فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ کدامیک از این دو ویدئو توسط هوش مصنوعی ساخته شده است؟
A or B
@aql_masnouei
41.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 آموزش هوش مصنوعی pixverse
📖 مجله هوش مصنوعی
➖➖➖➖➖
🆔 : @aql_masnouei
26.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معماری خانه در گذر زمان
از هوش مصنوعی پرسیدم که معماری خانه رو از گذشته تا آینده رسم کن
ببین آیندش چقدر زیبا پیش بینی شده
🌐https://eitaa.com/aql_masnouei
ورود هوشمصنوعی متا به عرصۀ نظامی
🔹شرکت متا اعلام کرد به سازمانهای دولتی آمریکا و پیمانکارانی که در حوزه امنیت ملی فعالیت میکنند، اجازه خواهد داد از مدلهای هوش مصنوعی این شرکت برای مقاصد نظامی استفاده کنند.
🔹این اقدام متا استثنایی بر «سیاست استفاده قابل قبول» این شرکت است که پیش از این استفاده از نرمافزارهای هوش مصنوعی شرکت را برای «امور نظامی، جنگافزاری و صنایع هستهای» و سایر موارد مشابه ممنوع کرده بود.
🔹یک سخنگوی متا اعلام کرد این شرکت فناوری خود را با اعضای «اتحاد اطلاعاتی پنج چشم» به اشتراک خواهد گذاشت؛ یعنی آمریکا، کانادا، انگلیس استرالیا و نیوزیلند.
🌐https://eitaa.com/aql_masnouei
از نقاط اشتراک زبانشناسی با علوم دیگر چه میدانید؟
👩💻 این بار زبانشناسی و علوم کامپیوتر
در جهان کنونی با توجهبه پیشرفت فناوری بهویژه در بحث هوش مصنوعی و استفادۀ گسترده از آن در علوم گوناگون، به کمک علمی مانند علم زبانشناسی رایانشی میتوان گامی درجهت حفظ و توسعۀ زبان فارسی توسط هوش مصنوعی برداشت.
زبانشناسی رایانشی (Computational Linguistics) حوزهای بینارشتهای است که از آمیزش علوم زبانشناسی، مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر پدید آمدهاست.
❓درگرایش زبانشناسی رایانشی چه میخوانیم؟
پردازش زبان طبیعی
تشخیص و تولید گفتار
ترجمۀ ماشینی
بازیابی و استخراج اطلاعات
مدلسازی زبانی
و سرفصلهای بسیار دیگر...
#زبانشناسی #زبانشناسی_رایانشی
🔻 https://eitaa.com/aql_masnouei
- سند استراتژی دفاعی و نظامی دولت بریتانیا تا سال ۲۰۳۰: دفاع از بریتانیا در جهان بیش از پیش خطرناک
🔸این سند برنامه بریتانیا برای افزایش هزینههای دفاعی خود به ۲.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی تا سال ۲۰۳۰ را تشریح میکند، افزایش قابل توجهی که نشاندهنده ۷۵ میلیارد پوند اضافی در طول شش سال است. منطق این برنامه بر اساس وخیمتر شدن اوضاع امنیتی بینالمللی است که با بیثباتی بیشتر، روابط رو به رشد بین کشورهای متخاصم (روسیه، چین، ایران، کره شمالی) و جنگ جاری در اوکراین مشخص میشود.
☑استدلالهای کلیدی برای افزایش هزینهها عبارتند از؛
۱- بازدارندگی: افزایش هزینهها با هدف بازدارندگی از اقدامات خصمانه از طریق نشان دادن عزم و توانایی بریتانیا است. این سند تأکید میکند که هزینهعدم اقدام بسیار بیشتر از هزینه سرمایهگذاری در دفاع خواهد بود.
۲- تقویت اتحادها: این سرمایهگذاری اتحادها را با شرکایی مانند لهستان، ژاپن، کره جنوبی و از طریق برنامههایی مانند AUKUS و GCAP تقویت خواهد کرد. این سند بر اهمیت تقسیم بار در ناتو و پذیرفتن مسئولیت بیشتر اروپا برای دفاع از خود تأکید دارد.
۳- حمایت از اوکراین: تعهد بلندمدت به حمایت از اوکراین به عنوان عاملی حیاتی برای امنیت اروپا و جلوگیری از تجاوز بیشتر روسیه برجسته شده است. بریتانیا حداقل به همان میزان بودجه را برای بقیه دهه تعهد میکند.
۴- مزایای اقتصادی: این سرمایهگذاری نه تنها به عنوان یک اقدام امنیتی، بلکه به عنوان محرکی برای اقتصاد بریتانیا، ایجاد فرصتهای شغلی در صنعت دفاعی در سراسر کشور و تقویت نوآوری در فناوریهای پیشرفته ارائه میشود.
۵- مقابله با تهدیدهای نوظهور: این سند به ارتباط رو به رشد کشورهای متخاصم، به اشتراکگذاری سلاحها و فناوریها و تهدیدهای فزاینده برای امنیت و رفاه بریتانیا (به عنوان مثال، حملات سایبری، افزایش قیمت انرژی) اشاره میکند.
☑این برنامه بر سه حوزه ضروری و حیاتی تمرکز دارد:
۱- تقویت پایگاه صنعتی دفاعی بریتانیا: این شامل سرمایهگذاری ۱۰ میلیارد پوندی در طول ده سال برای افزایش تولید و ذخایر مهمات، تضمین قراردادهای بلندمدت با صنعت و ارتقای رفاه و اشتغال بریتانیا است. این سند بر اهمیت پایگاه صنعتی قوی برای امنیت ملی و ناتو تأکید میکند.
۲- شتاب بخشیدن به سرمایهگذاری در فناوریهای جدید: تعهد به اختصاص حداقل ۵ درصد از بودجه دفاعی برای تحقیق و توسعه از سال ۲۰۲۵-۲۰۲۶ به بعد، با تمرکز بر فناوریهای دو منظوره و حوزههایی مانند رباتیک، هوش مصنوعی و دفاع هوایی. پیشنهاد ایجاد یک آژانس نوآوری دفاعی برای هماهنگی این تلاشها مطرح شده است.
۳- حمایت تضمین شده بلندمدت از اوکراین: این سند تعهد بریتانیا به حمایت بلندمدت از اوکراین را تکرار میکند و امنیت اوکراین را مستقیماً به امنیت بریتانیا و اروپا مرتبط میسازد.
این سند با تشویق سایر متحدان ناتو به پیروی از اقدام بریتانیا و افزایش هزینههای دفاعی خود، با هدف تعیین استاندارد جدید ۲.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی، به پایان میرسد. درسهای آموخته شده از جنگ اوکراین، مانند اهمیت اتحادها، نیروهای متعارف و انطباق سریع فناوری، در توجیه افزایش سرمایهگذاری نقش اساسی دارند.
✎ ᤩ#اخبارصنعتوفناوری
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
@aql_masnouei
هدایت شده از اندیشکده شهید کامبوزیا🏅
38.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیل استراتژیک پاسخ نظامی رژیم به ایران / #تحلیل_فوری
در چهار محور مقایسه #قدرت_نرم ایران و رژیم، قدرت اطلاعاتی، دکترین مقابله ایران و پارادایم مقابله ایران، ماجرای پاسخ رژیم در شب گذشته (۴ آبان) را تحلیل کردم.
@kambozia
هدایت شده از ܓܘܕ ܫܘܓܐܦܝܪ
33.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تمدن سازی در خانه (اصالت رزق و روزی )
اگر کاسب باشی در رهن نظامات مدرن به به گروگان گرفته میشوی ✅
🔸https://eitaa.com/aql_masnouei
45.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسیریابی خلبان رئیس جمهور با آیپد؟!!
00:00پیشنمایش ویدیو
تازه شما متوجه میشوید که اتفاقی که برای آقای رئیسی افتاد، ممکن است در سازوکارهای اطلاعاتی و امنیتی جنگ جهانی پنجم رخ داده باشد، چون در اطلاعیهی سوم ستاد کل نیروهای مسلح آمده است که خلبان هلیکوپتر رئیسجمهور آیپد داشته است.
00:20جنگ را آمریکا اداره میکند
رژیم موقت در همان ۴۸ ساعت اول کارش تمام بود. یعنی اینکه شما میبینید سید حسن نصرالله به این شکل، عملیات پیجرها به این شکل اتفاق میافتد و کاملاً بر بستر تکنولوژیهایی رخ میدهند که در محدودهی جنگ جهانی پنجم در دسترس همه هستند. این جنگ را آمریکا پیش میبرد.
01:03آمریکا و غرب در جنگ جهانی چهارم شکست خوردند
هفت تریلیون دلار یعنی چه؟ هزینهای که آمریکا صرف کرد تا بعد از سال ۲۰۰۰ در منطقه غرب آسیا دست برتر را پیدا کند، اما عملاً در جنگ جهانی چهارمی که به راه انداختند شکست خوردند. بلافاصله بعد از جنگ جهانی چهارم، جنگ جهانی پنجم شروع شد و چهار سال است که ما وارد جنگ جهانی پنجم یعنی جنگ سرد جدید شدهایم. جنگی که تکنولوژیهایی که در جنگ سرد اول تازه مطرح بودند، امروز خیلی برجسته و تأثیرگذار شدهاند و در انواع و اقسام حیطههای مختلفی که شما سر و کار دارید، میبینید که این تکنولوژیها چقدر مؤثرند. بعد از عملیات پیجرها، در یک مرحلهی جدید درمییابید که این قضیه خیلی جدی است.
💢https://eitaa.com/aql_masnouei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدئو فوقالعاده زیبایی شلیک نورونها توی مغز رو نشون میده – یه نمایش جذاب که خیلی شبیه به خود کائناته.
نورونها پایههای اصلی مغز ما هستن و با امواج الکتریکی و سیگنالهای شیمیایی با هم ارتباط برقرار میکنن. هر بار که یه نورون شلیک میکنه، اطلاعات رو توی مغز پخش میکنه و این شبکه پیچیدهای از ارتباطات رو میسازه که اساس افکار، خاطرات، و تجربیات ما رو تشکیل میده. این شبکه پیچیده نه تنها به ما امکان پردازش اطلاعات رو میده بلکه احساسات، حرکات و تصمیمات ما رو هم هدایت میکنه.
نکته جالب اینه که این فعالیت نورونی شباهت زیادی به کیهان داره. همونطور که ستارهها به هم متصل میشن و صورتهای فلکی رو میسازن، نورونها هم به هم میپیوندن و مسیرهای فکر و خلاقیت رو شکل میدن.
یاد جمله فیلسوف آلن واتس افتادم که گفت: «
تو همون کائناتی که داره خودش رو تجربه میکنه.
»
همه ما از یه جنس هستی به هم بافته شدیم؛ هر نورون شلیککننده یه یادآوره که کائنات و آگاهی ما بازتابی از همدیگهان.
به نظرتون چی ما رو به هم وصل میکنه؟
🔸@aql_masnouei
✅ برنامه بریتانیا برای قانونگذاری تهدیدات هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۵
🔹 پیتر کایل، وزیر علوم، نوآوری و فناوری بریتانیا (DSIT)، در اجلاس آینده هوش مصنوعی (Future of AI summit) اعلام کرد که این کشور در سال آینده برای مدیریت تهدیدات هوش مصنوعی، قوانین جدیدی وضع خواهد کرد.
🔹 او توضیح داد که هدف از این قانونگذاری، تبدیل توافقات داوطلبانه فعلی به یک چارچوب قانونی الزامآور برای توسعهدهندگان پیشرو در حوزه هوش مصنوعی است. طبق اعلام کایل، این لایحه که در دوره جاری پارلمان بریتانیا ارائه خواهد شد، توافقنامههای داوطلبانه پیشین را رسمی میکند و همچنین استقلال مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی را با تبدیل آن به یک نهاد مستقل دولتی تضمین خواهد نمود.
🔻 بر اساس گزارشهای منتشر شده، لایحه جدید بر مدلهای پیشرفته با قابلیت تولید متن، تصویر و ویدئو، تمرکز دارد. همچنین، کایل متعهد شد که با سرمایهگذاری در توان محاسباتی، امکان توسعه مدلهای هوش مصنوعی مستقل برای بریتانیا فراهم گردد.
🔸@aql_masnouei