✅ مدیرکل آموزش و پرورش سمنان:
🔴 نیاز ۴۰ درصد مدارس استان سمنان به ایمنسازی و مقاومسازی
🔸 مدیرکل آموزش و پرورش سمنان در نشست با اعضای خیرین مدرسهساز استان، جداسازی سرانه آموزشی مناطق روستایی و شهری را خواستار شد.
✍ به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزش و پرورش استان سمنان، قاسم شریفی مدیرکل آموزش و پرورش سمنان، پیش از ظهر یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ در نشست با اعضای مجمع خیرین مدرسهساز استان، با قدردانی از حضور آنها، این دیدار را در آستانه بازگشایی مدارس، فرصتی کمنظیر برای ارائه گزارش و بهرهگیری از حمایتهای گسترده خیرین برشمرد.
🔸 وی در ادامه افزود: باید سرانه آموزشی مدارس روستایی از شهری جدا شود.
🔸 شریفی در توضیح این درخواست افزود: در روستاهای استان، زمین و مدرسه داریم که به دلیل پایین آمدن جمعیت دانشآموزی، کلاسها با تعداد بسیار کم حتی چهار یا پنج دانشآموز تشکیل میشود و پنج مدرسه یکنفره نیز در استان داریم که به دلیل شرایط کویری مجبور به نگهداری آنها هستیم و این امر میانگین سرانه فضای آموزشی استان را به شکل کاذب بالا برده، در حالیکه در شهرهای استان با کمبود فضا روبهرو هستیم.
🔸 مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موضوع ایمنی مدارس خاطرنشان کرد: بر اساس آمار دقیق ارائهشده به مقام عالی وزارت، ۴۰ درصد مدارس استان نیاز به ایمنسازی و مقاومسازی دارند.
🔸شریفی با قدردانی از تلاش کارکنان حوزه تعلیم و تربیت افزود: با توجه به کاهش آمار کلاسهای درس با تراکم بالا؛ اما استان همچنان نیاز به توجه و کمک خیرین برای بهبود وضعیت فضاهای آموزشی دارد.
🔸 مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در پایان سخنانش از خیرین خواست تا در این زمینه بیش از پیش یاریگر آموزش و پرورش باشند.
🆔 @ap_semnan
📸 #گزارش_تصویری| بازدید حمیدرضا شاهحسینی رئیس و محمدرضا جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسهساز کشور بههمراه قاسم شریفی مدیرکل آموزش و پرورش استان از روند اجرایی پروژه نخستین مدرسه اوتیسم در شهرک روزیه/ یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴
🔸 گفتنی است، در این بازدید، امید کلانتر هرمزی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، علیاصغر جمعهای رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان و مراد دوستمحمدیان مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمنان و جمعی از رؤسا و کارشناسان حضور داشتند.
🆔 @ap_semnan