May 11
#خبر_خوب
📸 صبح امروز | آیین افتتاحیه توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی دولتی استان سمنان با حضور دکتر سیدجمال وزیری، مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان و اعضای شورای معاونین و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی / مدرسه ابتدایی شاهد حضرت فاطمهالزهرا(س) سمنان
🆔️ @ap_semnan
#خبر_خوب
✅ با اهتمام دولت سیزدهم پس از ۶ سال وقفه روی داد:
🔴 آغاز توزیع شیر رایگان در ۳۹۸ مدرسه استان سمنان
🔻توزیع ماهانه ۵۲۰هزار پاکت شیر رایگان بین ۶۱هزار و ۸۶۶ دانشآموز ۳۹۸ مدرسه استان سمنان با حمایت دولت سیزدهم آغاز شد.
✍ به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزش و پرورش استان سمنان، با اهتمام دولت سیزدهم پس از ۶ سال وقفه، توزیع ماهانه ۵۲۰هزار پاکت شیر رایگان بین ۶۱هزار و ۸۶۶ دانشآموز ۳۹۸ مدرسه این استان، آغاز و با رضایت و استقبال دانشآموزان و معلمان روبهرو شد.
🔸سیدجمال وزیری مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان، صبح سهشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۲ در آیین افتتاحیه طرح توزیع شیر رایگان و نواختن زنگ سلامت که با حضور اعضای شورای معاونین و جمعی از مدیران کل استانداری در مدرسه ابتدایی حضرت فاطمهالزهرا(س) - شاهد دخترانه سمنان برگزار شد، اظهار داشت: در راستای سند تحول بنیادین و تربیت تمامساحتی دانشآموزان، اجرای این طرح مفید و ضروری در مدارس دوره ابتدایی، نویدبخش تقویت سلامت جسمی و ذهنی دانشآموزان است که پس از ۶ سال توقف در سال تحصیلی جاری با اهتمام دولت سیزدهم، مقام عالی وزارت و تلاشهای صورتگرفته در سطح استان، محقق شده و دو نوبت شیر رایگان در هفته بین دانشآموزان پخش میشود.
🔸وی در ادامه با اشاره به ضربالمثل «عقل سالم در بدن سالم» به بیان فواید شیر و تأثیر آن در سلامت جسم، افزود: شیر در سبد غذایی دانشآموزان و خانواده، نقش بسزایی در سلامتی آنها دارد و هدف از اجرای طرح توزیع شیر رایگان نیز توجه به تغذیه سالم و تأمین سلامت جسمی دانشآموزان و فرهنگسازی مصرف شیر در سطح جامعه است.
🔸وزیری در پایان با تأکید بر استفاده از محصولات لبنی در فروشگاههای مدارس گفت: امید است که این طرح بزرگ آینده خوبی را برای دانشآموزان رقم زند و شاهد ارتقای شاخصهای سلامت در استان باشیم.
🔸گفتنی است، در ادامه زنگ شیر از سوی نماینده دانشآموزان و مدیرکل آموزش و پرورش استان، نواخته و بهصورت نمادین از دانشآموزان کلاساولی با شیر پذیرایی شد.
🆔️ @ap_semnan
📢 #خبر_خوب | آیین افتتاح مرکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی تربیتی شهرستان شاهرود با حضور معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان، رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان / درمانگاه فرهنگیان شهرستان شاهرود
مشروح خبر ⬇️⬇️
https://shahrood-semnan.medu.gov.ir/fa/node/114109
🆔️ @ap_semnan
📸 #گزارش_تصویری | آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی استان با حضور علی محبی رئیس پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش، سیدجمال وزیری مدیرکل و اعضای شورای معاونین آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران کل استانداری و دستگاههای اجرایی/سالن آمفیتئاتر دانشگاه سمنان
🆔️ @ap_semnan
📸 #گزارش_تصویری | آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی استان با حضور علی محبی رئیس پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش، سیدجمال وزیری مدیرکل و اعضای شورای معاونین آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران کل استانداری و دستگاههای اجرایی/سالن آمفیتئاتر دانشگاه سمنان
🆔️ @ap_semnan
✅ با حضور رئیس پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش روی داد:
🔴 آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی سمنان
✍ به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزش و پرورش استان سمنان، آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی استان با حضور علی محبی رئیس پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش، سیدجمال وزیری مدیرکل و اعضای شورای معاونین آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران کل استانداری و دستگاههای اجرایی پیش از ظهر سهشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۲ در سالن آمفیتئاتر فرزانگان این دانشگاه، برگزار و از برترینهای حوزه پژوهش تجلیل شد.
🔴 نمایشگاههای پژوهشی نقطه عطف و آغاز برای رسیدن به سرچشمههای علم و معرفت
🔸مدیرکل آموزش و پرورش سمنان در ابتدای سخنانش ضمن قدردانی از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و خیر مقدم به مدعوین و پژوهشگران برتر به نخستین رویداد علمی در قالب نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی معلمان و دانشآموزان در هفته پژوهش، اشاره و اظهار کرد: بزرگترین رویداد علمی و پژوهشی کشور و استان باید همین نمایشگاههای پژوهشی باشد.
🔸وی افزود: بیشک دانشگاه، شرکتهای دانشبنیان و آموزش و پرورش میتوانند با همراهی یکدیگر سرنوشت به یاد ماندنی را رقم زنند و این سه ضلع مثلث هر ساله یک نمایشگاه رویداد علمی موثری را برگزار کنند.
🔸وزیری تاکید کرد: بیتردید به دنبال دانشجوی نخبه هستیم که بتواند در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ما را به قلههای رفیع معرفت و علم برساند.
🔸وی با اشاره به وضعیت مطلوب استان در زمینه امتحانات نهایی و آزمون سراسری گفت: نمایشگاهها صِرف نمایش و همایش نیست؛ بلکه نقطه عطف و آغازی هستند تا ما را به سرچشمههای علم و معرفت رهنمون شوند.
🔴 خلق آثار مرجع در دنیای کنونی شرط مهم رسیدن به قلههای معرفت
🔸وزیری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به کتاب افسانه هزاردستان نوشتهی عبداللطیف طسوجی و انتساب آن به ایرانیها، توجه به قلب پژوهش و تحریف در آثار پژوهشی را امری مهم دانست و گفت: خلق آثار مرجع در دنیای کنونی یک الزام و شرط مهم رسیدن به قلههای معرفت است.
🔸وی در ادامه با تاکید به رعایت شش اصل برای احیای فرهنگ و تمدن مبنی بر احترام به تفاوتها، تلاش برای دانستن، شناسایی اشتراکها، شناسایی نقایص، شناسایی ریشهها و ارتباط با خانواده، اظهار داشت: تمدن ۸۰۰۰ ساله ایرانی، بسیار غنی است که میتواند بر سراسر تمدنهای بشریت سایه افکنده و آنها را زیر چتر خود قرار دهد.
🔸وزیری یادآور شد: در بین هنرهای هفتگانهی دنیا، معلمی فراهنر است و کلاس درس بهمنزله بهشت متحرک معلمان است.
🔴 توجه به زیرساختها؛ شرط اولیه برای هر تحول پژوهشی
🔸مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان خاطرنشان کرد: هر تمدن دارای دو بعد روحی و جسمی است که جسم آن آثار و معماری بهجا مانده از گذشتگان است و روحش همان افکار، ایدهها، آداب و رسوم و فرهنگی است که از هر تمدنی به جا میماند و توجه به زیرساختها شرط اولیه برای هر تحول پژوهشی است.
🔸وزیری اظهار داشت: به دانشآموزان علاوه بر آشنایی با پیشینه تمدن و فرهنگ سرزمین خود، انضباط در اندیشیدن را بیاموزیم؛ چون زمانی که دانش با پژوهش پیوند بخورد شبکه یادگیری در مغز شکل میگیرد و اتفاق میافتد.
🔸وی تاکید کرد: امروز، عصر اشتراکگذاری تجربهها و اندیشهها است تا دانشآموز مسئلهمحور نشود اتفاقی روی نخواهد داد.
🔸وزیری تصریح کرد: جامعه نخبگانی آموزش و پرورش استان با وجود شخصیتهای بنام و برجسته، این ظرفیت را دارد که بتواند در معادلات آموزشی و پژوهشی کشور نقش بازی کند.
🔸مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در پایان سخنانش از پژوهشگران خواست تا بیانیه جوانان ایرانی در قطر به سال ۲۰۱۹ را مطالعه کنند، با بزرگان علم و معرفت ایران آشنا شوند و پیشینه فرهنگی تمدن سرزمین خود را واکاوی کنند تا از هدررفت بسیاری از سرمایهها و موازیکاریها جلوگیری شود.
🔸گفتنی است، در این آیین حجتالاسلام رضا کهساری رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان، سیفاله سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان، مهدی منصوری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، ابراهیم حیدریلقب رئیس دانشگاه فرهنگیان، جمعی از استادان، دبیران، معلمان، دانشجویان و دانشآموزان پژوهشگر نیز حضور داشتند.
🆔️ @ap_semnan
18.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حال_خوب
📽 #ببینید | آموزش و پرورش تحول آفرین با اقدام شایسته دانش آموز تمدن ساز مهدیشهری
🔸امیر حسن همتی، دانشآموز پژوهشگر ۱۲ ساله مهدیشهری در آیین تجلیل از برترینهای حوزه پژوهش استان سمنان، با زندهکردن نام و یاد شهدا، جایزه خود را به عموی شهیدش تقدیم کرد.
🔸این دانشآموز مهدیشهری حضورش بر سکوی موفقیت و افتخارآفرینیاش را مدیون خون پاک شهدا دانست و با زندهکردن یاد و نام شهدای هشتسال دفاع مقدس و کسب اجازه از مدیران کل و مسئولان برگزاری این آیین، جایزهاش را به نمایندگی عموی شهیدش، به پدرش، اهدا کرد و با این اقدام معنوی، علاوه بر متحولشدن میهمانان، برای دقایقی اشک را میهمان چشم همگان ساخت.
#رسم_ایستادگی
#کنگره_بزرگداشت_سه_هزار_شهید_استان_سمنان
🆔️ @ap_semnan
✅ رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در سمنان:
🔴 علم و تحقیق رکن اساسی و مایه بقای نظام آموزشی است
🔻رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در سمنان، علم و تحقیق را رکن اساسی و مایه بقای هر نظام آموزشی برشمرد.
✍ به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزش و پرورش استان سمنان، علی محبی رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی سمنان، ملاک رشد و پیشرفت و عقبماندگی هر نظام آموزشی را چگونگی پژوهش و جایگاه آن دانست.
🔸محبی اظهار داشت: علم و تحقیق در نظام تعلیم و تربیت به تعبیر مقام معظم رهبری، رکن اساسی و مایه بقای هر نظام آموزشی است.
🔸وی با تاکید بر اینکه مدیریت بدون تحقیق بزرگترین آفت کشورهای جهان سوم است، افزود: در پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش به تبعیت از سند تحول بنیادین، سه ماموریت ترسیم شده که عبارت است از توسعه فرهنگ پژوهش، شناسایی و حل علمی مسائل نظام تعلیم و تربیت از سطح کلان تا سطح مدرسه و الگوی تعالی مدرسه پنج بعدی که بدون کمک و هماهنگی و انسجام با معلمان و پژوهشگران نظام تعلیم و تربیت و جامعه دانشگاهی ممکن نیست.
🔸محبی همچنین الگوی ارزیابی مدارس را شامل سه گام، عنوان و اضافه کرد: گام اول وضعیت مطلوب و الگوی تراز مدرسه، گام دوم توصیف وضعیت موجود و گام سوم برنامه تحول و تعالی مدرسه است.
🔴 تحقیق و پژوهش؛ راه تحول تربیت و آموزش
🔸رئیس پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: اساس تحول و پیشرفت، انسان است و راه تحول انسان، تربیت و آموزش و راه تحول تربیت و آموزش، تحقیق و پژوهش است.
🔸محبی تاکید کرد: ضمانتبخشی هرگونه تعلیم و تربیتی به میزان تحقیق و پژوهشی است که انجام میدهیم و راهی جز مسیر آموزش و پرورش برای شکوفایی نظام وجود ندارد.
🔸وی بزرگترین اقدام ممکن دولت سیزدهم را اعمال طرح رتبهبندی معلمان پس از گذشت ۱۰ سال برشمرد و گفت: متولیان و مسئولان بایست بستر مناسب را برای به میدان آوردن پژوهشگران فراهم کنند.
🔸محبی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تدوین آییننامه مطالعات فوری تصریح کرد: امروزه پژوهش از طریق روش سنتزپژوهی و مرور نظاممند، انجام میشود و نیاز نیست برای هر مسئلهای از صفر شروع کرد؛ بلکه میتوان از پژوهشهایی که در گذشته انجامشده بهره گرفت و به راه حل مسئله رسید.
🔸رئیس پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش درپایان از پژوهشگران برتر استان سمنان خواست تا چشمانداز سند تحول بنیادین بهخصوص ویژگیهای مدرسه تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی و استانداردهای آن را مطالعه کنند.
🆔️ @ap_semnan