eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
253 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
744 ویدیو
8 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
توافق هرمز در حال شکل‌گیری است؛ اما نه توافقی که ترامپ می‌خواست شبکه سی‌ان‌ان در تحلیلی می‌نویسد مذاکرات درباره تنگه هرمز به سمت توافق پیش می‌رود، اما چارچوب توافق در حال شکل‌گیری با اهداف اولیه آمریکا فاصله زیادی دارد. به نوشته این گزارش، ایران تلاش می‌کند دستاوردهای جنگ را به یک امتیاز سیاسی و حقوقی دائمی تبدیل کند؛ موضوعی که واشنگتن همواره با آن مخالفت کرده است.
آقای تحلیلگر ✍️ ایران نمیخواهد و نخواسته تمام تخم مرغ هایش را در سبد مذاکره بچیند. کشور در کنار تمام احتمالا برای دور جدید حماقت دشمن آماده میشود و مسئله ی اصلی ما اکنون اهرم فشارهای جدید است... آمریکا خواهد آموخت که زمان جنگ ارزان و کوتاه مدت تمام شده است...
🌸«آزادگان بر بلندای حماسه صبر» دکتر یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران: 🔹بیست‌وششم مرداد سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، نماد ملی استقامت و اراده آهنین الماس‌های درخشانی است که پس از سال‌ها مقاومت در اسارتگاه‌های مخوف رژیم بعث عراق و دوری به وطن بازگشتند. ۲۶ مرداد سالگرد ورود آزادگان به میهن اسلامی گرامی باد.💐🇮🇷
🔸 مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع پیشرفته: ۲۰۰ همت برای حمایت از بنگاه‌های تولیدی آسیب‌دیده از جنگ در نظر گرفته شد
🔺تنگه هرمز خلوت‌تر از همیشه شد 🔹داده‌های ردیابی کشتی از کپلر: ۵ کشتی باری روز شنبه از تنگه هرمز عبور کردند و روز یکشنبه هیچ عبوری ثبت نشد.
👌آریایی نژاد، نماینده مجلس بابت اظهارات خود درباره فوت مهسا امینی عذرخواهی کرد.
🔰تبلیغات انتخاباتی جدید نتانیــــاهو، سید مجتبی خـــــامنه‌ای، زهـــــران ممدانی، رجب طیب اردوغــــــان و نعیم قاســـــم را در کنار یکدیگر قرار داده است: «آن‌ها می‌خواهند نتانیاهو شکست بخورد؛ اجازه ندهید پیروز شوند.
💠فاصله این دو تصویر حدود ۵۰ سال است! 🔹‌زمانی انگلیس با کلی منت، بدقولی و در آخر با قیمت بالا حاضر می‌شد چند تانک چیفتن به ما بده اما حالا در عرض کمتر از نیم قرن پهپادهای اعجاب انگیز ما داخل پارلمان آنها رونمایی می‌شود.
🔺الکساندر دوگین: آنچه امروز جهان شاهد آن است، وحدت بی‌نظیر ملت ایران است؛ 🔹این آمادگی برای فداکاری، نشان دهنده پیروزی معنوی برگشت‌ناپذیر ایران است. در مقابل، رفتار برخی دیگر از کشورهای اسلامی که با اسرائیل تعامل دارند، شرم‌آور است. 🔹من به مسلمانان جهان می‌گویم: به جهاد واقعی علیه دجال بپیوندید و از ایران که پرچم سیاه خراسان را برافراشته است ‌، حمایت کنید. من معتقدم که ظهور مهدی نزدیک است.
🔹برت اریکسون، کارشناس تحریم‌ها و امور ژئوپلتیک: مردم ایران هرگز نخواهند پذیرفت، دولتی داشته باشند که دست‌نشانده آمریکا باشد.
بقائی: پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره ▫️سخنگوی وزارت امور خارجه، در واکنش به گزارش منتشره مبنی بر حمایت مخفیانه کانادا از آمریکا در تجاوز نظامی علیه ایران نوشت: 🔹واشنگتن کانادا را «ایالت پنجاه‌ویکم» خودش خطاب می‌کند؛ بر کالاهای کانادایی تعرفه می‌بندد؛ کانادا را تحقیر می‌کند و حتی بر سر دود آتش‌سوزی‌های جنگلی تهدیدش می‌کند که مجازاتش خواهد کرد… 🔹و پاسخ اتاوا چیست؟ 🔹«چشم، قربان!» 🔹در همین حال، اتاوا برای جلب رضایت واشنگتن، در جنگ غیرقانونی آمریکا علیه ایران مشارکت می‌کند. 🔹حاصلش چه بوده است؟ 🔹این دیگر کانادا نیست که در کنار آمریکا بازی می‌کند؛ این کانادا است که در لیگ واشنگتن، نقش تیم ذخیره را بازی می‌کند. 👏👏👏👏👏
🔰نظامیان آمریکایی در یکی از کشورهای خلیج فارس پیام‌های اعتراضی را روی گرد و غبار یک بال هواپیما نوشته‌اند: "دیوانگی‌های بی‌بی" "یک آدم خوب باش و هر چه اسرائیل می‌گوید انجام بده!!! ( تیکه و کنایه)" "عملیات خشم اپستین" "معامله صلح شماره ۶۴ در راه است" "همه اینها برای سرزمین مقدس" "من عاشق اسرائیل هستم، من یک گویم(غیریهودی) خوب هستم (تیکه و کنایه)"