eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
237 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.1هزار ویدیو
10 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید 🔹نیروهای یمنی امروز با آزادسازی جزیرۀ میون از دست مزدوران سعودی و تثبیت تسلط بر جزایر زقر و حنیش بزرگ و کوچک به عملیات‌های خود ادامه دادند. 🔹با تسلط نیروهای یمنی بر این جزایر در تنگۀ باب‌المندب، کنترل انصارالله بر این آبراه استراتژیک جهان که ۱۰ درصد انرژی جهان از آن عبور می‌کند تکمیل شد.
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️جمهوری اسلامی نابود نمیشه بلکه صادر میشه لبیک یا سید مجتبی ❤️‍🔥✌️🇮🇷
🔺پزشکیان در نشست بریکس: بریکس باید با ایجاد فعالیت‌های تاب‌آور برای اعضای خود و جنوب جهانی فضایی ایجاد کند که در آن هیچ کشوری نتواند با انحصار یک ابزار مالی یا فناوری، تجارت مشروع دیگری را مختل کند.
❌️پزشکیان: یکی از پیشنهادات ایران برای بریکس راه‌اندازی صندوق بیمۀ ۱۰ میلیارد دلاری برای پروژه‌های بزرگ زیرساختی و انرژی است.
🚨 افشاگری_اطلاعاتی | اعتراف تکان‌دهنده رئیس سابق MI6: چرا لاریجانی هدف ترور هدفمند قرار گرفت؟ ۱. نقل‌قول مرجع (جان سائرز - رئیس پیشین MI6): «علی لاریجانی عامدانه توسط اسرائیل هدف قرار گرفت، زیرا تهدیدی جدی به شمار می‌رفت؛ او تنها چهره‌ای بود که توانایی، نفوذ و پرستیژ لازم برای هدایت مذاکرات به سمت یک توافق صلح پایدار و متوازن را در اختیار داشت.» ۲. کالبدشکافی اطلاعاتی: پشت‌پرده این ترور چیست؟ الف) ترور «عقلانیتِ دیپلماتیک» به جای اهداف نظامی محض: اسرائیل در محاسبات راهبردی خود فقط به دنبال ضربه به تجهیزات یا فرماندهان میدان نیست، بلکه «پل‌های دیپلماسی و مدیریت بحران» را هدف می‌گیرد. حذف چهره‌هایی که قدرت ایجاد اجماع داخلی و گفتگوی بین‌المللی دارند، با هدف کشاندن فضا به یک «تقابل تمام‌عیار و بی‌بازگشت» انجام می‌شود تا هیچ راهکاری جز درگیری نظامی برای غرب باقی نماند. ب) قطع خطوط ارتباطی شرق و غرب: لاریجانی نقش کلیدی در معماری توافقات جامع راهبردی (به‌ویژه سند ۲۵ ساله ایران و چین و پیوندهای منطقه‌ای) داشت و همزمان ظرفیت چانه‌زنی در سطوح عالی بین‌المللی را دارا بود. هدف تل‌آویو، نابودی هرگونه کانال مطمئن تصمیم‌سازی در ساختار قدرت ایران است. ج) دکترین آشوب دائمی : اسرائیل حیات استراتژیک خود را در گرو امنیتی‌سازی مطلق خاورمیانه و درگیر نگه‌داشتن مستقیم آمریکا در جنگ با ایران می‌بیند. «اگر منطقه آرام بگیرد، یا اگر ایران و آمریکا بتوانند از طریق دیپلماسی و مذاکره به یک نقطه تعادل و توافق برسند، اسرائیل بازنده بزرگ تاریخ خواهد شد.» چرا؟ چون اسرائیل به تنهایی توانایی جنگیدن طولانی‌مدت، تسخیر یا مهار کامل ایران و محور مقاومت را ندارد. جمعیت کم، عمق استراتژیک باریک و اقتصاد آسیب‌پذیر آن تاب‌آوری یک جنگ تن‌به‌تن بی‌پایان را ندارد. 🔹بنابراین استراتژی تل‌آویو این است: بحران‌سازی مدام: تنش را مدام یک پله بالاتر می‌برند. هدف: وادار کردن ارتش آمریکا به اعزام ناوگان، خرج کردن میلیاردها دلار و در نهایت جنگیدن مستقیم به نیابت از اسرائیل.
آره بابا اصلا نگاهشم کنی شبیه مخزن آبگرمکنه الکی رنگش کرده بودند ما رو گول بزنند داخلشم فقط یه آرمیچر بود و یدونه پره پنکه رومیزی که فقط راه بره تو آب.😉
درباب تپه علی الطاهر فقط صبور باشید. روایت صهیونیستی را باور و برجسته نکنید. حزب الله لبنان شگفتیهای بسیاری در پیش رو دارد که به وقتش خواهیم دید. در باب یمن هم این بود. ✅ صحنه نبرد صحنه فراز و فرود، مهم حفظ توان شبکه یکپارچه محور مقاومت تحت فرمان جمهوری اسلامی ایران است. پس؛ ❌بیصبری ممنوع ! ❌بلند گوی رسانه صهیونیستی شدن ممنوع!
🔻 آزادسازی ۵۴۰۰ کیلومتر مربع از تعز و الحدیده در عملیات ارتش یمن 🔹نیروهای مسلح یمن با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که عملیات «والله أشد بأساً وأشد تنکیلًا» را در سوم سپتامبر جاری و با مشارکت گسترده مردم و قبایل آزاد به اجرا درآوردند. 🔹بر اساس بیانیه نیروهای مسلح یمن، عملیات منحصر به فرد و گسترده از چند مسیر مختلف با هدف بیرون راندن تحرکات مزدوران عربستان سعودی در برخی شهرستان‌های ساحل غربی انجام شد. 🔹نیروهای مسلح یمن تأکید کرد که تحرکات سعودی مرتکب «زشت‌ترین جنایت‌ها» علیه شهروندان شده و در صدد بودند جغرافیای یمن را تحت اشغال و سیطره سعودی درآورند.
222.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به طور کامل نابود شد!! ایستگاه پمپاژ در خط لوله نفت شرق به غرب عربستان سعودی به‌طور کامل تخریب شد!!!! ‌
🔴حمله به پالایشگاه جیزان یعنی شلیک به ماشین پول‌سازی عربستان 🔹برای اینکه بهتر بشه ابعاد حملات یمن به پالایشگاه جیزان عربستان رو درک کرد باید بدونید که از کارافتادن پالایشگاه ۴۰۰ هزار بشکه‌ای جیزان، فقط توقف تولید نیست؛ خاموش‌شدن بخشی از موتور درآمد و انرژی عربستان است. ضربه‌ای که می‌تواند ۵ تا ۷ درصد توان پالایشی این کشور را از مدار خارج کند. ‌ ‌
📷ترامپ به سقف قدرتش رسیده است! 🔹شماره پاییز ۲۰۲۶ نشریه آمریکایی «فارین پالیسی» با عنوان «چگونه در جهانی بدون قواعد زنده بمانیم» منتشر شده و طرح جلد این شماره نیز همین ایده را به تصویر می‌کشد: چند چاقوی چندکاره سوئیسی با ابزارهای بازشده، در کنار یکدیگر شکلی شبیه یک سلاح چندشاخه و استعاره‌ای از «جعبه‌ابزار بقا»! 🔹«هل برندز» هشدار می‌دهد جهان به «بهشت گانگسترها» نزدیک شده؛ جایی که قدرت خام تعیین‌کننده‌تر است. راهکار او، افزایش توان دفاعی و تولید داخلی، پذیرش ریسک بیشتر و کاهش وابستگی به تضمین‌های خارجی است. 🔹«راوی آگراوال»، سردبیر نشریه، معتقد است ترامپ به سقف قدرت خود رسیده و اگرچه همچنان توان ایجاد اختلال در نظم جهانی را دارد اما قدرت اجبار آمریکا در حال کاهش است؛ جنگ ایران در ۲۰۲۶ و فرسایش ذخایر مهمات آمریکا از عوامل این روند بوده و کشورها را به سازگاری با کاهش قدرت فشار واشنگتن واداشته است.