eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
252 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
776 ویدیو
8 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻عملیات آسفالت پل B۱ کرج کلید خورد اداره کل حمل‌ونقل راهداری البرز: 🔹عملیات روکش آسفالت کنارگذر پل شهید رئیسی آغاز شده و طی چند روز آینده به پایان می‌رسد.
❌️هیاهوی رسانه‌ای آمریکا؛ تحریم‌های تکراری با هدف تأثیر روانی پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام: 🔹️آنچه آمریکایی‌ها در هیاهوی رسانه‌ای مطرح می‌کنند، در موضوعات اقتصادی بیش از تبلیغات نیست. آمریکایی‌ها از سال ۹۰ سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران وضع کردند و در دولت‌های بعدی آن را بازنگری کردند. 🔹️آن‌ها فکر می‌کردند ظرف ۶ ماه ایران دچار چالش اقتصادی می‌شود، اما در جریان اسنپ‌بک اعلام کردیم اثرات تحریم‌ها قبلاً در اقتصاد کشور خود را نشان داده است. 🔹️اقدامات جدیدی در کار نیست، هرچند نباید دشمن را دست‌کم گرفت. به عنوان کارشناس اقتصادی معتقدم آمریکایی‌ها با این هیاهو به دنبال تأثیر بر فضای داخلی هستند، در حالی که هرچه در توان داشتند، قبلاً انجام داده‌اند.
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توی جنوبِ اسرائیل چه خبره؟! دست نیافتنی بود، تا قبل از اینکه ما اراده کردیم😎👊
🔺سردار ابن‌الرضا: معادلات قدرت منطقه را تغییر دادیم؛ با احترام با ملت ایران سخن بگویید سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح: 🔹ایران در میدان عمل معادلات قدرت منطقه را تغییرداد و ثابت کرد دوران بزن درو، لشکرکشی از پشت اقیانوس‌ها و تهدید تمام شده است. 🔹نمایش مضحک رسانه‌ای، واقعیت میدان و طرف پیروز را تغییر نمی‌دهد. 🔹تاریخ چند هزار ساله ایران را بخوانید؛ تا بفهمید باید با ملت ایران با زبان احترام سخن گفت‌.
✅ قالیباف: محاسبات غلط ترامپ به ناامنی دامنه‌دار در منطقه منجر شد.
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آهنگر هرمزگانی؛ شکارچی پنج پهپاد لوکاس آمریکایی
🔳سرلشکر محسن رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه دولت قطر: 🔹 ایران به قطر در روزها و شرایط سخت کمک کرده است و بر دوستی و برادری بین دو کشور تاکید دارد. 🔹 ما به آمریکا بی اعتمادیم و آن‌ها بارها به دیپلماسی و مذاکره خیانت کرده‌اند. 🔹 هشدار می‌دهیم اگر آمریکا شرارتی علیه ایران آغاز کند بلایی بر سر منافع نظامی و اقتصادی آن‌ها خواهیم آورد که در تاریخ ثبت شود. 🔹 آمریکا باید ابتدا اقدامات عملی در جهت انجام شروط ایران انجام دهد و پس از آن ایران اقدام به بازگشایی تنگه هرمز خواهد کرد. شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه دولت قطر: 🔹 از کمک‌های جمهوری اسلامی ایران در شرایط سخت و ارتباط برادری بین دو کشور قدردانی میکنیم. 🔹در همکاری با جمهوری اسلامی ایران هیچگاه تردید نداشته‌ایم. 🔹 در شرایط حساس کنونی منطقه، با انگیزه مبتنی بر احساس مسئولیت، همواره برای همکاری با ایران مشتاقیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
❌️عراقچی: فشار نتیجه نمی‌دهد عراقچی پس از دیدار با همتای قطری: 🔹️با نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، گفت‌وگوهای سازنده و مبتکرانه‌ای در تهران داشتیم. 🔹️بازگرداندن دیپلماسی به مسیر خود ناممکن نیست. 🔹️این امر به درک یک واقعیت ساده از سوی آمریکا بستگی دارد: فشار نتیجه نمی‌دهد. 🔹️آمریکا باید اعتماد ایجاد کند، با احترام سخن بگوید، حقوق ما را تصدیق کند و به تعهدات خود پایبند باشد.
💠پاسخ صریح و قاطع توماس ژونو به اینترنشنال؛ برخلاف ادعاهای ترامپ، تنگه هرمز همچنان دغدغه اصلی آمریکاست! 🔹استاد دانشگاه و پژوهشگر موسسه چتم‌هاوس: ادعای اینکه تنگه هرمز دیگر دغدغه‌ای برای آمریکا نیست و یک کریدور جنوبی جایگزین آن شده، صحت ندارد و شواهدی برای تأیید آن وجود ندارد. 🔹ترامپ ماه‌هاست درباره باز بودن تنگه هرمز ادعا می‌کند و تصویری غلط از واقعیت ارائه می‌دهد؛ او می‌خواهد به مخاطب داخلی خود در آمریکا پیام دهد که وضعیت بهبود یافته، اما در واقع چنین نیست.
❌️در ۲۴ ساعت گذشته، هیچ عبور تأییدشده و قابل مشاهده‌ای از کریدور جنوبی ثبت نشده است. 🔶️یک مورد تلاش برای عبور انجام شد؛ نفتکش «HAANA» که تحت مدیریت یک شرکت هندی است، چند دقیقه پیش مجبور به بازگشت شد؛ احتمالاً توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران. پیام ترجمه عبری است.
📝 با یأس، ترس و بدگمانی مقابله کنید 🗒 بازخوانی توصیه‌ها و مطالبات رهبر معظم انقلاب خطاب به فعالان سیاسی، فرهنگی و رسانه‌ای 💻 Rahbar.ir  | 📲 @Rahbar_ir
❌️ واکنش کانادا به تغییر نام «دریاچه اونتاریو» از سوی ترامپ: 🔹نام این دریاچه بیش از ۴۰۰ سال قدمت دارد؛ قبل از بیانیه استقلال ایالات متحده آمریکا 🔹مارک کارنی نخست وزیر کانادا مخالفت خود را با اقدام دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای تغییر نام دریاچه اونتاریو در مرز دو کشور اعلام کرد. پ.ن قابل توجه کسایی که فکر میکنن ما چون مرگ بر آمریکا میگیم او دشمنی میکند کانادا که رفیق شیش بوده باهاش‼️ بدونید آمریکا جهانخواره تازه کشورهای دنیا باید بترسند از دنیایی که دیگه ايران نباشه جلوی آمریکا وایسه و کنترلش کنه