🇮🇷 روز ملی فناوری هسته ای گرامی باد.
🔹جمهوری اسلامی ایران ۲۰ فروردین ۱۳۸۵ از طریق افتتاح پروژه راهاندازی دومین مجموعه جدید سانتریفیوژهای تأسیسات هستهای در نطنز، با ورود به مرحله صنعتی غنیسازی اورانیوم، به یکی از بزرگترین دستاوردهای تاریخ خود دست یافت.
🔹رسیدن به این مرحله از دانش روز با وجود محاصره شدید اقتصادی از سوی غرب، نمایانگر اراده ملت همیشه سربلند ایران برای فتح قلههای علمی و رسیدن به استقلال بی قید و شرط است.
🔹اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان سمنان، ضمن گرامیداشت یاد شهدای والا مقام هستهای، این مناسبت را که یادآور ایمان و عزم ملی دانشمندان جوان میهن اسلامی در اثبات توانمندیهای علمی کشور و اثبات اقتدار و افتخارآفرینی ایرانیان است را گرامی میدارد.
🆔 @ap_semnan
🇮🇷 ۲۰ فروردین روز هنر انقلاب اسلامی, روز شهادت مرتضی آوینی
🔹روز ۲۰ فروردين سال ۱۳۷۲، يادآور عروج هنرمند فرزانه، راوي باصفاي روايت فتح، سردبير مجله ادبي و هنري سوره و مسؤول واحد تلويزيوني حوزه هنري، سيد مرتضي آويني است.
🔹از اين رو، بيستم فروردين روز شهادت اين هنرمند متعهد انقلاب اسلامي و دلسوخته جبهههاي حق عليه باطل و بيانگر حقايق و رشادتها و شجاعتهاي رزمندگان اسلام، بنا به پيشنهاد شاعران، نويسندگان و هنرندان حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي به مقام معظم رهبري، روز هنر انقلاب اسلامي نامگذاري شد.
🆔 @ap_semnan
📢 شروع ثبتنام آزمون استخدامی فراگیر ۱۶ دستگاه اجرایی از امروز
📅 مهلت ثبتنام: تا ۳۱ فروردین ماه
🔸جزئیات شرایط ثبتنام و نحوه برگزاری دهمین آزمون استخدامی فراگیر بر اساس مقررات مربوط از طریق وبگاه مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir
🆔 @ap_semnan
📢 اعلام ساعت کاری مدارس و ادارات آموزش و پرورش استان سمنان در روزهای پس از لیالی قدر
🔹با توجه به فرارسیدن شبهای قدر، آغاز ساعت کاری ادارات آموزش و پرورش و مدارس استان سمنان در روز دوشنبه ۲۱ فروردین ماه از ساعت ۹ صبح خواهد بود.
🔹بدیهی است مدیران محترم به گونهای برنامهریزی نمایند که آغاز فعالیت آموزشی و پرورشی مدارس در این روز از ساعت ۹ صبح آغاز شود.
🌐 اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان سمنان
🆔 @ap_semnan
#اطلاعیه جذب درجه دار پیمانی
👆قابل توجه داوطلبان در حال تحصیل پایه دوازدهم و دانش آموختگان کلیه شاخه های نظری، فنی و حرفه ای و کارودانش
🆔 @ap_semnan
🔴 رئیس اداره حقوقی، املاک و حمایت قضایی آموزش و پرورش استان سمنان خبر داد:
🔸۵۳۰ هزار متر مربع از اراضی و املاک آموزش و پرورش مستندسازی و مالکیت دولت بر آن تثبیت شد.
🔸شهرستانهای دامغان، شاهرود، مهدیشهر و سمنان به ترتیب حائز رتبه برتر مستندسازی املاک استان در سال ۱۴۰۱ شده اند .
مشروح خبر را اینجا بخوانید ⬇️⬇️
https://b2n.ir/f78822
🆔 @ap_semnan
🔴 در نشست هم اندیشی كارگروه جامعه فرهنگيان و دانش آموزان استان مطرح شد:
🔸روز جهانی قدس برای دانش آموزان با نگاه برنامه محوری و مشارکت دانش آموزان انجام شود.
🔸جریان سازی روز قدس و فرهنگ مقاومت در بین دانش آموزان و فرهنگیان از اولویت های آموزش و پرورش است.
مشروح خبر را اینجا بخوانید ⬇️⬇️
https://b2n.ir/z12358
🆔 @ap_semnan
📢 برگزاری هرگونه امتحان در مدارس استان سمنان در روز های ۱۹ و ۲۳ ماه مبارک رمضان ممنوع است
🔻 بر اساس تبصره ماده ۱۰۰ آیین نامه اجرایی مدارس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، برگزاری امتحان در روزهای ۱۹ و ۲۳ ماه مبارک رمضان مجاز نیست.
🌐 اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان سمنان
🆔 @ap_semnan
⚫️ امام علی(ع) فرمودند:از سه چیز شرم نباید کرد: پذیرایی از میهمان خود، و برخاستن به احترام پدر و معلّم، و حق خواهی، اگر چه اندک باشد. (غرر الحکم و درر الکلم، ج 1، ص 92)
🏴 فرا رسیدن ایام سوگواری امیرالمومنین امام علی (ع) تسلیت باد.
🌐 اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان سمنان
🆔 @ap_semnan
به بهانه امروز ...
✍ نام امیر سپهبد علی صیادشیرازی با تاریخ هشت ساله دفاع مقدس عجین شده است.
▫️نام پرافتخار این شهید، ما را به لحظاتی سخت از تاریخ می برد که با حضور افرادی، چون او با سرافرازی و سربلندی پیوند خورد و با نصرت و پیروزی به پایان رسید.
▫️در دوره هایی حساس و طاقت فرسا در جنگ تحمیلی، فرماندهی شهید صیاد شیرازی راهگشای جبهه ها بود. او در مقاطع مختلف جنگ در بالاترین رده های ارتش مسئولیت های خطیری برعهده داشت.
▫️ سرانجام در ۲۱ فروردین ۱۳۷۸، به آرزوی دیرین خویش نایل آمد و مورد سوء قصد یکی از اعضای گروهک منافقین، قرار گرفت و به شهادت رسید.
🌐 اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان سمنان
🆔 @ap_semnan
📢 سرپرست معاونت آموزش ابتدایی استان سمنان عنوان کرد:
🔴 ۹۰ درصد کودکستان های استان سمنان در فرآیند تطبیق مجوز تاسیس اقدام کردند.
✍ به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان سمنان، فاطمه عبیری سرپرست معاونت آموزش ابتدایی استان سمنان اعلام کرد؛ تاکنون ۹۰ درصد موسسان مراکز کودکستان ۱و ۲ استان در فرایند تطبیق مجوز تاسیس مشارکت نموده اند.
🔸سرپرست معاونت آموزش ابتدایی استان سمنان نیز به موسسانی که تاکنون فرایند تطبیق مجوز خود را آغاز نکرده اند تاکید نمودند با ورود به سامانه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک به آدرس smttk.gov.ir در مهلت باقیمانده اقدام نمایند.
مشروح خبر را اینجا بخوانید ⬇️⬇️
https://b2n.ir/g27199
🆔 @ap_semnan