🔴 دیوگنس سینوپی (دیوژن)؛ سگی که خودکشی کرد
🔺 دیوگنس یا دیوژن به ازدواج اشتراکی و کودکان اشتراکی و عشق آزاد (بخوانید رابطه آزاد) اعتقاد داشت و اهل فحشا بود. او ازدواج را اسارت می دانست، به همین دلیل هرگز ازدواج نکرد . وی در انظار عمومی قضای حاجت می کرد و به ارضای میل جنسی می پرداخت.
🔺 دیوژن مانند استادش آنتیستنس و استاد استادش سقراط معرفت را فضیلت می دانستو معتقد بود اگر دانش انسان را هدایت کند به امنیت، آزادی و سادگی می رسد. وجه مشترک این سه فیلسوف «خودشناسی» است. سقراط می گفت «خودت را بشناس»، آنتیستنس می گفت باید از خودشناسی به تسلط بر خود رسید و دیوگنس خودشناسی را راه رسیدن به آزادی می دانست.
🐶 وی خود را سگ نامید و زندگی حیوانات را سرمشقی برای زندگی بشر می دانست. به نظر دیوگنس را نادان ترین حیوان است زیرا به اشرافی گری فخر می فروشد. او در هنگام بحث در مورد آدمخواران، معتقد بود گوشت انسان مانند گوشت سایر حیوانات است!
🔸 دیوگنس هویت خود را با حیوانات، به خصوص با سگ ها، تعریف کرد و باعث مخدوش شدن هویت انسانی خود شد. می توان او را اولین بیمار خودسگ پندار دانست! دیوژن حتی در سگ بودن هم صادق نبود و ازدواج نکرد و فرزندی نداشت و خودکشی کرد!
#دیوگنس
#دیوگنس_سینوپی
#دیوژن
🔸@aql_masnouei
50.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 افلاطون در جستجوی زوتوپیای تثلیثی
🔺 افلاطون فیلسوف بزرگ یونانی در قرن 4 قبل از میلاد در یک خانواده اشرافی به دنیا آمد. وی حاصل ازدواج اجباری پدرش با مادرش است. پدرش بعد از مدتی از دنیا رفت و مادرش با دایی خودش ازدواج کرد و افلاطون ناپدری را تجربه کرد. افلاطون که همجنس باز بود، حدود 80 سال عمر کرد، ولی هرگز ازدواج نکرد.
🔺 افلاطون اندیشه خود را از افراد مختلف گرفته است: از سقراط تعریف کلی، از هراکلیتوس متغیر و غیرقابل اعتماد بودن حواس، از پارمنیدس ثابت و ابدی بودن واقعیت، از فیثاغورت واقعیت فراحسی و عدد بودن حقیقت عالم و ریاضیات و از پروتاگوراس، رساله جمهوری (مهمترین رساله افلاطون).
🙈 به اعتقاد افلاطون انسان داناترین حیوان است چون شمردن می داند (حیوان شمارشگر). همچنین، انسان را یک حیوان اجتماعی، سیاسی، آموزش دیده و اتوپیاساز (به دنبال جامعه آرمانی) می دانست.
✝️ افلاطون دارای معرفت تثلیثی بود و اعتقاد داشت نفس (soul) انسان از سه بخش استدلال، اراده و امیال (غریزه) تشکیل شده است. وی جامعه را هم دارای سه طبقه حاکمان، سربازان و کارگران می دانست.
🔹 افلاطون جامعه محور به دنبال یک آرمانشهر سه بخشی بود که حیوانات تثلیثی را در بر می گرفت. در واقع، جامعه آرمانی او باغ وحشی تثلیثی محسوب می شود.
#افلاطون
#حیوان_انگاری_انسان
#زوتوپیا
#تثلیث
#انسان_تثلیثی
#جامعه_تثلیثی
#معرفت_تثلیثی
#اتوپیا
#حیوان_شمارشگر
#حیوان_اجتماعی
#حیوان_سیاسی
#حیوان_اتوپیاساز
#حیوان_آموزش_دیده
🔸@aql_masnouei
49.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فیثاغورس و سیطره کمیت بر حیوان تثلیثی
🔺 فیثاغورس ریاضی دان، ستاره شناس، موسیقی دان و فیلسوف یونانی است که در قرن 6 ق. م زندگی می کرد. زندگی خانوادگی فیثاغورس نابسامان بود و از خانواده و دوستان بریده بود و به نوعی زندگی سگی و همراه با گدایی داشت.
🔺 به اعتقاد فیثاغورس عدد ماده اولیه هستی و اساس عالم است و بر اساس این تصور، مکتب و فرقه خاصی ایجاد کرد. وی به تناسخ روح و جاودانگی آن (در دنیا) معتقد بود و حلول روح را به انسان ها یا حیوانات و حتی گیاهان تأیید می کرد. وی نگاه تحقیرآمیزی به زنان داشت.
🔺 استادهای وی فرسیدس، تالس، آناکسیمندر، کاهنان مصری، مغ های ایرانی و ... بودند و شاگردانش امپدوکلس و سافری که خودکشی کردند و افلاطون (با واسطه آرخلائوس) و ... بودند. اندیشه های افلاطون ریشه در تفکرات فیثاغورس دارد.
🙈 فیثاغورس بر اساس معرفت تثلیثی ✝️ ، نفس انسان را شامل سه بخش استدلال، شهود و ذهن می دانست و معتقد بود، انسان بر خلاف سایر حیوانات، توانایی استدلال دارد (حیوان استدلالگر). وی همچنین، انسان را حیوان عددشناس، حسابگر، جسور و تغییرپذیر تلقی می کرد!
🔹 بر اندیشه تثلیثی و حیوان انگارانه فیثاغورس، عدد و کمیت سیطره داشت و این سیطره کمیت همچنان در بر جوامع بشری پیرو این اندیشه، حاکم است.
#فیثاغورس
#حیوان_انگاری_انسان
#عددمحوری
#تثلیث
#انسان_تثلیثی
#جامعه_تثلیثی
#حیوان_حسابگر
#حیوان_عددشناس
#حیوان_استدلالگر
#حیوان_جسور
#حیوان_تغییرپذیر
#سیطره_کمیت
🔸@aql_masnouei
48.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ارسطوی فیلسوف و باغ وحش حیوانات
🔺 ارسطو فیلسوف و جانورشناس یونانی است که در قرن 4 قبل از میلاد در مقدونیه به دنیا آمد. وی یکی از بزرگترین فیلسوفان غربی محسوب می شود. ارسطو معلم اسکندر مقدونی بود و به دلیل تشویق وی برای حمله به ایران، یک چهره ضدایرانی محسوب می شود.
🔺 ارسطو شاگرد افلاطون بود، ولی مُثل وی را رد کرد و در مقابل موضع ذهن گرایانه او، حس گرا و تجربه گرا بود و اعتقاد داشت همه حقیقت اشیاء در همین جهان است و عالم دیگری به نام مثل وجود ندارد.
🔺 ارسطو همسو با سقراط انسان محور، معرفت و اندیشیدن را فضیلت می دانست و معتقد بود انسان با آموختن انسان تر می شود و به کمال می رسد. وی دارای معرفت تثلیثی ✝️ بود و شادی را همسو با تثلیث افلاطون در مورد soul، دارای سه بخش می دانست.
🙈 ارسطو نگاه مادی و حیوان انگارانه به انسان داشت و انسان را حیوانی در ابعاد مختلف معرفی کرد (بیش از 30 مورد). وی انسان را حیوان ناطق (سخنگو)، اجتماعی، سیاسی، متفکر، استدلالگر، ساده، بوکشنده و لذت برنده از بو، بهترین حیوان و یا بدترین و وحشی ترین و خطرناک ترین و نامقدس ترین و شهوت ران ترین و تقلیدکارترین و باهوش ترین حیوان و حیوان نخبه و حسابگر و دارای قابلیت دریافت آگاهی و معرفت می دانست.
#ارسطو
#حیوان_انگاری_انسان
#تثلیث
#معرفت_تثلیثی
#حیوان_ناطق
#حیوان_استدلالگر
#باغ_وحش_حیوانات
#فلسفه
🔸@aql_masnouei
26.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 امپدوکلس؛ از حیوان انگاری انسان تا خداانگاری خود
🔺 امپدوکلس فیلسوف، شاعر، ساینتیست، پزشک و سیاستمدار سیسیلی است که در قرن 5 قبل از میلاد زندگی می کرد. این فیلسوف التقاطی در 65 سالگی با پریدن به آتشفشان کوه اتنا خودکشی کرد.
🔺 امپدوکلس مبدع عناصر چهارگانه است و به عنوان یک فیلسوف مادی نظریه خود را مبتنی نظرات فیثاغورس (تناسخ)، پارمنیدس (ثابت بودن پدیده ها)، هراکلیتوس (تغییر مدام پدیده ها) و فیلسوفان ملطی (طبیعت گرایی) را شکل داده است.
🙈 امپدوکلس انسان را حیوان می داند و معتقد است طبیعت حیوانات ناقص را پدید می آورد و این حیوانات بر اساس اصل سازگاری، با تطور به مقام انسانی و الهی می رسند! وی مبتنی بر تناسخ، گذشته خود را یک پرنده و یک ماهی و ... معرفی می کند و معتقد است به مقام خدایی رسیده است!
#امپدوکلس
#حیوان_انگاری_انسان
#تناسخ
#فیلسوف
#فیلسوف_طبیعی
#عناصر_اربعه
#ثنویت
#ثنویت_عشق_و_نفرت
#فلسفه
🔸@aql_masnouei
📚 #معرفی_کتاب
🟢 موتورهای هوش مصنوعی: مقدمهای آموزشی بر ریاضیات یادگیری عمیق
🔺کتاب "Artificial Intelligence Engines: An Introductory Guide to the Mathematics of Deep Learning" نوشته جیمز وی. استون، یک منبع جامع و دقیق برای درک مفاهیم پیچیده یادگیری عمیق و هوش مصنوعی است. این کتاب با ترکیبی از توضیحات شفاف و مثالهای کاربردی، خوانندگان را با اصول ریاضی و ساختارهای زیربنایی شبکههای عصبی آشنا میکند. محتوای این کتاب به گونهای تنظیم شده است که مفاهیم پایه تا پیچیده به صورت تدریجی و قابل درک توضیح داده شود و خواننده بتواند درک عمیقی از یادگیری عمیق به دست آورد.
🔹 این کتاب برای دانشجویان، محققان و علاقهمندان به هوش مصنوعی و علوم داده که به دنبال یادگیری پایههای ریاضی و پیادهسازی الگوریتمهای یادگیری عمیق هستند، یک منبع ارزشمند و کارآمد به شمار میآید.
🔸@aql_masnouei
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ انقلاب هوش مصنوعی و تغییر تعریف قدرت در جهان
🔸@aql_masnouei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ویدیویی که طرفداران ترامپ با کمک هوش مصنوعی تهیه کردند!
🔸@aql_masnouei
💢هوش مصنوعی، قفل کپچاهای گوگل رو با دقت صد درصد باز میکنه!
🔺محققان دانشگاه ETH Zurich به موفقیت بزرگی دست یافتن و یک مدل هوش مصنوعی رو توسعه دادن که قادره نسخه دوم کپچاهای گوگل، طراحیشده برای جلوگیری از فعالیت باتها، رو با دقت حیرتانگیز 100 درصد و حتی بیشتر از دقت انسان، حل کنه!
🔺 بهنظر میرسه که این نوع کپچاها دیگه توانایی مقابله با هوش مصنوعی رو ندارن. به همین دلیل، وبسایتها باید بهجای اون از نسخه سوم reCAPTCHA استفاده کنن، که بهصورت مخفیانه و از طریق تحلیل عملکرد کاربر در پسزمینه، امنیت رو تضمین میکنه
🔸@aql_masnouei
📍هوش مصنوعی مهمتر از آن است که به دست دانشمندان سپرده شود! / خلع اجماع جهانی در خصوص خطرات هوش مصنوعی
🔻وبگاه فارین پالیسی در گزارشی مطرح کرد؛
🔹 نبود اجماع علمی درباره خطرات و مزایای هوش مصنوعی در سطح بینالمللی به یک مانع عمده برای قانونگذاری تبدیل شده است. همانطور که کارشناسان هوش مصنوعی گاهی اوقات به شدت بر سر اینکه کدام خطرات بیشترین توجه را میطلبند، اختلاف نظر دارند، رهبران جهان نیز در تلاش هستند تا به یک نقطه مشترک برسند.
🔹 واشنگتن و لندن در حال آماده شدن برای مقابله با تهدیدات بیولوژیکی، سایبری و اطلاعاتی ناشی از هوش مصنوعی در سالهای آینده هستند. با این حال، همتایان آنها در پاریس و پکن کمتر به این خطرات باور دارند. در چنین شرایطی و به منظور کاهش عمق این شکافها و دستیابی به هماهنگی بینالمللی، به یک ارزیابی علمی معتبر و مشروع از هوش مصنوعی و تأثیرات آن در سطح جهانی نیاز خواهیم داشت.
🔹 علم نمیتواند تمامی این اختلافات که برخی از آنها ریشه در تفاوتهای ژئوپلیتیکی، منافع اقتصادی و ارزشها دارند را حل کند. اما همانطور که هوش مصنوعی وعده تغییر در امنیت جهانی، نابرابری، بازار کار و دیگر حوزهها را میدهد، تصمیمگیرندگان باید تأثیرات این فناوری را درک کرده و بر سر آنها با متحدان و حتی رقبای خود تا حدی به توافق برسند.
🔸@aql_masnouei
💥 روندهای استراتژیک فناوری در سال 2025
🔹 از دیدگاه گارتنر
👈🏼 شرکت گارتنر اخیراً طی گزارشی ده روند استراتژیک فناوری برای سال 2025 را معرفی کرده است. این روندها نمایانگر تحولات بنیادین در زمینههای هوش مصنوعی، مرزهای جدید محاسبات و همافزایی انسان و ماشین هستند.
🔻 *ضرورتها و مخاطرات هوش مصنوعی*
🔹 هوش مصنوعی عاملمحور (Agentic AI)
🔹 پلتفرمهای حکمرانی هوش مصنوعی (AI Governance Platforms)
🔹 امنیت در برابر اطلاعات نادرست (Disinformation Security)
🔻 *مرزهای جدید محاسبات*
🔹 رمزنگاری پساکوانتومی (Post-Quantum Cryptography)
🔹 هوش نامرئی محیطی (Ambient Invisible Intelligence)
🔹 محاسبات با بهرهوری انرژی بالا (Energy-Efficient Computing)
🔹 محاسبات ترکیبی (Hybrid Computing)
🔻 *همافزایی انسان و ماشین*
🔹 محاسبات فضایی (Spatial Computing)
🔹 روباتهای چندکاره (Polyfunctional Robots)
🔹 تقویت عصبی (Neurological Enhancement)
🔸@aql_masnouei
48.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمایش خیره کننده رباتهای AIMOGA در نشست کاربران چین، آیندهای از تعامل هوشمند را به تصویر کشید. این رباتها با حرکات بینظیر و قابلیتهای پیشرفته خود، قدرت تکنولوژی و هوش مصنوعی را به نمایش گذاشتند و تحولی شگرف در دنیای رباتیک را نوید دادند. برند فونیکس به زودی این رباتها را به ایران خواهد آورد و دنیای جدیدی را برای ما رقم خواهد زد که رباتها بخشی جداییناپذیر از زندگی روزمرهمان خواهند بود!"
🔸@aql_masnouei