eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
236 دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.1هزار ویدیو
11 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺رفع ۲۰ هزار مگاواتی ناترازی برق کشور در شرایط بحرانی جنگ و محاصره علی‌آبادی، وزیر نیرو در آیین رونمایی از تندیس یادمان شهدای شرکت توزیع نیروی برق استان تهران: 🔹موفق شدیم در شرایط جنگی و محاصره، ۲۰ هزار مگاوات از ناترازی موجود را برطرف کنیم که عددی بسیار قابل توجهی است. 🔹ظرفیت برق کشور از حدود هفت هزار مگاوات در ابتدای انقلاب، امروز به بیش از ۱۰۳ هزار مگاوات رسیده است؛ یعنی ظرفیت تولید بیش از ۱۴ برابر و شبکه برق کشور ۱۲ برابر گسترش یافته است. 🔹شبکه برق باید با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و تحلیل‌های دقیق داده‌محور، به جایگاهی برسد که فرصت‌های هدررفت را به طور کامل از دست دشمن و متخلفان خارج کنیم.
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠با ایران بازی نکنید؛ اینجا زمین‌بازی شما نیست!
🔷 قاسم بصیر؛ موشکی برای عبور از پدافند و شکار ناوهای دشمن
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر روزتان را با ۱۹ بسم‌الله شروع کنید 🔹رهبر شهید، هر روز یک کاری را به نیت حضرت امام زمان(عج) انجام میدادند و ثواب آن را تقدیم ایشان می‌کردند. 🔸روایت داماد شهید رهبر شهید انقلاب از اهتمام روزانه ایشان برای تقدیم کاری به ساحت مقدس امام زمان(عج)
🔸وقتی آمریکا میگه آسیب جزئی بوده 🔸جزئی ها 😉
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠اماراتی ها و عربستانی ها میخواستن اسم تنگه هرمز رو بذارن تنگه خالد بن ولید، فیلم فرارشون از پایگاه خالد بن ولید دراومده😂
🔻سفارت ایران در سوئد: دیروز فقط 1 کشور شناور زیر سطحی مدل ۲۰۲۵ داشت؛ امروز دو کشور دارند؛ آمریکا و ایران 😎
💠ترامپ بلاخره علت افزایش قیمت سوخت رو گردن گرفت! 🔹️آسوشیتدپرس: ترامپ میگه قیمت نفت که به‌دلیل جنگ ایران جهش کرده، احتمالاً تا بعد از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا کاهش پیدا نمیکنه!
💢 پای ایران مقتدر بر شریان تنفسی آمریکا که تنگه هرمز کاملاً باز است؟! که نیروی دریایی ایران کاملاً از بین رفته؟! 🔺 این نمودار، پوچی ادعاهای توست، خوک زرد! 🔻 این شیشه عمر توست! 📈 نفت از ۱۰۱ دلار عبور کرد.
♦️واکنش نویسنده و مفسر سیاسی آمریکایی به اظهارات ترامپ که گفته بود «به رأی دهندگان ۵۰۰۰ دلار پرداخت خواهد کرد»: این اسمش رشوه و کلاهبرداری است. [ترامپ] آنقدر درمانده شده که دارد تلاش می‌کند با رشوه دادن به مردم، آنها را به رأی دادن به جمهوری‌خواهان ترغیب کند
اشک تمساح اینترنشنال برای گرانی دارو 🔹اینترنشنال که در جریان جنگ ۱۲روزه و جنگ رمضان، حملات تروریستی اسرائیل و آمریکا به شرکت‌های داروسازی در ایران را با ادعاهایی توجیه می‌کرد، حالا پس از افزایش قیمت و کمیاب شدن دارو، برای بیماران ایرانی اشک تمساح می‌ریزد. 🔹کمبود و گرانی دارو در ایران به سوژه تازه این شبکه تبدیل شده و با انتشار گزارش‌هایی، از دشوار شدن دسترسی بیماران به دارو می‌گوید. 🔹اما همین شبکه در جریان جنگ، در روایت حمله به برخی شرکت‌ها و مراکز دارویی، از ادعاهایی استفاده می‌کرد که عملاً می‌توانست توجیهی برای حمله به زیرساخت‌های دارویی کشور باشد.
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨انیمیشن لگویی ایرانی، از غنیمت گرفتن زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگۀ هرمز