eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
129 دنبال‌کننده
240 عکس
252 ویدیو
7 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این چه کشوریه ما داریم کاش بریم خارج اشغال جمع کنیم
یک منبع ایرانی: «ما در حال بررسی تعلیق گفت‌وگوهای فنی با طرف آمریکایی و عدم مشارکت در آنها هستیم، مگر اینکه نقض‌ها متوقف شوند.»
هشدار سپاه به رژیم جولانی 🔹 «ایران اینتل واچ»: بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده، در پی تلاش آمریکا برای فعال‌سازی جبهه سوریه علیه لبنان، سپاه پاسداران پیامی به ترکیه مبنی بر بازپس‌گیری سوریه ارسال کرده است. این رسانه همچنین مدعی است که هم‌زمان، در تاریخ ۹ ژوئن، یک حادثه امنیتی در محل برگزاری جلسه احمد الشرع رخ داده که با هدف ارسال پیام هشدار انجام شده و در نهایت به ناتمام ماندن این جلسه انجامیده است.
سیدعباس عراقچی، وزیر خارجۀ کشورمان در دیدار با رئیس‌جمهور عراق، ضمن ابلاغ سلام‌های گرم مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور پزشکیان به رئیس‌جمهور عراق، تشکیل دولت جدید عراق را تبریک گفت و بر عزم جمهوری اسلامی‌ایران برای تقویت همکاری‌ها با عراق در همۀ زمینه‌ها تاکید کرد 🔹طرفین ضمن بررسی روابط دوجانبۀ ایران-عراق در زمینه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، امنیتی و مردمی، دربارۀ راه‌های توسعۀ مناسبات رایزنی کردند. 🔹در این دیدار همچنین راجع به وضعیت امنیتی منطقه و پیامدهای ناشی از تجاوز نظامی‌آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، از جمله ناامنی تحمیلی بر تنگۀ هرمز، تبادل نظر شد. وزیر خارجۀ کشورمان با اشاره به مفاد یادداشت تفاهم خاتمۀ جنگ تحمیلی، نقض برخی مفاد این تفاهم از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی خصوصا بند اول آن را مانعی جدی بر سر احیای امنیت و ثبات در منطقه دانست و تاکید کرد: 🔹جمهوری اسلامی‌ایران بر اساس اصل «تعهد در برابر تعهد» با حسن نیت پیگیر اجرای مفاد تفاهم است اما در قبال عهدشکنی طرف‌های مقابل نیز با قاطعیت عمل خواهد کرد. 🔹رئیس‌جمهور عراق با تأکید بر ادامۀ موضع اصولی مردم و دولت عراق در حمایت از مردم ایران در برابر تجاوز خارجی، تصریح کرد که در شرایط کنونی، کشورهای منطقه باید هم‌افزایی بیشتری داشته باشند تا صلح و ثبات در سراسر منطقه غرب آسیا استقرار یابد. 🔹در این دیدار، وزیر خارجۀ کشورمان از اهتمام دولت و مردم عراق نسبت به میزبانی شایسته میلیون‌ها ایرانی زائر عتبات عالیات قدردانی کرد. وی همچنین برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در عراق را فرصتی بی‌نظیر برای تعمیق همدلی و دوستی بین دو ملت ایران و عراق دانست و از تمهیدات ارزشمند دولت عراق در این زمینه تشکر کرد.
🔴حملۀ هوایی اسرائیل به جنوب لبنان با اطلاع آمریکا 🔹نتانیاهو و وزیر دفاع رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مشترک ادعا کردند ارتش اسرائیل ساعاتی پیش یک شبکۀ تونلی و زیرساخت زیرزمینی متعلق به حزب‌الله را در منطقۀ مجدل زون در جنوب لبنان منهدم کرده است. 🔹ساعاتی پیش شبکۀ المنار نیز گزارش داد که جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی شهرک میفدون‌ در جنوب شهر النبطیه‌ را بمباران کرده‌اند. 🔹نخست‌وزیر اسرائیل ضمن تایید حملۀ هوایی ارتش این رژیم به جنوب لبنان اعلام کرد که پیش از حمله، آمریکا را در جریان آن قرار داده است.
21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بزرگترین پیروزی ترامپ، خروج از خاورمیانه است «تج گیل»تحلیلگر آمریکایی در گفتگو با استیو بنن: 🔹اگر به درگیری با ایران ادامه دهیم، تا ابد طول می‌کشد. این جنگ دیگری خواهد شد که پایانی ندارد. 🔹بزرگترین پیروزی که ترامپ الان می‌تواند کسب کند، این است که از درگیری خارج شود و از خاورمیانه بیرون بیاید، و ما باید الان روی داخل کشور تمرکز کنیم. 🔹تنها در این بهار، بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار برای این درگیری هزینه شده است. 🔹ذخایر راهبردی نفت تقریباً به صفر رسیده است. 🔹اتحاد جماهیر شوروی به خاطر درگیری‌هایش در افغانستان در دههٔ هشتاد میلادی فروپاشید، همین اتفاق برای ما هم خواهد افتاد.
نماینده پیشین فرانسه در سازمان ملل: ایرانی‌ها در مساله تنگه هرمز کوتاه نمی‌آیند، هدف آن‌ها نه پول، بلکه تثبیت اقتدار است؛ آن‌ها اقتصاد جهانی را تحت فشار می‌گذارند تا سهم خود را بگیرند..
در آغوش شیطان اثر کمال شرف، کارتونیست یمنی درباره توافق ذلت‌بار دولت لبنان با رژیم صهیونیستی و حرکت انتقادبرانگیز سفیر لبنان که پس از امضای توافق، سفیر آمریکا (بخوانید دولت شریک‌جرم اسرائیل در قتل‌عام مردم لبنان) را در آغوش گرفت
📱استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو: بمب‌های ترامپ ایران را نابود نخواهند کرد؛ آنها فقط ما را در تله تشدید تنش گرفتار می‌کنند! واقعیت تکان‌دهنده این است که حملات تاکتیکی آمریکا فقط تهران را مجبور به حمله متقابل از چندین جبهه می‌کند که نتیجه‌اش گسترش جنگ و بسته‌شدن تنگه هرمز است. ما ناآگاهانه داریم به‌سمت جنگی خونین و بحرانی اقتصادی در مقیاس جهانی پیش می‌رویم.
نماینده ارشد دموکرات‌ها: جنگ علیه ایران برای آمریکایی‌ها یک فاجعه بود حکیم جفریز رهبر اقلیت دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان آمریکا جنگ علیه ایران را برای آمریکایی‌ها یک فاجعه خواند
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شبکه ....ی واقعا مخاطباشو .ر فرض کرده. قبل جام جهانی میگفت تیم جمهوری اسلامی. وقتی جام شروع شد و دید مردم خوب استقبال کردن میگفت این تیم ایرانه برای همه ایرانیان. الان که جام برای ایران تموم شد، برگشت به روایت قبلی. کسی که هنوز اینو میبینه، ببین دیگه چجور آدمیه. 📱 حاج محمد ™ @antisaloosion