🚨 میدل ایست آی:
مالک برجسته کشتیهای یونانی حاضر به پرداخت عوارض عبور از تنگه هرمز به ایران است
غول کشتیرانی یونان و مالک بیش از ۱۵۰ فروند کشتی: این عوارض میتواند «خسارات» وارد شده به ایران در اثر جنگ آمریکا و اسرائیل را جبران کند
═✧☫#اندیشکده_مطالعات_نفوذ☫✧═
#وخدابرای_ما_کافیست
🇮🇷 @Anusism
🌐 https://eitaa.com/anusism
⭕️ ظهوریان نماینده مشهد: آمریکا ابزار محاصره دریایی را بلافاصله بعد از مذاکرات پاکستان (مذاکره از موضع ضعف) فعال کرد، در حالیکه در طول جنگ حتی برای فروش نفت روی آب ایران نیز معافیت صادر کرد.
═✧☫#اندیشکده_مطالعات_نفوذ☫✧═
#وخدابرای_ما_کافیست
🇮🇷 @Anusism
🌐 https://eitaa.com/anusism
🔴 مردم ایران در شب نود سوم خواستار حمایت سریع و قاطع نیروهای نظامی ایران از حزب الله لبنان شدند
═✧☫#اندیشکده_مطالعات_نفوذ☫✧═
#وخدابرای_ما_کافیست
🇮🇷 @Anusism
🌐 https://eitaa.com/anusism
🔴ترامپ خواستار تعهد کتبی از ایران شد!
مقامات آمریکایی و یک منبع مطلع در گفتگو با شبکه آمریکایی ایبیسی نیوز مدعی شدند:
رئیسجمهور آمریکا از تهران میخواهد به صورت مکتوب، امتیازات هستهای مشخصی را به عنوان بخشی از یک توافق اولیه با آمریکا ارائه دهد.
⏪ مذاکرهکنندگان ایرانی پیشتر بهصورت شفاهی تضمین داده بودند که تهران در نهایت با برخی شروط مرتبط با برنامه هستهای ایران موافقت خواهد کرد اما رئیسجمهور آمریکا در جلسه روز جمعه در اتاق وضعیت به این نتیجه رسید که این تعهدات به اندازه کافی محکم نیستند.
ایران که به صورت داوطلبانه تو هسته راکتور اراک بتن ریخت و ۱۱ تن اورانیوم غنی شده ووو رو انجام داد که امریکا و غرب خوششون بیاد باید تعهد کتبی بده یا امریکای صهیونیستی که یک قرارداد بین المللی رو که دولت امریکا امضا کرده بود رو پاره کرد و دو بار وسط مذاکرات به ایران حمله کرد و بیشتر فرماندهان , دانشمندان و مردم عزیزمون رو به شهادت رسوند ?!
وقتی دولت وفاق پیش نهادات واداده رو میفرستن واسه امریکا نتیجش میشه همین
═✧☫#اندیشکده_مطالعات_نفوذ☫✧═
#وخدابرای_ما_کافیست
🇮🇷 @Anusism
🌐 https://eitaa.com/anusism