36.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 متاورس؛ انقلابی در همه ابعاد زیست بشر
🔹 بخش سوم: متاورس چیست؟
#ویدیو
🔻 این روزها متاورس به واژه ای بسیار پرکاربرد تبدیل شده است. این در حالی است که بسیاری از کاربران، این فناوری را محدود به واقعیت مجازی میدانند و شناخت دقیقی از تعریف و دایره شمول آن ندارند.
🔹 زاویه در این محتوای ویدیویی، به مسائل مربوط به متاورس و کاربردهای آن پرداخته است.
🔸@aql_masnouei
✅ تکاپوی OpenAI برای گذر از سد محدودیتهای توسعه هوش مصنوعی
🔹 برآوردهای صورت گرفته حاکی از آن است که توسعه مدل هوش مصنوعی جدید شرکت «OpenAI» با نام «Orion» در مراحل ابتدایی با مشکلاتی روبرو شده و به نظر میرسد پیشرفت این مدل نسبت به نسخههای پیشین کاهش یافته است.
🔹 به همین دلیل، برخی از از متخصصان مدعی هستند که مدلهای زبانی بزرگ به نقطه کاهش بازدهی رسیدهاند. با این حال، شرکت «OpenAI» این ادعا را رد کرده و توضیح داد که اکنون دو بُعد مهم برای توسعه مدلهای جدید مطرح است: زمان آموزش و زمان استنتاج.
🔻 به گفته آدام گلدبرگ، یکی از بنیانگذاران این شرکت استارتاپی، بُعد دوم به مدلها امکان میدهد تا در زمان استنتاج و پردازش با رویکردهای جدیدی مواجه شوند؛ امری که موجب بهبود توانایی آنها در حل مسائل پیچیده میگردد.
🔸@aql_masnouei
✅ وداع با مشاوران مالی؛ استفاده از هوش مصنوعی به جای تحلیلگران سنتی
🔹 ظهور ابزارهای هوش مصنوعی مانند «ChatGPT» و «Claude» به کاربران امکان میدهد بدون نیاز به مشاوران و تحلیلگران سنتی، به تحلیل بازار و ارزیابی بازخورد مشتریان بپردازند.
🔹 این تحول بنیادین، روندهای جدیدی را در زمینه مطالعات بازار و مدیریت تجربه مشتری رقم زده است و هزینههای تحقیقاتی در این زمینه را به شکل چشمگیری کاهش میدهد. بر اساس برآوردهای صورت گرفته، این تغییرات هزینههای تحقیقاتی را تا ۸۰ درصد کاهش داده و دسترسی به دادههای باکیفیت و فوری را تسهیل کرده است.
🔻 با این حال، گسترش هوش مصنوعی نگرانیهایی درباره آینده شغلی تحلیلگران انسانی به همراه داشته است. از همین روی، کارشناسان بر این باورند که تحلیلگران باید با آموزش مهارتهای جدید مانند تحلیل پیشبینی و مدلسازی داده، جایگاه خود را در این حوزه بهروز کنند.
🔸@aql_masnouei
23.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 متاورس؛ انقلابی در همه ابعاد زیست بشر
🔹 بخش چهارم: فرصتی برای توسعه صنایع خلاق
#ویدیو
🔻 فناوری گرافیکی سهبعدی، صنایعی چون بازیهای ویدیویی را در دهه 90 میلادی متحول ساخت. با گذشت حدود 20 سال از ظهور این فناوری، اکنون نرمافزارهای گرافیکی میتوانند قوانین، منطق و فیزیک دنیایی شبیهسازیشده را خلق و مرزهای تازهای از خلاقیت را در صنایع گوناگون از جمله فیلم و تلویزیون ترسیم کنند.
🔹 زاویه در این محتوای ویدیویی، به مسائل مربوط به متاورس و کاربردهای آن پرداخته است.
🔸@aql_masnouei
🔰 بهرهگیری آموزشی از واقعیت مجازی در دانشگاههای آمریکا و انگلستان
🔸شرکت «متا» به عنوان بخشی از تلاش مداوم برای ادغام واقعیت مجازی در آموزش، همکاری جدیدی را با تعدادی از دانشگاههای آمریکا و انگلستان راهاندازی کرده است.
🔸@aql_masnouei
🔺اینستاگرام و قابلیت جدید تصویر پروفایل با هوش مصنوعی
▫️اینستاگرام در حال افزودن قابلیت جدیدی است که اجازه میدهد از طریق هوش مصنوعی، تصاویر پروفایل را کاربران سفارشی کنند.
🔸@aql_masnouei
⚪️افت ۱۹ پلهای ایران در شاخص آمادگی هوش مصنوعی
طبق آخرین گزارش «شاخص جهانی آمادگی دولت در زمینه هوش مصنوعی» که مؤسسه آکسفورد اینسایتس آن را منتشر کرده، ایران سال ۲۰۲۳ با کسب امتیاز ۴۲.۰۷، در رتبه ۹۴ جهان از میان ۱۹۳ کشور قرار گرفته است
▪️باتوجهبه گزارش شاخص جهانی آمادگی دولت در زمینه هوشمصنوعی، ایران سال ۲۰۲۳ بین کشورهای منطقه رتبه ۱۳ را کسب کرده است. در این میان، امارات متحده عربی با کسب رتبه ۱۸ جهانی پیشرو منطقه شناخته میشود.
▪️آمریکا با کسب بالاترین امتیاز همچنان پیشرو جهانی در حوزه هوش مصنوعی است. سنگاپور، انگلستان، فنلاند و کانادا نیز در جایگاههای بعدی قرار دارند.
@aql_masnouei
✅ راهکار OpenAI برای مقابله با کندی پیشرفت مدلهای هوش مصنوعی
🔹 مدل پرچمدار آینده «OpenAI» با نام رمز «Orion» احتمالاً به اندازه مدلهای قبلی این شرکت پیشرفت بزرگی نخواهد داشت. طبق گفته کارمندان این استارتاپ هوش مصنوعی، با وجود این که عملکرد «Orion» از مدلهای فعلی «OpenAI» بهتر است، اما بهبودها نسبت به جهش از «GPT-۳» به «GPT-۴» کمتر به نظر میرسد.
🔹 شرکت «OpenAI» برای مقابله با این مشکل، یک تیم بنیادین جدید راهاندازی کرده است تا با وجود محدودیتهای فعلی در دسترسی به دادههای آموزشی جدید، به بررسی روشهای بهبود مستمر مدلها بپردازد.
🔻 این در حالی است که «OpenAI» در واکنش به گزارشهای پیشین در مورد برنامههای خود برای عرضه یک مدل پرچمدار جدید اعلام کرده بود که در سال جاری هیچ برنامهای برای عرضه مدلی با نام «Orion» ندارد.
@aql_masnouei
✅ رونمایی از مدل Universal-2؛ جهشی در فناوری تشخیص گفتار
🔹 در سالهای اخیر، فناوری تشخیص خودکار گفتار (ASR) تحول بزرگی در صنایع مختلف از جمله بهداشت و پشتیبانی مشتریان ایجاد کرده است.
🔹 با این حال، چالشهایی مانند دقت پایین در تشخیص لهجههای پیچیده، مشکلات در درک اصطلاحات تخصصی و دشواری در مقابله با نویز محیطی، همچنان موانع اصلی توسعه فناوری مذکور به مشار میروند.
🔻 اکنون شرکت «Assembly AI» با رونمایی از مدل «Universal-۲» به این چالشها پاسخ داده و در پی ارائه دقتی بیسابقه در تشخیص گفتار برای کاربردهای متنوع است.
@aql_masnouei
✅ ثبت رکورد جدید تولید تراشه در تایوان به دلیل رشد تقاضای هوش مصنوعی
🔹 تایوان در مسیر دستیابی به رکورد جدیدی در تولید نیمهرساناها قرار گرفته و پیشبینی میشود که تولید تراشه در این کشور در سال جاری به ۱۶۵ میلیارد دلار برسد.
🔹 تولید تراشههای تایوانی در سال ۲۰۲۳، به دلیل کاهش تقاضا در بازارهای رایانه و تلفنهای همراه هوشمند، با افت ۱۰.۲ درصدی به ۴.۳ تریلیون دلار تایوان کاهش یافته بود؛ اما ورود هوش مصنوعی به عرصههای مختلف، بار دیگر صنعت نیمهرساناها را در تایوان به سمت رشد سوق داده است.
🔻 بر اساس برآوردهای صورت گرفته، این تقاضا نه تنها به افزایش ظرفیت تولید کمک کرده، بلکه بر اهمیت جایگاه تایوان در بازار جهانی نیمهرساناها به عنوان یک بازیگر کلیدی و تأمینکننده تراشههای پیشرفته افزوده است.
🔸@aql_masnouei
25.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ متاورس؛ انقلابی در همه ابعاد زیست بشر
🔹 بخش دوم: کاربرد متاورس در صنعت فیلمسازی
#ویدیو
🔻 صنعت فیلمسازی، یکی از حوزههایی است که تا حد زیادی از ظهور فناوری متاورس، متأثر شده است. امروزه ردپای این فناوری را میتوان در بسیاری از آثار سینمایی شاخص جهان، مشاهده کرد. در این بخش به مرور کوتاه کاربردهای ماورس در هنر هفتم خواهیم پرداخت.
🔹 زاویه در این مجموعه محتوای ویدیویی، به مسائل مربوط به متاورس و کاربردهای آن پرداخته است.
🔸@aql_masnouei