2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎 این یک دقیقه را با آب طلا بر تمام دیوارها بنویسید تا اتمام حُجَّت بر همه باشد...
آیت الله جوادی آملی حفظه الله
حفظ نظام #واجب_عینی است
تضعیف نظام، تفرقه افکنی و هر اقدامی که سبب طمع بیگانه باشد #حرام_عینی است
🗓 ۱۸ اردیبهشت و ناوهای کاغذی
♦️ ۱۸ اردیبهشت سالروز خروج ترامپ از برجام است. ۳ روز بعد و همزمان با نمایش رسانهای ورود ناو آبراهام لینکلن به خلیج فارس، نشریه اصلاحطلب صدا تیتر دوراهی جنگ و صلح را منتشر کرد تا به خیال خودش نظام و مردم را بترساند و جورچین ترامپ را تکمیل کند.
🦋 شش روز بعد در بیست و چهارم اردیبهشت ۹۸ رهبر معظم انقلاب فرمودند"این که حالا بعضی هم مسئلهی جنگ را در روزنامه و در فضای مجازی و مانند اینها مطرح میکنند حرف بیخودی است؛ جنگی بنا نیست انجام بگیرد و به توفیق الهی انجام هم نخواهد گرفت".
♦️ یک ماه بعد گلوبال هاوک آمریکا را که به مرزمان تجاوز کرده بود زدیم و دوماه بعد نفتکش استنا ایمپرو روباه پیر را توقیف کردیم. سه سال گذشت تا امروز بدانیم آن سید معنوی و آن مقتدای حکیم هر چند گفت دیپلمات نیستم ولی راه خنثی کردن خدعه و فریب دیپلماتها و سیاستمداران غرب را خوب میداند. مستدام باد.
4.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️چرا همه اختلاسگرا ریشو و نمازخوان و یا چادری اند؟!!
پاسخ در کلیپ📽👆
ما طلبکاریم...غربگراها آمدند اختلاس کردند...