eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
240 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
971 ویدیو
10 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺ولایتی: آمریکا با تمدن ایرانِ قوی و مستقل مشکل دارد مشاور رهبر انقلاب: 🔹در سخنرانی اخیر روبیو یک تناقض آشکار هست. ایستادگی «تا آخرین نفر» در یونان باستان ستایش می‌شود، اما ایستادگی ملت بزرگ ایران با برچسب فرقه مرگ تحقیر می‌شود. 🔹ستایش مقاومت برای«خودی» و تحقیر آن برای «دیگری» تمدن نیست، فلسفه‌ بافی برای سلطه است آقای روبیو! 🔹 مشکل شما با انقلاب اسلامی نیست. با تمدن ایرانِ قوی و مستقل است. آنانکه فاجعه‌های هیروشیما، ویتنام، عراق و افغانستان را به وجود آوردند، حق ندارند درس اخلاق بدهند!
آفتابه ایرانی ده برابر کشور تو عمر دارد! 🔹 پاسخ صریح و جالب سفارت ایران در بوسنی، تکلیف روبیو وزیر خارجه آمریکا را مشخص کرد.
20M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴چرا ایران ابرقدرت چهارم دنیاست؟! 🔹تا دیروز برای پنل خورشیدی باید می‌رفتیم چین؛ اما حالا تو همین خمین، یه کارخونه راه افتاده که هر ۲۲ ثانیه یه پنل جدید تولید می‌کنه! 😎 با ظرفیت تولید سالانه ۱۸۰۰ مگاوات، و خط تولید کاملا به‌روز و های‌تک! 👏
🔴 عراقچی: سناتورهای آمریکایی خواهان خروج از مهلکه‌ شکست های فاجعه بار هستند! 🔹نتانیاهو یک جنایتکار جنگیِ تحت تعقیب است که دستش به خون اعراب، آمریکایی‌ها و ایرانیان آلوده است. او برای فرار از عدالت، هیچ ارزشی برای مردم خود قائل نیست. 🔹او همچون قماربازی ورشکسته، ناامیدانه تلاش می کند با قربانی کردن هر چه بیشتر جان و مال آمریکایی‌ها خود را نجات دهد. حتی سناتورهای آمریکایی نیز خواهان پیدا کردن راهی برای خروج هستند.
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران، به وسعت جهان 🇮🇷🇮🇷🇮🇷💪💪💪
🟣 یک خبر خوب 🔸در میان این همه انتقاد از عملکرد دولت - که البته بخش زیادی از آنها هم بجاست - از یک موفقیت بزرگ دولت هم یاد کنیم 🔹در شرایط محاصره و سخت تر شدن واردات بنزین ، دولت توانست با کمترین چالش امنیتی هم رشد مصرف را متوقف کند هم تولید داخل را افزایش دهد و کشور را از بحران احتمالی بنزین عبور دهد👏
تناقض بزرگ ترامپ
🔺قدمت چوگان ایران در برابر گلف آمریکا 🔹️واکنش سفارت ایران در ایروان به اظهارات روبیو
الله اکبر خامنه ای رهبر سوپرنفتکش متخلف حامل نفت خام در یک آتش عظیم در حال سوختن است روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: 🔸 یک فروند سوپرنفتکش متخلف حامل نفت خام، که قصد خروج از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز را داشت، به دلیل برخورد با مین دریایی از مسیر پر خطر اعلام شده، دچار انفجار پر شدت گردید. 🔸این سوپر نفتکش که سامانه های ناوبری و موقعیت یاب خود را خاموش کرده بود، بعد از برخورد با مین دریایی در یک آتش عظیم در حال سوختن است؛ به گونه ای که برای مردم ساحل نشین نیز آتش آن به وضوح قابل مشاهده است. 🔸نیروی دریایی سپاه اعلام می کند: آتش سوزی مهیب عاقبت هر نفتکش متخلفی است که بخواهد امنیت و قوانین تنگه هرمز را نادیده بگیرد. و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم ‌
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «جبهه مبارزین مردمی»؛ اسم جدید پروژه مسلح‌سازی گروهک‌های تروریستی برای ناامن‌سازی و تجزیه ایران! 🔹رسانه‌های ضدایرانی پس از سخنان پهلوی درباره تسلیح مردم، حالا با مطرح کردن گروهک تروریستی جدیدی به نام «جبهه مبارزین مردمی»، درصدد القای خودجوش و مردمی بودن این تروریست‌ها هستند؛ روایتی که می‌تواند زمینه‌ساز عادی‌سازی هرج‌ومرج، ناامن‌سازی و اقدامات تروریستی در مرزهای کشور باشد.
🔴 عضو جنبش انصارالله: بانک اهداف گسترده‌ای داریم و هنوز از سلاح‌های دقیق استفاده نکرده‌ایم