eitaa logo
انوار الهی💥
282 دنبال‌کننده
14.3هزار عکس
15.3هزار ویدیو
269 فایل
حال خوش را با ما تجربه کنید💖
مشاهده در ایتا
دانلود
📖 تقویم شیعه ☀️ امروز: شمسی: سه شنبه - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ میلادی: Tuesday - 24 May 2022 قمری: الثلاثاء، 22 شوال 1443 🌹 امروز متعلق است به: 🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام 🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام 🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام ❇️ وقایع مهم شیعه: ا 🔹آزاد سازی خرمشهر در عملیات الی بیت المقدس 📆 روزشمار: ▪️3 روز تا شهادت امام صادق علیه السلام ▪️8 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت ▪️18 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام ▪️37 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام ▪️44 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام ✅ @akharin_khorshid313
🔴آیا دستگاه های امنیتی ما قوی هستند؟ ⏪بله بسیار قوی هستند. ◾️یکی از قویترین سیستم های امنیتی دنیا هم هستند. یک جریانی درون جبهه انقلابی سعی دارد به بهانه برخی ترورها و خرابکاری های دشمنان ،تصویر ضعیف از دستگاه های امنیتی ما بسازند . اما این یک بهانه واهی و یک خیانت آشکار به حافظان امنیت کشور است. ◾️در حادثه اخیر شخصی که ترور شد خودش یک نیروی امنیتی بود اما نیرویی که بیش از ۳۰ سال تمام سیستم های امنیتی دشمن را زمینگیر کرده بود و همه را به چالش کشانده بود . بلاخره ۳۰ سال ضربه مستمر زدن به دشمن در خارج از مرزهای کشور قوت نیروهای امنیتی ما را نشان میدهد. اینکه دشمن بعد از ۳۰ سال بلاخره توانست این مجاهد گمنام را ترور کند از قوت دشمن نیست ،دشمن اگر قوی بود ۳۰ سال از یک نفر امنیتی ایران آسیب نمیدید. نیروی امنیتی ما هم اگر قوی نبود نمی توانست ۳۰ سال پیروز در همه معرکه های نبرد با سرویس های دشمن باشد. ◾️نکته دوم اینکه : سابقه حضور و نفوذ سیستم ها و شبکه های جاسوسی دشمن در خاک ایران بیش از یکصد سال است اما سابقه تشکیل و فعالیت سیستم های امنیتی جمهوری اسلامی حدود ۴۰ سال است. مشخص است که دشمن با این سابقه طولانی حضور در ایران توان عملیاتی برای خرابکاری و ترور داشته باشد . سرویس های امنیتی غرب عمری بالای ۲۰۰ سال دارند اما سرویس های امنیتی ما عمر و تجربه ای حدود ۴۰ ساله دارند. طبیعی است که دشمن در حوزه مسایل جاسوسی و اطلاعاتی و عملیاتی توانمندی داشته باشد چون شبکه با سابقه و با تجربه تری دارد. اما علیرغم همه این تجربیات طولانی بازهم در خیلی از معرکه های نبرد مغلوب سیستم های امنیتی جوان کشور ما میشوند. ◾️نکته سوم: سیستم های امنیتی ما در مقابل خود تنها یک کشور را نمی بینند بلکه در حال مبارزه با سرویس های جاسوسی و خرابکاری ده ها کشور قدرتمند و سرمایه دار دنیا هستند . در مقابل سرویس امنیتی جوان ما ، سرویس های امنیتی کهنه کار آمریکا و انگلیس و فرانسه و هلند و آلمان و ترکیه و عربستان و امارات و رژیم صهیونیسم و ده ها کشور دیگر قرار دارد و نیروهای امنیتی ما یک تنه و بصورت همزمان در حال مقابله با توطئه های این سرویس های امنیتی بیگانه هستند . ۵۰ نفر به یک نفر حمله کرده اند و آن یک نفر در طول چهل سال گذشته بینی همه را به خاک مالیده ، هرچند برخی اوقات هم آسیب های کوچکی دیده است. ◾️آیا با این نکات بازهم میتوان بخاطر یک ترور دشمن ادعا کرد سیستم های امنیتی ایران ضعیف است؟ دستگاه های امنیتی و عناصر خدوم و گمنام امنیتی در اوج غربت و تنهایی در مقابل لشکریان گسترده ای از جبهه کفر ایستاده اند ، هرچند مظلوم هستند اما مقتدر و قوی هستند. ◾️ما اگر مطالبه واکنش و انتقام سخت میکنیم در واقع به قدرت دستگاه های امنیتی نظام ایمان داریم که میتواند این همه دشمن را یک تنه به زانو دربیاورد.
🔆 ✍ تقوای سه‌گانه 🔻 تقوا می‌تواند سه مدل باشد: 1⃣ تـقـوای گـریز آن است که از محیط گناه‌آلود دوری کنی. یعنی یوسف‌وار از صحنه گناه فرار کنی و راه گریز را برگزینی. 2⃣ تـقـوای پـرهیز آن است که بتوانی در محیط گناه‌آلود، خودت را پاک نگه‌ داری. یعنی مانند موسی در کاخ فرعون باشی اما خودت را از گناه حفظ کنی. 3⃣ تـقـوای سـتیز آن است که در صحنه بمانی و با مظاهر گناه مبارزه کنی و محیط سالمی ایجاد کنی. یعنی ابراهیم‌وار با گناه، شرک و بت‌پرستی مقابله و ستیز کنی‌ و بت‌شکن شوی. 💢 برای حفظ خودت بايد هر سه تقوا را داشته باشی.
🔴 «آپدیت جدید جامع ترین نرم افزار سبک زندگی و طب اسلامی در کشور در دسترس است» 🔸 بیش از ۳۰۰۰ صفحه متن آموزشی 🔸پاسخ تصویری اساتید به شبهات رایج 🔸 مجله سلامت با موضوعات مختلف 🔸 دوره های آموزشی تصویری 🔸 فروشگاه محصولات طبیعی 🔸 تست رایگان مزاج شناسی 🔸 مسابقات با جوایز نفیس و ... 💥تمامی بخش ها بصورت کاملا رایگان دانلود مستقیم از سایت : https://daroshefaapp.ir/ دانلود از بازار : https://cafebazaar.ir/app/com.daroshefa/ دانلود از مایکت : https://myket.ir/app/com.daroshefa/
مداحی آنلاین - برترین صفات مومن - استاد رفیعی.mp3
856.3K
♨️برترین صفات مومن 👌 بسیار شنیدنی 🎤حجت الاسلام 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
15.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 مجموعه کلیپ (آداب بایسته‌های انتظار) 🔸 حجت الاسلام نصوری ▫️کلیپ شماره ۵
28_Sheytan_Shenasi_Dar_Ghoran_Aminikhaah.ir.mp3
36.13M
سخنرانی دشمن شناسی قسمت بیستم و هشتم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آخرین جلسه سپاه محمدرسول‌الله قبل از عملیات آزادسازی خرمشهر به فرماندهی احمد متوسلیان سکانسی از فیلم «ایستاده در غبار» ‎
📌 فاتحان خرمشهر... 🔸 ۵۷۶ روز مقاومت کردند و ناامید نشدند. ۵۷۶ روز ایثار کردند و دست از تلاش برنداشتند و سرانجام خرمشهر آزاد شد. و امروز خرمشهرها در پیش است... فاتحان خرمشهر و حلب، پشت سر مهدی قدس را هم آزاد خواهند کرد. 🌷سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر گرامی باد.
قضاوت با شما؟ نفوذ فرهنگی (نابودی عفت، حیا و پاک دامنی) در ایران