جلسه دوم هماهنگی و برنامه ریزی کارگروه مشاوران جوان اداره کل آموزش و پرورش با محوریت ( نقش و وظایف جوانان در اجرای سند تحول آموزش و پرورش) امروز برگزار شد.
در این جلسه ، سید سجاد راستخانه ، مشاور اجرایی مدیر کل افزود:
تحول بنیادین در آموزش و پرورش اولین بار در سال ۱۳۸۵ توسط مقام معظم رهبری در جمع معلمان بیان شد. در سال بعدی یعنی سال ۱۳۸۶ این تحول و اجرای آن در سیستم آموزش و پرورش توسط وزیر وقت تاکید شد و حضرت آقا نیز آنرا تشویق کردند.
در سال ۱۳۹۱ مقام معظم رهبری فرمودند: امروز آموزش و پرورش یک سند مکتوبی در دست دارد که شیوهی تحول بنیادی در آموزش و پرورش را تعیین کرده. خیلی خوب، بخشی از این کار انجام گرفت. منتها این سند مثل نسخهی پزشک است. اگر ما به پزشک مراجعه کردیم، حق معاینه هم دادیم و پزشک هم معاینهی کاملی کرد و یک نسخهای نوشت و به ما داد، ما هم توی جیبمان گذاشتیم، رفتیم خانه و فکر کردیم تمام شد، این با نرفتن پیش پزشک هیچ تفاوتی ندارد.
درسال ۱۳۹۹ مقام معظم رهبری عرضه داشتند :
برنامهی جامع [اجرائی سند تحول] بایستی همهی هدفهای عملیّاتی را شامل بشود، متقن باشد، دارای زمانبندی باشد؛ یعنی دو چیز مهم در این برنامهی جامع، لازم است: یکی زمانبندی، یکی شاخص پیشرفت.
سید سجاد راستخانه در ادامه افزود :
بنا بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ، باید در این ۱۲ سال ، دانش آموزی را تربیت کنیم که در ۶ ساحت سند تحول ، به طور همزمان ، پیشرفت کند و به حد اعلا برسد.
در پایان این جلسه نیز ابلاغ کمیته های تخصصی کارگروه مشاوران اهدا شد.
@moshaveran_Lorestan
طرح توانمند سازی معلمان زیر ۸ سال سابقه کار در آموزش و پرورش لرستان
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان صبح امروز در حاشیه بازدید از طرح توانمندسازی معلمان ناحیه ۲ خرم آباد و ویسیان که در مدرسه صدیقه کبری برگزار می شود گفت : این طرح با هدف ارتقای کیفیت آموزش و افزایش اثربخشی آنان در محیط های آموزشی صورت می گیرد و این فرایند به معلمان کمک می کند تا با استفاده از روش ها و تکنیک های جدید آموزشی و ایجاد تعاملات مؤثر با دانش آموزان، عملکرد بهتری داشته باشند.
لینک خبر :
https://lorestan.medu.gov.ir/fa/node/213413
🌟روز شیرین آموزش و پرورش لرستان :
🔴 از ارسال بزرگترین محموله تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاه به مدارس استان تا افتتاح 12 زمین چمن مصنوعی برای دانش آموزان
🔹آئین همزمان ارسال تجهیزات آموزشی ، کارگاهی و آزمایشگاهی به مدارس استان با عنوان هدیه شهدا به دانش آموزان در اردوگاه کمالوند با حضور جمعی از فرهنگیان ، فرماندار خرم آباد و مسئولان آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان برگزار شد .
🔗لینک خبر+گزارش تصویری :
https://lorestan.medu.gov.ir/fa/node/213818
شهدا پایِ کار آیندهسازان؛
افتتاح 12 پروژه ورزشی و توزیع تجهیزات آموزشی در لرستان
لینک 👇
https://khorshidejanannews.ir/fa/ece301
#نوسازی_مدارس
#آموزش_و_پرورش
#خورشید_جانان
#وسیم_لرستان
📲@khorshidejanan
❌ تا لحظاتی دیگر
برنامه گفتگوی خبری شبکه لرستان با مهندس یونس بهاروند سرپرست آموزش و پرورش استان
🎊نواختن زنگ شکوفه ها در لرستان/ حضور ۳۱ هزار کلاس اولی در مدارس
✳️مراسم جشن شکوفه ها صبح امروز در استان و به صورت نمادین در دبستان شهدای پارسیلون خرم آباد با حضور جمعی از مسئولان آموزش و پرورش و شهرستان خرم آباد برگزار شد .
🔗لینک خبر + گزارش تصویری :
https://lorestan.medu.gov.ir/fa/node/214306