، لزوماً به برتری راهبردی منجر نمی‌شود. آنچه امروز در جریان است جنگ محاسبات اقتصادی و فرسایش راهبردی است؛ شطرنجی که در آن صنعاء تلاش می‌کند بدون ورود به یک رویارویی تمام‌عیار، مهره‌های کلیدی ریاض را یکی‌یکی از صفحه خارج کند و عربستان را به نقطه‌ای برساند که برای عربستان توقف جنگ ، کم‌هزینه‌تر از ادامه دادن به آن باشد.
♦️ ادعای کانال ۱۲ اسرائیل: 🔹 آمریکا انتقال بخشی از سوخت‌رسان‌های خود را که در فرودگاه بن‌گوریون مستقر بودند، آغاز کرده 🔹 کانال ۱۲ اسرائیل مدعی شد: نیروی هوایی آمریکا انتقال بخشی از هواپیماهای سوخت‌رسان هوایی خود را که طی هفته‌های اخیر در فرودگاه بن‌گوریون مستقر بودند، آغاز کرده است. /
973.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️کمال شرف هم بلایی که یمن برسر سعودی آورد به تصویر کشید
✍اول خواستند طرح عدم کفایت پزشکیان را راه بندازند، مردم همراهیشون نکردند. 🔶بعد به دروغ گفتند که پزشکیان برای تفاهمنامه تهدید به استعفا کرده، باز مردم محلشون ندادند. 🔷یه دیوانه‌ای را جلو انداختند و گفت پزشکیان ۲۸ بار استعفا کرده، این بار دفتر رهبری تکذیبیه داد و رسوا شدند. 🔶حالا دوباره میگن استعفا نه عدم کفایت. 🔷آقاجون نه پزشکیان استعفا میده، نه نمایندگان مردم در مجلس حاضرند طرح عدم کفایت رئیس جمهور رو بررسی کنند، نه رهبری راضی به منحل شدن دولته، نه مردم با شما همراهی می‌کنند. 🔶بگیرید یه گوشه ساکت بنشینید، اینقدر خودتون رو بی‌آبرو و مضحکه خاص و عام نکنید....
۲ مقام‌ ارشد موساد در پی شکست توطئه علیه ایران برکنار شدند تلویزیون عبری: 🔹در پی شکست طرح عملیاتی برای تغییر نظام در ایران، رئیس موساد دو تن از مقام‌های برجسته این نهاد اطلاعاتی در رژیم صهیونیستی را برکنار کرد. 🔹مقام‌های برکنار شده به شکل مستقیمی با تهیه و اجرای طرحی در ارتباط بودند که به ترامپ عرضه شد.
💠تو تاریخ بنویسید کسی که برای مرگ سربازان آمریکایی اشک ریخت و برای کودکان میناب حتی ناراحت هم نشد، حالا نگران دریای خزر شده 😏
کدام گروههای کالایی مشمول واردات با رویه جدید ارز اشخاص شدند؟ 🔹امکان استفاده از حوزه سهمیه «سپرده خود و دیگران» برای 3414 کد تعرفه تعیین‌شده از سوی وزارت صمت فراهم شد. مهم‌ترین گروه‌های کالایی این فهرست عبارتند از: 🔹مواد اولیه صنایع غذایی و کشاورزی شامل انواع میوه‌های خشک، دانه‌های روغنی، افزودنی‌ها و مواد اولیه فرآوری غذا. 🔸مواد شیمیایی و پتروشیمی شامل اسیدها، حلال‌ها، انواع پلیمرها، رزین‌ها، رنگدانه‌ها، مواد دارویی، کودها و مواد آزمایشگاهی. 🔹مواد اولیه صنایع دارویی و بهداشتی و ترکیبات شیمیایی مورد استفاده در تولید دارو. 🔸کائوچو، لاستیک و محصولات وابسته شامل مواد اولیه تولید تایر و قطعات لاستیکی. چوب، کاغذ، مقوا و صنایع سلولزی. 🔹الیاف، نخ، پارچه و مواد اولیه صنعت نساجی از جمله نخ‌های پنبه‌ای، مصنوعی و الیاف صنعتی. 🔸فلزات پایه و محصولات فولادی، آلومینیومی، مسی و سایر فلزات شامل ورق، میلگرد، پروفیل و مواد اولیه فلزی. 🔹قطعات، تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی مورد استفاده در خطوط تولید. 🔸تجهیزات و قطعات برقی و الکترونیکی شامل موتورهای الکتریکی، ژنراتورها، کابل، زغال باتری، تجهیزات کنترلی و قطعات الکترونیکی. 🔹ابزار دقیق، تجهیزات اندازه‌گیری و تجهیزات پزشکی شامل انواع کنتورها، حسگرها و ابزارهای صنعتی. 🔹بررسی این فهرست نشان می‌دهد عمده کالاهای مشمول، مواد اولیه، کالاهای واسطه‌ای و تجهیزات تولید هستند و هدف از این اقدام، تسهیل فرآیند تأمین نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی از محل سهمیه «سپرده خود و دیگران» عنوان شده است.
گزارش‌ها از حمله جدید یمن به مزدوران سعودی در مأرب 🔹برخی منابع یمنی از حمله ارتش یمن به مزدوران سعودی در داخل پادگان نظامی «صحن الجن» در مأرب یمن خبر می دهند.
🔺روزنامه‌نگار انگلیسی؛ تمام توان زرادخانه و قدرت هوایی آمریکا به یک عقب‌گرد فاجعه‌بار برای واشنگتن تبدیل شد! 🔹جاش گلنسی، روزنامه‌نگار و نویسنده انگلیسی: بازگشایی تنگه هرمز در واقع فقط بازگشت به وضعیت پیش از جنگ است. آن هم نه حتی به‌طور کامل، زیرا اکنون صحبت از احتمال دریافت عوارض برای عبور کشتی‌هاست. به نظر من، این در حال تبدیل شدن به یک تحقیر تاریخی برای آمریکاست. 🔺تحقیرى که ممکن است برای یک نسل در حافظه‌ها بماند. واقعا فکر نمی‌کنم این توصیف اغراق‌آمیز باشد. اگر نتیجه به‌کارگیری تمام توان زرادخانه و قدرت هوایی آمریکا علیه ایران این باشد که اکنون جهان برای عبور از تنگه هرمز مجبور به پرداخت عوارض شود.