آیت الله جوادی آملی: انسان مسافری است که از عالم خاک حرکت خویش را آغاز کردہ و تا لقاء الله پیش میرود. هر مسافری برای سفر خویش مادی باشد یا معنوی نیاز به زاد و توشه دارد. زاد و توشه هر مسافری باید متناسب با همان سفر باشد. از این رو توشه سفر طولانی، سفر خارجی، سفر زمستانی، سفر خانوادگی، سفر تابستانی و... تفاوت دارد.
سفر آخرت و سیر الیالله سفری است که توشه ای غیر از توشه سفرهای مادی دنیایی نیاز دارد. از این جهت قرآن کریم توصیه کردہ است که برای این سفر توشه برگیرید که تنها توشه آن تقواست.
70 BAGHAREH-Ayate 65-66.mp3
3.41M
🔹نگاهی اخلاقی به آیات 65و66 سوره بقره
🔸آیت الله مظاهری
استاد وزیری فرد:
تا نکنی جای قدم استوار
پای منه در طلب هیچ کار!
وقتی کسی نزد استاد #سعادت_پرور میرفت، ایشان کلی او را معطل میکرد که فرصت #تفکر و تأمل به او داده باشد. درواقع، باید به #سالک فرصت داد تا بفهمد اصلاً در این کار موفق است یا نیست.
ممکن است بگویند: عمری از ما گذشته است و ما دیگر وقتی برای #تأمل و تفکر نداریم! در پاسخ باید گفت که اگر از حالا به بعد، کار با تأمل و #تدبر درست بشود و انسان در مسیر صحیح قرار گیرد، گذشتهها جبران میشود.
وضعیت فعلی انسان مهم است.
آیت الله ناصری: انسان باید در هر حال، تابع رضایت حق باشد. هر عملی که میخواهی انجام بدهی، ببین اگر خدا و امام زمان عجل الله تعالی فرجه راضی هستند، انجام بده.
هر عملی که میخواهی انجام بدهی، ببين اگر امام زمان علیه السلام را در مقابلت می دیدی انجام میدادی؟
خود اهل بيت عليهم السلام نیز این چنین بودند؛ سرموئی از رضایت حق تخطی نمیکرند.
استاد عالی: می فرمود: ای فرزند آدم، وصی خویشتن باشد. (نهج البلاغه)
تا خودت زنده هستی، برای خودت کاری کن. خودت وصی خودت باش. برای بعد از خودت نگذار که معلوم نیست با اموالت چه می کنند. لذتش برای دیگران است و بار سنگین جواب دادنش برای تو.
البته معنای این توصیه ها این نیست که خانواده و نزدیکان خود را در نظر نگیرید. خیر آنها مقدم اند و در صورت نیاز اولویت با آنهاست. معنایش این است که سهل انگاری نکنید و خودتان مدیریت اموالتان را به عهده بگیرید و جوری خرج کنید که برای آخرت خودتان فقط وزر و بال و جواب دادنش نماند.
به هر حال یکی از مواقف، سؤال از همین سرمایه ها و امکاناتی است که
خداوند داده است.
14_Darshaee_Az_Quran_13930211_(www.rasekhoon.net).mp3
5.99M
🔸امام باقر علیه السلام احیاگر قرآن و سنت
🔹حجت الاسلام والمسلمین قرائتی
آیةاللهالعظمی مظاهری: ماز شب گرچه مستحب است، اما هر امر مستحبی را نمیتوان ترک کرد. اگر بنده بداند که خداوند متعال به نماز شب او، نزد فرشتگان مباهات میکند و بهواسطه نافله شب، گناهان او را میآمرزد، هیچگاه از خواندن آن غافل نمیشود. مهمترین فایده و برکت نماز شب، این است که موجب آمرزش و غفران الهی است.
🔹 پیامبر اکرم(ص) می فرماید: آنگاه که بنده از بستر گرم و خوشایند خود برمیخیزد، تا خشنودی پروردگارش را با برپاداشتن نماز شب به دست بیاورد، در حالیکه خواب آلودگی در چشمان او باقی است. خداوند متعال بهخاطر او به فرشتگان مباهات میکند و میفرماید: آیا نمیبینید این بنده مرا که از بستر گرم خویش برخاسته است تا نمازی را که بر او واجب نکردهام، برپا دارد؟ شاهد باشید که من او را آمرزیدم.
🔹نمازشب، موجب حسن خلق میشود و غم و اندوه را از دل بنده شبزندهدار زایل مینماید؛ چنانکه در روایات آمده است: نماز شب، روزی را زیاد، صورت را زیبا و اخلاق را نیکو میکند و موجب میشود گرفتاری و غم و غصهها از بین برود.
🔹همچنین نافله شب، در سیر و حرکت به سوی خداوند متعال، جایگاه والایی دارد و عنایاتی از جانب حق تعالی برای عامل رقم خواهد خورد. چنانچه امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند: بدون تهجد و نماز شب، کسی نمیتواند راه رسیدن به خدا و کمال را بپیماید.
🔴 بیایید در اربعین، یک انتقامِ تاریخی بگیریم...
🔹استراتژی اصلی شیطان، شکستنِ حرمت ولیّ خداست؛ این مرکز ثقل کفر است! بینمازی، دزدی و همۀ جنایتها، فرعِ این ماجراست.
🔹بیحرمتی به ولیّ خدا در کربلا به اوج خود رسید؛ اصل ماجرای عاشورا شکسته شدنِ حرمت امام حسین(ع) بود، نه شهادت ایشان!
🔹برای مقدمهسازیِ ظهور، باید حرمت ولیّ خدا را بالا ببریم و امروز، عالیترین تجلیِ این حرمتگذاری، همین پیادهروی اربعین است.
🔹بیایید با پیادهروی اربعین، یک انتقام تاریخی از بیحرمتیهایی که به اولیاء خدا شده است، بگیریم و این تاریخ شومِ بشری را که در آن به ولیّ خدا بیاحترامی شده، به پایان برسانیم.
👤علیرضا پناهیان - ۹۶/۰۸/۰۴
#پیاده_روی #اربعین
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 زائر دقیقهٔ ۹۰ پیادهروی اربعین
❤️ خانمم گفت چی شد یهو سر از کربلا در آوردی؟
#پیاده_روی #اربعین