#خبر_خوب
✅ افتخاری دیگر از تیم طنابزنی استان سمنان
🔴 کسب مقام سوم کشوری توسط فاطمه ابراهیمی عضو تیم طنابزنی استان سمنان در بخش نمایش انفرادی
🔸 فاطمه ابراهیمی عضو تیم طنابزنی استان سمنان با مربیگری رمیصا جالسیان و سرپرستی ربابه مسعودی، بین ۱۸ شرکتکننده در مسابقات کشوری ماده نمایش انفرادی به مقام سوم دست یافت.
🆔️ @ap_semnan
#خبر_خوب
✅ درخشش اعضای تیم طنابزنی دانشآموزان استان سمنان در مسابقات کشوری
🔴 کسب مقام دوم کشوری ماده جاگینگ سرعت امدادی ۳۰×۴؛ توسط نازگل مخمس، ضحی چتری، فاطمه ابراهیمی و يلدا زرگر عضو تیم طنابزنی استان سمنان
✳️ نازگل مخمس، ضحی چتری، فاطمه ابراهيمی و يلدا زرگر، اعضای تیم طنابزنی استان سمنان با مربیگری رمیصا جالسیان و سرپرستی ربابه مسعودی، بین ۱۸ تیم شرکتکننده در ماده جاگینگ سرعت امدادی ۳۰×۴ ایندوره از مسابقات کشوری دانشآموزان دختر به مقام دوم دست یافتند.
🆔️ @ap_semnan
#خبر_خوب
✅ درخشش عضو تیم طنابزنی دانشآموزان استان سمنان در مسابقات کشوری
🔴 کسب مقام دوم کشوری ماده جاگینگ سرعت امدادی ۳۰×۴؛ توسط نازگل مخمس عضو تیم طنابزنی استان سمنان
✳️ نازگل مخمس عضو تیم طنابزنی استان سمنان با مربیگری رمیصا جالسیان و سرپرستی ربابه مسعودی، بین ۱۸ تیم شرکتکننده در ماده جاگینگ سرعت امدادی ۳۰×۴ ایندوره از مسابقات کشوری دانشآموزان دختر به مقام دوم دست یافت.
🆔️ @ap_semnan
#خبر_خوب
✅ درخشش عضو تیم طنابزنی دانشآموزان استان سمنان در مسابقات کشوری
🔴 کسب مقام دوم کشوری ماده جاگینگ سرعت امدادی ۳۰×۴؛ توسط ضحی چتری عضو تیم طنابزنی استان سمنان
✳️ ضحی چتری دانشآموز سرخهای عضو تیم طنابزنی استان سمنان با مربیگری رمیصا جالسیان و سرپرستی ربابه مسعودی، بین ۱۸ تیم شرکتکننده در ماده جاگینگ سرعت امدادی ۳۰×۴ ایندوره از مسابقات کشوری دانشآموزان دختر به مقام دوم دست یافت.
🆔️ @ap_semnan
#خبر_خوب
✅ درخشش عضو تیم طنابزنی دانشآموزان استان سمنان در مسابقات کشوری
🔴 کسب مقام دوم کشوری ماده جاگینگ سرعت امدادی ۳۰×۴؛ توسط شاینا دارایی عضو تیم طنابزنی استان سمنان
✳️ شاینا دارایی عضو تیم طنابزنی استان سمنان با مربیگری رمیصا جالسیان و سرپرستی ربابه مسعودی، بین ۱۸ تیم شرکتکننده در ماده جاگینگ سرعت امدادی ۳۰×۴ ایندوره از مسابقات کشوری دانشآموزان دختر به مقام دوم دست یافت.
🆔️ @ap_semnan
#خبر_خوب
✅ درخشش عضو تیم طنابزنی دانشآموزان استان سمنان در مسابقات کشوری
🔴 کسب مقام دوم کشوری ماده جاگینگ سرعت امدادی ۳۰×۴؛ توسط ستیا حامدی عضو تیم طنابزنی استان سمنان
✳️ ستیا حامدی عضو تیم طنابزنی استان سمنان با مربیگری رمیصا جالسیان و سرپرستی ربابه مسعودی، بین ۱۸ تیم شرکتکننده در ماده جاگینگ سرعت امدادی ۳۰×۴ ایندوره از مسابقات کشوری دانشآموزان دختر به مقام دوم دست یافت.
🆔️ @ap_semnan
#خبر_خوب
✅ درخشش عضو تیم طنابزنی دانشآموزان استان سمنان در مسابقات کشوری
🔴 کسب مقام دوم کشوری ماده جاگینگ سرعت امدادی ۳۰×۴؛ توسط یلدا زرگر عضو تیم طنابزنی استان سمنان
✳️ یلدا زرگر عضو تیم طنابزنی استان سمنان با مربیگری رمیصا جالسیان و سرپرستی ربابه مسعودی، بین ۱۸ تیم شرکتکننده در ماده جاگینگ سرعت امدادی ۳۰×۴ ایندوره از مسابقات کشوری دانشآموزان دختر به مقام دوم دست یافت.
🆔️ @ap_semnan
✅ سهیمشدن در برپایی موکب فرهنگیتربیتی اربعین از سوی آموزش و پرورش استان سمنان در نجف اشرف
👈 همکاری با این رویداد فرهنگی👇
🔸 اهدای نذورات نقدی به شماره کارت
۶۰۶۳۷۳۷۰۰۵۱۵۳۴۲۲ به نام کانون فرهنگیان شاهد و ایثارگر
🔸 هدایا و نذورات غیر نقدی بهمنظور توزيع در بين زائران کودک و نوجوان از طریق مراجعه به کارشناس انجمن اولیا و مربیان/ کارشناسان بسیج فرهنگیان ادارات آموزش و پرورش شهرستان و منطقه محل سکونت خود
🆔️ @ap_semnan
✅ تقویم آموزشی کشور تغییر نکرد/ آغاز سال تحصیلی در مهرماه
🔹معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش طی بخشنامه ارسالی به استانها، امتحانات شهریور را از ۱۵ مرداد ماه آغاز و نهایتا تا پایان هفته اول شهریور به پایان میرساند گفت: در ارتباط با تغییر تقویم آموزشی و آغاز سال تحصیلی اتفاق خاصی نیفتاده، آغاز سال تحصیلی تا این لحظه همان مهرماه است.
🔹موسیالرضا کفاش در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی، شروع سال تحصیلی، مهرماه و تا پایان اردیبهشت ماه کلاسهای درس ادامه دارد گفت: خرداد ماه هم فصل برگزاری امتحانات است.
https://sce.ir/fa/news/4984
🆔️ @ap_semnan
✅ سامانه مشاهده تأیید سوابق تحصیلی مجدداً فعال و امکان مشاهده و تأیید سوابق برای تمامی داوطلبان فراهم شده است
🔹به نقل از مرکز سنجش و پایش کیفیت نظام آموزش و پرورش، به اطلاع داوطلبان ورود به آموزش عالی میرساند سامانه مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی مجدداً فعال و امکان مشاهده و تأیید سوابق برای تمامی داوطلبان فراهم شده است؛ دراینخصوص، ضروری است.
🔻 داوطلبان نسبت به موارد زیر توجه لازم را به عملآورند:
1⃣ تمامی داوطلبان اعم از دانشآموزان سال جاری و فارغالتحصیلان برای اعمال سوابق تحصیلی در فرایند ورود به آموزش عالی و آزمون سراسری ملزم به مراجعه به سامانه و تأیید سوابق تحصیلی خود میباشند (در صورت عدم مراجعه به سامانه یادشده یا عدم تأیید سوابق تحصیلی، نمره کل سابقه تحصیلی به مراجع مربوطه ارسال نخواهد شد).
2⃣ داوطلبانی که قبلاً (اردیبهشتماه سال جاری) نسبت به تأیید سوابق تحصیلی خود اقدام و کد رهگیری دریافت نمودهاند، نیاز به مراجعه مجدد به سامانه ندارند. شایانذکر است، برای این گروه از افراد که سوابق خود را تأیید نمودهاند، امکان اعلام مغایرت در سوابق تحصیلی وجود ندارد.
3⃣ ورود به سامانه مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی از طریق سامانه جامع آزمون سراسری به نشانی my.sanjesh.org صورت میگیرد. برای این منظور، داوطلبان میبایست پس از ورود به سامانه از بخش ثبتنام در آزمون، آزمون سراسری و «ورود به سایت آموزش و پرورش برای مشاهده سوابق تحصیلی» اقدام نمایند.
🆔️ @ap_semnan
✅ اعلام نتیجه پایه یازدهم
🔸نتایج اولیه آزمون های نهایی پایه یازدهم خرداد ماه ۱۴۰۳، از طریق پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش در آدرس my.medu.ir قابل رویت است.
🔸شرکت کنندگان در آزمون ها می توانند نمرات خود را ملاحظه و درصورت تمایل نسبت به ثبت درخواست بررسی مجدد پاسخبرگ اقدام نمایند.
🔸لازم به ذکر است برای ثبت درخواست رسیدگی مجدد ۴۸ ساعت فرصت وجود دارد و ممکن است نتیجه این درخواست با کاهش نمره توأم باشد، لذا توصیه می شود دانش آموزان از لزوم بازنگری در پاسخبرگ خود اطمینان حاصل و سپس نسبت به ثبت درخواست اقدام نمایند.
🆔️ @ap_semnan