آغاز | رسانه خانواده
حقوق زنان در روم باستان #داستان_اول
نگاه تحقیرآمیز و منفی به زن به اندازه تاریخ باستان قدمت دارد. ظلم به زنان در طول تاریخ روم فراگیر بوده است. در جامعه اولیه روم، زن دارایی شوهر تلقی میشد، بنابراین تحت کنترل او بود. طبق قوانین اولیه روم، مرد میتوانست همسرش را به خاطر خطاهایی که توسط زن انجام میگرفت و باعث خدشهدار شدن آبرو و یا تضعیف حقوق مالکیت مرد میشد، او را کتک بزند، طلاق دهد یا حتی به قتل برساند.
در دوران امپراتوری روم، ضرب و شتم، طلاق و قتل از حقوق اختصاصی مردِ سرپرست خانواده بود. زنان تنها در صورت خشونت بیش از حد، مجاز به طلاق از شوهران خود بودند. این حق نیز محدود به طبقات بالا بود زنان در طبقات پایین نمیتوانستند شوهران بد سرپرست خود را طلاق دهند، هر چقدر هم که آزار و اذیت بیش از حد صورت گرفته باشد.
#⃣ #Women #Rome
🆔 Eitaa.com/aqazmedia
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش کنگره آمریکا از آثار منفی اینستاگرام بر روی دختران نوجوان
#Instagram
Eitaa.com/aqazmedia
ظلم به زن در قرون وسطی
در جوامع اروپایی قرون وسطی، زنان از تحصیل و توانایی شرکت در امور سیاسی محروم بودند. آنها در هر سنی برای مردان چیزی بیش از یک هدیه نبودند تا هر طور که میخواهند با آنان رفتار کنند. در طول قرون وسطی و در جوامع مختلف در اروپا، زنان را به خاطر تخلفاتشان زندهزنده میسوزاندند. این جرائم شامل تهدید شوهرانشان، ارتکاب زنا، سرزنش و حتی نق زدن بود. در طول دوره قرون وسطی، زنان به عنوان شهروندان درجه دوم در نظر گرفته میشدند. آنها یا کاملا فریبنده و شهوت انگیز و یا بیکفایت بودند؛ بنابراین، زنان عمدتاً از مناصب قدرت یا بیان صدای خود محروم بودند.
#Women #West
Eitaa.com/aqazmedia
در انیمیشن علاالدین، دیزنی چهره های مسلمانان را به صورت کج و کوله و نا موزون به تصویر کشیده تا عقب ماندگی مسلمانان را به تصویر بکشد و فضای شهری مسلمانان را به صورت خرابه در آورده است تا در ذهن مخاطب مسلمانان را زشت، فقیر و سیاه بخت نشان بدهد.
#Disney #Animation
Eitaa.com/aqazmedia
به تمام هموطنان تسلیت عرض میکنم، اما قطعاً شهادت آیت الله رئیسی پاداش زحمات بی وقفه ایشون بود و نه تنها در دوران ریاست جمهوری بلکه در تمام دوران خدمتشون بود و اینکه الان باید با قوت بیشتری به کارمون ادامه بدیم تا به هدف نهایی انقلاب یعنی ظهور امام عصر ( عج ) برسیم
#رئیسی #رئیس_جمهور #آغاز
Eitaa.com/aqazmedia
زندگی مردم کره جنوبی
شاید با دیدن فیلم های کره ای فکر کنید که مردم کره جنوبی خیلی خوب زندگی می کنند؛ ولی این فقط یک پوسته ظاهری است. در کره جنوبی، ظاهر در بالاترین سطح قدرت می باشد به طوری اگر دیده باشید در ۹۹ درصد فیلم های کره ای نقش اصلی باید ظاهر بسیار زیبایی داشته وگرنه باید همیشه نقش دوم به بعد بازی کند و این معیار هم در زندگی روزانه مردم کره وجود دارد و کسی که ظاهر خوبی ندارد به شدت توسط جامعه مورد طرد قرار می گیرد و در واقع کسی بین مردم محبوب است که ظاهر خوبی داشته باشد و این مطلب را کاملا میتوانید در فیلم ها کره ای مشاهده کنید و این به معیار اصلی فرهنگ کره جنوبی تبدیل شده است.
#کره_جنوبی #کی_دراما
Eitaa.com/aqazmedia
اسلام زن را مدبر جامعه و امت ها معرفی کرده است، تربیت دهنده نسل ها، نگین خلقتش؛ اسلام زن را مایه آرامش معرفی کرده است. و در عوض تمدن غرب، زن را یک هرزه که جایگاهش رقصیدن در قفس ها برای لذت مردان.
#زن #تمدن_نوین_اسلامی #تمدن_غرب
Eitaa.com/aqazmedia
خداوند عدالت را همیشه در یکسان بودن نساخته است، بلکه عدالت در ملاحضه کردن ویژگی فرد است، زن و مرد هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند و برای همین برخورد خداوند با هرکدام متفاوت است؛ برای مثال مرد با نگاه تحریک میشود و خداوند حجاب را برای زن واجب ساخت تا از زیبایی های خود سو استفاده نکند و زن با لمس تحریک میشود بنابراین خداوند دست زدن به نامحرم را حرام ساخت تا مرد از این موقعیت سو استفاده نکند.
#عدالت #زن #مرد
Eitaa.com/aqazmedia
در قرن یازدهم میلادی، تجارت برده بین انگلستان و ایرلند رونق گرفت. انگلیسیها نه تنها مردان، بلکه دختران باردار را از سراسر انگلستان میخریدند به امید سود به ایرلند میفروختند. آنها مردان و دوشیزگان جوان را در صفهای طولانی با طناب به هم میبستند و هر روز به بازار میآورند تا آنان را به عنوان برده و حتی برای فحشا بفروشند.
Eitaa.com/aqazmedia
در ادبیات یونان، همه جا پی در پی از خطاها و زشتکاری های زنان سخن میرود. زن یونانی حق عقد قرارداد ندارد، نمیتواند بیش از مبلغ ناچیزی وام بستاند و اقامه دعوی در محکمه برایش ممکن نیست. زنان، پس از مرگ شوهر، از ارث او سهمی نمیبرند. عقیده جاری در یونان مبنی بر این بود که نیروی توالد تنها از آن مرد است زن جز حمل طفل و پرستاری وظیفهای ندارد.
تاریخ تمدن، ویل دورانت، ج۲، ص۴۰۸
Eitaa.com/aqazmedia