✅ در پی حمله مقتدرانه ایران روی داد:
🔴 نواختن زنگ «آغاز نصرالله» در مدارس استان سمنان
🔸 زنگ «آغاز نصرالله» در پی حمله مقتدرانه موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مدارس استان سمنان نواخته شد.
✍️ به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزش و پرورش استان سمنان، در پی حمله مقتدرانه موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بار دیگر فریاد مرگ بر اسرائیل با نواختن زنگ «آغاز نصرالله» در مدارس دوره ابتدایی و دوره اول متوسطه این استان طنینانداز شد.
🔸 بر اساس این گزارش، دانشآموزان کودک و نوجوان استان سمنان در ویژهبرنامه صبحگاهی آغاز نصرالله در حیاط مدارس اجتماع کرده و همصدا با کودکان و نوجوانان مظلوم غزه، لبنان و فلسطین، شعارهای حماسی علیه رژیم غاصب و کودککش صهیونیست سر دادند.
🔸 گفتنی است، در این مراسم که با هدف آشنایی با جریان مقاومت و رهبران مقتدر آن بهویژه شهید سیدحسن نصراللّه دبیرکل حزبالله لبنان برگزار شد، دانشآموزان استان با قرائت بیانیهای در حمایت از پاسخ موشکی کوبنده ایران به اسرائیل از سربازان گمنام امام زمان(عج)، سپاه پاسداران و نیروهای مسلح قدردانی کردند.
🆔 @ap_semnan
📸 پخش زنده ویژهبرنامه صبحگاهی آغاز نصرالله و اجتماع دانشآموزان دبیرستان غیر دولتی پسرانه دوره اول متوسطه هدف شهرستان سمنان در حمایت از حمله پیروزمندانه و مقتدرانه موشکی سپاه پاسداران و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تل آویو و پاسخ کوبنده به رژیم غاصب و کودککش صهیونیست از سیمای مرکز سمنان/ چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳
#ایران_قوی 🇮🇷
#حزبالله_زنده_است 🇵🇸
🆔 @ap_semnan
#صبح_امروز
📸 آیین نواختن زنگ آغاز نصرالله همزمان با اجرای ویژهبرنامه صبحگاهی مدارس سراسر کشور بهمنظور حمایت از جریان مقاومت و محکومکردن اقدام پلید و جنایتکارانه رژیم غاصب و کودککش صهیونیست با حضور مرتضی کریمی معاون برنامهریزی اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش، علیاصغر حسنان معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان سمنان، سیدمیثم حیدرهایی مدیر آموزش و پرورش دامغان و جمعی از مسئولان در مدرسه الغدیر این شهرستان/ چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳
🆔 @ap_semnan
#پوستر | وعده صادق ۲
◽️برای کودکان غزه
▫️ طراح گرافیک: روحالله مختاری
#رژیم_صهیونیستی | #موشک | #انتقام
🆔 @ap_semnan
🔴 بیانیه آموزش و پرورش استان سمنان به شکرانه حمله موشکی ایران به اسرائیل
🔸 آموزش و پرورش استان سمنان به شکرانه حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به اسرائیل بیانیهای صادر کرد.
✍️ به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزش و پرورش استان سمنان، ادارهکل آموزش و پرورش این استان در پی حمله مقتدرانه و مؤفق نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به مواضع رژیم صهیونیست در سرزمینهای فلسطین اشغالی، بیانیهای صادر و به شکرانه این پیروزی از دلاورمردان نیروی هوافضای سپاه و همراهی ارتش و پشتیبانی وزارت دفاع، قدردانی کرد.
🔸 در این بیانیه آمده است:
بسماللهالرحمنالرحیم
إِنَّا مِنَالْمُجْرِمِینَ مُنتَقِمُونَ
🔸 اقدام غرورآفرین سپاه پاسداران و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران عزیز که با حمله مقتدرانه خود، اهداف مهم نظامی و امنیتی دشمن را در قلب سرزمینهای اشغالی مورد اصابت قرار دادند جای بسی قدردانی است و اِین اقدام در واقع اعمال حق ذاتی دفاع مشروع مصرح در ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد با هدف تنبیه متجاوز و تحقق هشدارهای پیشین به اردوگاه استکبار جهانی و ایادی آن بود.
🔸 امید که این اقدام تلافیجویانه جمهوری اسلامی به خباثت رژیم سفاک و جنایتکار صهیونیست، مورد قبول حضرت حق و شادی حضرت ولیعصر(عج)، مقام معظم رهبری و تمامی شیعیان و مسلمانان جهان قرار گیرد.
🔸 بیشک نام و یاد فرماندهان دلیر و رشید مقاومت همچون حاجقاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس، سیدحسن نصرالله و اسماعیل هنیه در ذهن شیعیان و آزادگان جهان تا همیشه ماندگار خواهد شد.
🔸 بدینوسیله جامعه نخبگانی آموزش و پرورش استان سمنان، همگام و همراه با ملت غیور و قهرمان ایران به شکرانه عملیات غرورآفرین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و تحقیر تاریخی رژیم خونآشام صهیونیست، پیشانی بر آستان قدس ربوبی قرار داده و دست به دعا برداشته و ضمن اعلام بیزاری خود از وجود منحوس استکبار از درگاه خداوند متعال، پیروزی نهایی مظلومان جهان بهویژه مردم فلسطین و آزادی قدس شریف را مسئلت دارد.
🆔 @ap_semnan
🌐 #ویراستی
إِنَّا مِنَالْمُجْرِمِینَ مُنتَقِمُونَ
به شکرانه عملیات غرورآفرین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و تحقیر تاریخی صهیونیست خونآشام، پیشانی بر آستان قدس ربوبی قرار داده و ضمن اعلام بیزاری از وجود منحوس استکبار از درگاه خداوند، پیروزی نهایی مظلومان جهان بهویژه مردم فلسطین و آزادی قدس شریف را مسئلت دارم.
#ایران_قوی 🇮🇷
#حزبالله_زنده_است 🇵🇸
✅ شما میتوانید صفحه مدیرکل آموزش و پرورش سمنان در #ویراستی را از طریق لینک زیر دنبال کنید:
https://virasty.com/dr_vaziri