محاسبات غلط آمریکا و اسرائیل بر پایه یک توهم است:
اینکه پیروزیهای خود در جنگ ۱۲ روزه و ۴۰ روزه، را ناشی از برتری نظامی و نه صرفاً غافلگیریهای مقطعی میدانند.
آنها توان پاسخگویی ما را دستکم میگیرند، غافل از اینکه آمادگی راهبردی ما، ستون اصلی مقاومت است و آنچه آنها پیروزی مینامند، تنها یک تفاوت در زمانبندی تاکتیکی بوده است.
اگر ما دچار غافلگیری راهبردی نیز بودیم قطعا نیروهای مسلح در چنین آمادگی برای پاسخ قرار نداشتند و در همان ۳ روز اول جنگ ۱۲ روزه که نقطه طلایی اهداف دشمن بود، نظام سقوط و تجزیه ایران رقم میخورد!
مهدیه_شادمانی
تحلیلگر ژئوپلیتیک آمریکایی:
ایران در حال اعزام تجهیزات نظامی و نیروهای بیشتری به سمت مرز جنوبی عراق است.
فکر میکنم قصد دارند از طریق عراق به کویت حمله کنند
📍فکرنکنید، مطمئن باشید.
درصورت جسارت عملیات زمینی از سمت دشمن ، ما ان شالله طراحیعملیاتزمینی روی کویت ، بحرین و امارات رو انجام دادیم و دمار از روزگارشون درمیاربم.
♨️شمار نفتکشهای منفجرشده هرمز از دست سازمان دریانوردی انگلیس در رفت
🔹سازمان تجارت دریایی انگلیس (UKMTO) اعلام کرد که بهدلیل خودداری اکثریت کشتیهای مورد حمله از گزارشدهی، این نهاد قادر به ارائهٔ آمار دقیق و واقعی از تعداد حملات دریایی در منطقه نیست.
🔹به گزارش این سازمان: حملات پرشمار ایران به نفتکشهای متخلف در تنگهٔ هرمز سبب شد تا این سازمان برای گزارش دقیق تعداد واقعی حملات با چالش جدی مواجه شود.
🔺️نیروی دریایی سپاه: انفجار یک ابرنفتکش متخلف بعد از برخورد با مین دریایی در تنگه هرمز
🔹 یک فروند سوپر نفتکش متخلف با بیش از ۲ میلیون بشکه نفت خام که قصد عبور از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز را داشت با برخورد مین، دچار حادثه منجر به انفجار و آتش سوزی شدید شد.
🔹 این نفتکش با خاموش نمودن تمامی سامانه های موقعیت یاب و راداری، تلاش نمود با فریب و حمایت ارتش قاچاقچی و تروریست امریکا از تنگه هرمز عبور کند.
🔹تنگه هرمز بسته است و عاقبت سرپیچی کشتی های متخلف از مقررات ایرانی تنگه هرمز، سوختن در آتش اعتماد ارتش تروریست آمریکاست.
🔴آمریکایی ها از خوردن موز هم محروم شدن😂
🔹بخاطر بسته بودن تنگه هرمز، واردات موز به آمریکا مختل شده چون هزینه تولیدش ۳۰درصد بالا رفته
🔹ای بدبخت آمریکا😉
🔻وضعیت بازار نفت علیرغم تلاشهای ترامپ
▫️تمام تلاشهای ترامپ برای آرامکردن بازار نفت آتی جواب نداد و دیشب قیمت نفت لحظاتی ۱۱۰ دلاری شد و بازار با قیمت ۱۰۹.۶۶ دلار به ازای هر بشکه بسته شد.
▫️قیمت گازوئیل نیز ۶.۳۰ دلار است که هنوز رکوردار تاریخ آمریکاست. بنزین هم ۴.۳۲ دلار بهازای هر گالن است.
▫️حالا نهتنها قیمت گازوئیل و بنزین از آستانهٔ فشار سیاسی به ترامپ عبور کردهاند، بلکه قیمت نفت به رقمی که نقطهٔ خطرناک برای اقتصاد آمریکاست، رسیده است.
🚨🚨🚨#فـــــــــــــــوری
یه خبری منتشر شده که گروه تروریستی پژاک با پهپاد به یکی از مناطق کرمانشاه حمله کرده با پیگیری که کردیم منابع معتبر محلی این خبر را تکذیب کردن