eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
240 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
954 ویدیو
10 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اینترنشنال می‌گه در فرانسه، اگر معترضان اموالی رو آتش بزنن یا تخریب کنن، خانواده‌هاشون از نظر قانونی موظفن هزینه خسارت‌ها رو پرداخت کنن. 🔹‌بعد همینا در مورد ایران میگن آتش زدن اموال عمومی حق مردمه!! ببینید با چه پدرسوخته هایی طرفیم...؟؟؟!!!
ابوعبیده: عملیات ۷ اکتبر نظریه امنیتی اسرائیل را درهم شکست
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: دموکرات‌ها در صورت پیروزی ترامپ را استیضاح می‌کنند
پزشکیان در جلسه هیئت دولت: 🔺برای احقاق حقوق ملت ایران از موضع عزت و اقتدار سخن می‌گوییم/ بدون شک مقاومت خواهیم کرد و دشمن را ناامید خواهیم ساخت 🔹رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت ملی، تقویت تاب‌آوری و حمایت از تولید، گفت: در شرایط جنگ تمام‌عیار، دولت ضمن ادامه گفت‌وگو برای احقاق حقوق ملت ایران، برنامه مقاومت را با قدرت دنبال می‌کند و نباید اجازه داد مشکلات موجود به معیشت مردم و چرخه تولید آسیب وارد کند.
📝 پرواز ققنوس‌وار 🗒 مروری بر نکات مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب در پیام به ‌مناسبت هفته دفاع مقدس. ۶/مهر/۱۴۰۵   💻 Rahbar.ir |
♨️مرشایمر: ایران را به نقطه‌ای نرسانیم که به پاسخ «روز قیامت» روی آورد 🔹استاد دانشگاه شیکاگو:تلاش برای فریب ایرانی‌ها و وادار کردن آنها به تسلیم جواب نخواهد داد. 🔹آمریکا نه امروز و نه حتی پس از انتخابات گزینه نظامی علیه ایران نخواهد داشت. 🔹از ترس اینکه تقریباً بلافاصله (ناومان) غرق شود، جرأت نداریم ناوی را نزدیک (ایران) کنیم.بهتر است امیدوار باشیم ایران را به نقطه‌ای نرسانیم که به این پاسخ «روز قیامت» روی بیاورد.
🟣 برای هر شرایطی آماده ایم 🔸همچنان که با منطق محکم در دیپلماسی حاضر شدیم دست بر ماشه برای جنگ هم آماده ایم. انتخاب با آمریکاییهاست که راه پرهزینه جنگ را برگزینند یا راه کم هزینه دیپلماسی را. 🔹البته که به آمریکاییها تفهیم شده که شرط ادامه دیپلماسی ،  تحقق تعهدات آمریکاییها در تفاهم نامه است
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کاسه‌لیسی عجیب و دفاع تمام‌قد اینترنشنال از اسرائیل پس از کشته‌شدن بیش از ۷۰ هزار فلسطینی 🔺مجری: «به والله، اسرائیل انسانی‌تر و قانونی‌تر عمل می‌کند»!!!.. 🔹به این مجری کاسه‌لیس اسرائیل باید گفت: بر اساس آمارهای نهادهای بین‌المللی، رژیم صهیونیستی طی دهه‌های اشغال بیش از یک میلیون فلسطینی را بازداشت کرده است؛ آماری که در کنار بیش از ۱۰۰ هزار کشته و حدود ۶ میلیون آواره فلسطینی، تنها بخشی از ابعاد جنایات و آوارگی چند دهه اخیر را نشان می‌دهد.
🔴 دو شایعه بزرگ درباره علیرضا سپاهی را باور نکنید! پس از اجرای حکم علیرضا سپاهی (تروریستی که در اصفهان با ریختن بنزین روی مامور انتظامی، او را زنده‌زنده سوزاند)، رسانه‌های معاند و ضد انقلاب دست به کار شدند تا با دو شایعه، این موضوع را به حاشیه ببرند و افکار عمومی را فریب دهند. ❌ شایعه اول: می‌گویند علیرضا سپاهی هنگام اجرای حکم سکته کرده و به همین دلیل اجرای حکمش به تعویق افتاده است! ✅ واقعیت: این دروغ قبلاً هم هنگام اجرای همزمان حکم او با پسرعمویش، ابوالفضل سپاهی، منتشر شده بود و همان زمان هم رسماً تکذیب شد. این یک سناریوی تکراری برای شانتاژ رسانه‌ای است. ❌ شایعه دوم: می‌گویند این تروریست در زندان با زنی به نام مهشاد کشانی ازدواج کرده است! ✅ واقعیت: مهشاد کشانی خودش به دلیل تحریک مردم به کشتار و برهم زدن امنیت کشور، محکوم به حبس شده است. او در بدو ورود به زندان خود را «مجرد» معرفی کرده بود، اما بعداً مشخص شد که متاهل بوده است! درخواست ملاقات او با سپاهی هم به همین دلیل (عدم وجود مستندات رابطه زوجیت) رد شد و اصلاً ملاقاتی صورت نگرفت تا ازدواجی در کار باشد!
20M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر شهید انقلاب چهار روز پیش از عملیات طوفان‌الاقصی: رژیم غاصب صهیونیستی، رفتنی است و این سرطان بدست فلسطینیان و نیروهای مقاومت ریشه‌‌کن خواهد شد
💠واکنش کنایه آمیز کاربر لبنانی به اغتشاشات اخیر فرانسه😉
🔺هر زمان که رهبر انقلاب مجوز بدهند، برد سلاح‌های خود را متناسب با نیاز میدان نبرد افزایش خواهیم داد مشاور فرمانده کل سپاه: 🔹از آنجا که تسلیحات ما تولید داخل هستند، می‌توانیم برد و قدرت آنها را متناسب با ضرورت‌ها و نیازهای میدان نبرد افزایش دهیم و محدودیت فنی نداریم. 🔹حجم نفت قاچاق‌شده بسیارناچیز است و نمی‌توان گفت که تنگه هرمز برای چنین فعالیت‌هایی باز است اما برخی با شناورهای کوچک اقدام به قاچاق نفت و انتقال آن به نفتکش‌ها می‌کنند. 🔹به‌زودی، تعداد کمی از مسیرهایی که افراد متخلف از طریق انفجار و تخریب برخی از مسیرهای صخره‌ای موجود در تنگه هرمز ایجاد کرده‌اند، مسدود خواهند شد.