152.8K
پاسخ استاد حیدری به
این سوال (یکی از اساتید
این دوره ایشون هستن)
فردا آخرین دوره پاییزی ما برگزار میشه وبا بالاترین کیفیت و کمترین قیمت عرضه میشه و تا جایی که ممکن بوده تخفیف خورده .
در ادامه زمستان به احتمال ۹۹ درصد دوره جدیدی برگزار نخواهیم کرد ونهایتا تخفیف برای دوره هایی که قبلا برگزار کردیم خواهیم گذاشت.
فرصت فردا استثنایی هست ، از اونجایی که شما قرار با این ابزارهایی که یاد میگیرید زندگیتون عوض بشه 😊
سلام عزیزان
تقریبا ۱ ساعت دیگه دوره ثبت نامش رو شروع میکنیم
از دیشب با دو پشتیبانی درحال پاسخ به سوالاتتون هستیم .
اگر هنوز پاسخ نگرفتید عذرخواهیم سعی داریم تا موقع ثبت نام همه رو پاسخگو باشیم .
🔆دوره تخصصی ابزارهای هوش مصنوعی با ۵۰ ابزار کارآمد و کاربردی
💠دوست داری از هوش مصنوعی برای انجام کارهات استفاده کنی ؟!
🔻 اینجا بهت آموزش میدیم که چطور از اپلیکیشن های هوش مصنوعی به صورت رایگان استفاده کنی 🔺
🔰 انواع هوش مصنوعی با محوریت ، متن ، صوت ، تصویر ، ویدئو و سایت های گوناگون خدمات هوشمند موجود در بستر فضای سایبر (جهانی )
🥳جشنواره : ۱۴ آذر ماه ، روز چهارشنبه ۱۶ الی ۲۲
💰قیمت واقعی دوره : ۵ میلیون تومان
💶قیمت جشنواره ای : ۱میلیون ۵۰۰ هزار تومان
https://eitaa.com/joinchat/3606315315Cb9b992d2fa
developer.company
🔆بسم الله
🎯برای شرکت در دوره هوش مصنوعی «ابزارهای رایگان ، آماده و کاربردی » از طریق شماره کارت زیر اقدام کنید 👇
🔸
6063731168078807👨💻به نام : محمد جواد شوندی سپس رسید واریز و اطلاعات خواسته شده رو برای پشتیبان های ما ارسال کنید : نام نام خانوادگی : شماره تماس : @receptionist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ ده سال تحقیقات دانشمندان در یک ماه توسط هوش مصنوعی محقق میشود
#هوش_مصنوعی
🆔 : @aql_masnouei
حسین افشین: رئیسجمهور و وزیران به دستیار هوش مصنوعی مجهز میشوند
🔸 معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور از برنامه معاونت علمی برای تهیه دستیار هوش مصنوعی برای رئیس جمهور و همه وزیران کابینه دولت چهاردهم تا شش ماه آینده خبر داد.
🆔 : @aql_masnouei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سامانه زبان فارسي @lsiinfo
هوش مصنوعی مانند انقلاب صنعتی زندگی بشر را تحت تأثیر جدی قرار می دهد
🔸رئیس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اینکه انقلاب صنعتی سهولتهایی در زندگی اجتماعی ایجاد کرد و توانمندی مشابهی که انسان داشت تضعیف شد، گفت: در حوزه هوش مصنوعی سوال اصلی اینجاست قرار است کدام بعد زندگی ما را تسهیل و جایگزین کند که در نهایت منجر به این میشود که در آن حوزه احساس نیاز ما کاهش پیدا کند؟
🔸سید محمدامین آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی، در نشست «تحول الگوی حکمرانی اسلامی ایرانی پیشرفت در علوم انسانی، اجتماعی و هنر؛ جایگاه بین رشته ای و بهره مندی از فضای تکمیلی فیزیکی و مجازی» که صبح امروز در فرهنگستان علوم برگزار شد، با تشکر از برگزار کنندگان این همایش و با اشاره به اینکه مسئله حکمرانی با بروز و ظهور فضای مجازی چالش های جدیدی پیدا کرده، گفت: الگوی حکمرانی در فضای فیزیکی با سبقه و پیش فرض هایی که ما داریم و با توجه به کارهایی که در دنیا انجام شده و سالیان سال حکومت ها آن را پیش بردند.
🆔 : @aql_masnouei
❌ادامه دشمنی با سم آلتمن؛ ایلان ماسک میخواهد به هر قیمتی جلوی تغییر ساختار OpenAI را بگیرد
🔹وکلای #ایلان_ماسک بهتازگی درخواست جدیدی به شکایت او علیه #OpenAI اضافه کردهاند و خواستهاند از تبدیل این استارتاپ هوش مصنوعی به شرکتی انتفاعی جلوگیری شود؛ زیرا این انتقال نوعی رفتار ضدرقابتی محسوب میشود.
🔹در شکایت ماسک که به دادگاه منطقهای ایالات متحده برای ناحیه شمالی کالیفرنیا ارائه شده، افراد و شرکتهای مختلفی متهم شدهاند، ازجمله: OpenAI، مدیرعامل آن «سم آلتمن»، «گرگ براکمن»، مایکروسافت، بنیانگذار لینکدین «رید هافمن» و معاون مایکروسافت «دی تمپلتون» که هر ۲ عضو سابق هیئتمدیره OpenAI بودهاند.
🔺اتهامات مطرحشده در این شکایت شامل موارد زیر میشوند:
•دلسردکردن سرمایهگذاران در مسیر حمایت از رقبای OpenAI مانند شرکت هوش مصنوعی xAI متعلق به ماسک.
•بهرهمندی از «اطلاعات حساس رقابتی بهدستآمده» از طریق ارتباط OpenAI با مایکروسافت.
•تبدیل ساختار OpenAI به انتفاعی و «انتقال هرگونه دارایی مادی، از داراییهای مالکیت معنوی نگهداریشده یا کنترلشده توسط OpenAI، شرکتهای زیرمجموعه یا وابسته به آن.»
•فراهمکردن موجبات همکاری OpenAI با سازمانهایی که متهمان این پرونده در آنها «منافع مالی» دارند.
🆔 : @aql_masnouei
🔝 این شما و 5 ابزاری که از نظر مجله تایم انقلابی در زمینه هوش مصنوعی به پا کردن!
مجله تایم فهرستی از 200 اختراع برتر سال 2024 را جمعآوری کرده است که قرار است زندگی ما را تغییر دهند. ما 5 مورد جالب در زمینه هوش مصنوعی را برای شما انتخاب کردهایم.↓↓
1️⃣Gen-3 Alpha:
◀️مدلی برای تولید ویدیو از شرکت Runway که در ساخت فیلم برنده اسکار "همه چیز، همه جا، یکباره" استفاده شده است.
2️⃣Captions:
◀️سرویسی که به صورت خودکار ویدیوها را به دهها زبان ترجمه کرده، زیرنویس اضافه میکند و حرکت لبها را با صدا هماهنگ میکند. این اپلیکیشن بیش از 10 میلیون بار دانلود شده است
3️⃣X Bellwether:
◀️سیستمی برای پیشبینی بلایای طبیعی و ارزیابی اثرات آنها که در حال حاضر توسط پنتاگون استفاده میشود.
4️⃣AI Seer Facticity.AI:
◀️یک فکتچکر که ادعا میکند میتواند اخبار جعلی را با دقت 92 درصد تشخیص دهد.
5️⃣Cohere Command R+:
◀️پلتفرمی برای بهبود فرآیندهای تجاری که میتواند اسناد بنویسد، ایمیل بفرستد، به چندین زبان پاسخ دهد و مشکلات را حل کند.
برای تهیه دوره هوش مصنوعی به پشتیبانی پیام بدید. توی این دوره، هر کـاری که با "ChatGPT" میتونید انجام بدید رو آموزش دادیم👇🏼😀
╭┅────┅╮
🦾
╰┅────┅╯
🌐 به جامع ترین کانال آموزشی #هوش_مصنوعی و فناوری ایتا بپیوندید 👇👇👇
🆔 : @aql_masnouei
🔺 تعداد کاربران هوش مصنوعی مولد در چین به ۲۳۰ میلیون نفر رسید؛ ChatGPT با وجود ممنوعیت در جایگاه دوم
🔹 براساس دادههای ارائه شده از سوی دولت چین، تعداد کاربران هوش مصنوعی مولد در این کشور تا پایان ماه ژوئن به ۲۳۰ میلیون نفر رسیده است. با وجود محدودیتها دو شرکت آمریکایی اوپنایآی و گوگل در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتهاند.
🔹 براساس این آمار چتبات ساخته شرکت چینی بایدو به نام Ernie Bot که در چین با نام Wenxiaoyan شهرت دارد بیشترین سهم را با ۱۱.۵ درصد در اختیار دارد و پس از آن نیز ChatGPT از شرکت اوپنایآی با سهم ۷ درصدی و جمنای گوگل با سهم ۳.۸ درصدی در جایگاه دوم قرار گرفتهاند.
🔹 دادههای آژانس دولتی چین نشان میدهد که بیش از دو سوم کاربران هوش مصنوعی این کشور از خدمات LLM برای پاسخ به سوالات استفاده میکنند و یک سوم هم از این خدمات به عنوان دستیار کاری، تولید رونوشت و اسلاید از جلسات کمک میگیرند.
🆔 : @aql_masnouei
🔺 افشین: برای هر وزیر و معاون وزیر یک #دستیار_هوش_مصنوعی خواهیم داشت
عاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری در نشست خبری:
🔹 در حوزه #هوش_مصنوعی یکی از موارد بحث سکو و سیستم عامل است که در این زمینه از یکی از دانشگاه های کشور خواستیم تا سیستم عامل این حوزه را که ایرانی است تهیه کند.
🔹 در هفته پژوهش از دانشگاه ها می خواهیم دستیار هوش مصنوعی را برای رییس جمهور تدوین کنند و برای هر وزیر و معاونین رییس جمهور هم یک دستیار هوش مصنوعی خواهیم داشت./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/311590
🆔 Telegram
ساخت بزرگترین شبیهسازی تکامل جهان با دومین ابررایانه سریع دنیا
🔸ابررایانه «فرانتیر»، بزرگترین شبیهسازی را از تکامل جهان انجام داده است که ستارهشناسان میتوانند از آن برای آزمایش مدل استاندارد کیهانشناسی کنند.
🔸دومین ابررایانه سریع جهان، پیچیدهترین شبیهسازی رایانهای را تا به امروز ایجاد کرده است. هدف از این شبیه سازی، آزمایش پدیدهای است که پژوهشگران آن را به عنوان «هیدرودینامیک کیهانی» توصیف میکنند.
🔸به نقل از اسپیس، ابررایانه موسوم به «فرانتیر»(Frontier) که در «آزمایشگاه ملی اوک ریج»(ORNL) قرار دارد، به عنوان اولین ابررایانه اگزامقیاس ساخته شده است. فرانتیر سریعترین ابررایانه جهان بود تا این که در نوامبر ۲۰۲۴ یک ابررایانه دیگر به نام «ال کاپیتان»(El Capitan) در «آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور»(LLNL) از آن پیشی گرفت.
🔸گروهی از پژوهشگران «آزمایشگاه ملی آرگون»(Argonne National Laboratory) به سرپرستی «سلمان حبیب»(Salman Habib) مدیر بخش علوم این آزمایشگاه، «از کد کیهانشناسی شتابدهنده سختافزار/هیبرید»(HACC) ابررایانه فرانتیر استفاده کردند. HACC که اولین بار حدود ۱۵ سال پیش توسعه یافت، تکامل جهان را مدلسازی میکند و کد آن به گونهای نوشته شده که در هر زمان میتوان آن را با سریعترین ابررایانه تطبیق داد.
🔸شبیهسازیهای بهدستآمده از بسیاری جهات به اندازه یک بررسی نجومی عمیق مانند «نقشهبرداری آسمانی دیجیتال اسلون»(SDSS) یا بررسیهای آتی «رصدخانه ورا روبین»(Vera Rubin Observatory) بزرگ و دقیق هستند./ ایسنا
🆔 : @aql_masnouei
تصویر بالا، درخت تکامل مدلهای زبانی بزرگ (LLM) رو از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۴ نشون میده.
نمودار سه شاخه اصلی داره:
- شاخه قرمز شامل مدلهای
Encoder-onlyمثل
BERTهست. - شاخه سبز شامل مدلهای
Encoder-Decoderمثل
T5هست. - شاخه آبی شامل مدلهای
Decoder-only مثل
GPTهست. توی هر شاخه، برگها مسیر پیشرفت مدلها رو نشون میدن. مثلا، در شاخه آبی، شروعکننده تقریبا GPT-2 بوده و جدیدترین هم Llama 3.2 هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ ساخت هوش مصنوعی
#مدل_جهانی_بزرگ
#Large_world_Model
آزمایشگاه جهانی در حال ساخت یک هوش مصنوعی "مدل جهانی بزرگ" است که جهان سه بعدی را درک، تولید و با آن تعامل دارد.
یک عکس آپلود کنید و:
• در اطراف قدم بزنید
• دوربین را کنترل کنید
• تعامل با محیط اطراف
این نتایج پیشنمایش اولیه در حال حاضر در زمان واقعی و با مناطق اکتشافی محدود کار میکنند. به زودی، ایجاد دنیای مجازی می تواند به آسانی تولید تصاویر هوش مصنوعی، تبدیل فیلم ها، بازی ها و شبیه سازی ها باشد.
وقتی جهانهای هوش مصنوعی کامل در دسترس ما هستند، آیا باز هم واقعیت را انتخاب میکنیم؟ فقط زمان مشخص خواهد کرد.
#هوش_مصنوعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ خطرناک ترین ابزار جاسوسی چینی
#هوش_مصنوعی
✅ پردازشگر فوتونی؛ انقلابی در سرعت و کارایی هوش مصنوعی
🔹 دانشمندان مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) موفق به توسعه یک پردازشگر فوتونی جدید شدهاند که قادر است تمامی عملیات کلیدی شبکههای عصبی عمیق را به صورت نوری و درون یک تراشه انجام دهد.
🔹 این تراشه همچنین توان انجام وظایف پیچیده یادگیری ماشین را با دقت بیش از ۹۲ درصد و در کمتر از نیم نانوثانیه فراهم میسازد، در حالی که مصرف انرژی آن به شکل چشمگیری کاهش یافته است.
🔻 این پژوهش که نتایج آن در نشریه معتبر «Nature Photonics» منتشر شده است، بخشی از همکاری چندین نهاد تحقیقاتی و صنعتی از جمله بنیاد ملی علوم آمریکا و دفتر تحقیقات نیروی هوایی ایالات متحده محسوب میشود
🆔 : @aql_masnouei
✅ تبلیغات؛ راهکار احتمالی OpenAI برای پوشش هزینههای بالای توسعه
🔹 استارتاپ هوش مصنوعی «OpenAI» در حال بررسی امکان افزودن تبلیغات به مدلهای خود است. به گفته سارا فرایر، مدیر مالی این شرکت فناوری، آنها در حال بررسی مدل درآمدی تبلیغات هستند، اما هنوز برنامه فعالی برای اجرای آن ندارند.
🔹 از سوی دیگر، گزارشها نشان میدهند که «OpenAI» اخیراً شیوکومار ونکاتارامان، یکی از مدیران ارشد سابق گوگل در حوزه تبلیغات را به خدمت گرفته است.
🔻 شرکت «OpenAI» تا کنون، از طریق فروش اشتراک هزینه توسعه ابزارهای هوش مصنوعی خود را تأمین کرده است. با این حال، هزینه تولید و ارائه این مدلها بسیار بالا بوده و سرمایهگذاران ممکن است دیگر تمایلی به سرمایهگذاری کلان در این حوزه نداشته باشند.
🆔 : @aql_masnouei
🔺 راه رفتن دو فرد مبتلا به #آسیب_نخاعی پس از کاشت الکترود در مغزشان
🔹 دو فرد بیمار فلج شده پس از کاشت #الکترود در مغزشان، قادر به راه رفتن در مسافت کوتاهی شدند و حتی دوباره از پله بالا رفتند، هر دو بیمار آسیبهای نخاعی شدید داشتند و قبل از این عمل، تنها به کمک ویلچر میتوانستند حرکت کنند./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/311637
🆔 Telegram
🚀 رقابت جدید در بازار تراشههای هوش مصنوعی: #Tenstorrent به دنبال به چالش کشیدن #انویدیا
🔺استارتاپ #هوش_مصنوعی Tenstorrent که در زمینه پردازشگرهای مبتنی بر معماری متن باز RISC-V فعالیت میکند، قصد دارد با ارائه پردازندههای هوش مصنوعی با قیمتهای پایینتر، انویدیا را به چالش بکشد. این شرکت با حمایت سرمایهگذاران بزرگ همچون جف بزوس و سامسونگ، ۷۰۰ میلیون دلار جذب کرده و حالا ارزش آن به ۲.۶ میلیارد دلار رسیده است.
🔺شرکت Tenstorrent از فناوریهای مقرونبهصرفه مانند حافظههای GDDR به جای حافظههای پرهزینه HBM که انویدیا از آنها استفاده میکند، بهره میبرد. این استارتاپ همچنین با استفاده از معماری RISC-V که متن باز است، امکان همکاری گستردهتر با سایر شرکتهای فناوری را فراهم کرده است.
🔺مدیرعامل تنستورنت که سابقه طراحی CPU در اینتل، AMD و اپل را دارد:
شما نمیتوانید انویدیا را با حافظه HBM شکست دهید؛ زیرا انویدیا بزرگترین خریدار این حافظهها است و از نظر هزینه مزیت دارد. اما محصولات انویدیا به دلیل وابستگی به HBM هرگز نمیتوانند قیمتهای خود را کاهش دهند.
🆔 : @aql_masnouei
شاید نمایش تبلیغات به ChatGPT اضافه شود
🔴 سارا فریار، مدیر مالی OpenAI، به روزنامهی فایننشال تایمز گفت که این شرکت به حرکت به سوی تبلیغات فکر میکند و درحال ارزیابی یک مدل کسبوکار تبلیغاتی است. OpenAI برنامههای حسابشدهای را برای زمان و محل نمایش تبلیغات در نظر خواهد گرفت.
🔴 فریار اعلام کرد که فعلاً هیچ اقدام عملیای برای افزودن تبلیغات صورت نگرفته است؛ اما بهنظر میرسد این احتمال وجود دارد که OpenAI تبلیغات را به چت جیپیتی اضافه کند.
🔴 خالق ChatGPT تاکنون برای توسعهی ابزارهای هوش مصنوعی مولد خود تنها به اشتراکهای خریداریشدهی کاربران متکی بوده است. افزودن تبلیغات به چت جیپیتی برای سم آلتمن، بنیانگذار OpenAI، چندان خوشایند بهنظر نمیرسد.
🔴 سم آلتمن با حضور در دانشکدهی کسبوکار هاروارد اعلام کرد که تبلیغات را بهعنوان آخرین راهحل در نظر خواهد گرفت. آلتمن همچنین اشاره کرد که OpenAI ممکن است استفاده از تبلیغات را در نظر بگیرد؛ اما او شخصاً علاقهای به این موضوع ندارد.
🆔 : @aql_masnouei
📱نسخه رایگان گراک با پشتیبانی بهتر از زبان فارسی در راه است
🔸یکی از مهندسان ایرانی #ایکس با حساب کاربری !شایان با انتشار پستی در ایکس گفته چند روز آینده نسخه رایگان هوش مصنوعی گراک (Grok) از راه میرسد.
🔸در ادامه این پست، کاربری درباره پشتیبانی نامناسب گراک از زبان فارسی در مقایسه با ChatGPT شکایت کرد. شایان در پاسخ گفته درحالحاضر کاربران کمتر به زبان فارسی با آن کار میکنند اما با عرضه نسخه رایگان گراک، به دادههای بیشتری دسترسی پیدا میکنند و عملکرد این هوش مصنوعی را بهبود میدهند.
🆔 : @aql_masnouei
🔺مطالعه جدید نشان داد: دستگاههای پوشیدنی در آینده میتوانند احساسات ما را درک کنند
🔹گروهی از محققان در دانشگاه متروپولیتن توکیو در مقالهای جزئیات نحوه اندازهگیری رسانایی پوست برای شناسایی #احساسات را شرح دادهاند که میتواند آینده دستگاههای پوشیدنی را متحول کند. این محققان در قالب بخشی از مطالعه خود تغییرات پاسخ رسانایی #پوست را که از انواع مختلف تجربیات احساسی ناشی میشود، تجزیهوتحلیل کردند.
🔹داوطلبانی که در این #آزمایش شرکت داده شدند، ویدیوهایی را تماشا کردند که 3 احساس ترس، احساسات مرتبط با خانواده و سرگرمی را در آنها برمیانگیخت اما رسانایی پوست چه ارتباطی با احساسات فرد دارد؟ این موارد مستقیم با سیستم بدن در ارتباط هستند. تغییرات رسانایی پوست داوطلبان با استفاده از ابزارهای متصل به انگشتان آنها اندازهگیری شد.
🔹در پایان آزمایشها، محققان دریافتند ترس قویترین واکنش عاطفی است اما احساسات مرتبط با پیوند خانوادگی بهتدریج افزایش مییابد و ترکیبی از شادی و غم را ایجاد میکند. هرچند این آزمایش محدودیتهای خاص خود را داشت، درنهایت نشان داد میتوان از اندازهگیری تغییرات در رسانایی پوست برای تشخیص احساسات متفاوتی که فرد تجربه میکند، استفاده کرد.
🆔 : @aql_masnouei
🌐 نقش هوش مصنوعی در تحولات امروزی جهان /بخش اول
🔹محمدعلی شکوهیانراد، محقق و پژوهشگر هوش مصنوعی، ۱۲ آذرماه در نشست علمی «علوم شناختی و هوش مصنوعی» که از سوی مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار شد با بیان اینکه هوش مصنوعی و فضای سایبر جامعهسازترین پدیده جهانی است، گفت:
این مسئله هم مورد تصریح امام جامعه ما هست و هم در غرب به صورت متعدد پیرامون این مسئله سخن وجود دارد و وجه مشترک دو تمدن اسلامی و غربی است.
🔻وی افزود:
هر پدیده فنی که عینیت پیدا میکند، اگر قرار است مطالعه شود، لاجرم باید از مطالعه مبانی نظری آن شروع شود؛ در حقیقت یکی از خلأهای مهم فضای سایبر در کشور که یک فرصت است و به تهدید تبدیل شده، غفلت از مبانی نظری بوده و این مبانی نظری هم بر یک چارچوب فلسفی استوار است.
🔻شکوهیانراد بیان کرد:
اگر خود فضای سایبر هم مورد مطالعه باشد، دهها کتاب نوشته شده است. حتی نفوذ سایبر در علوم پایه هم مورد توجه دانشمندان رشتههای مختلف از جمله فیزیک و ... بوده است یا در وجوه جهانیسازی و نظریه جهانیسازی کتابی با عنوان انقلاب صنعتی چهارم نوشته شده است.
#امنیت_سایبری #سواد_سایبری #هوش_مصنوعی #فناوری
🆔 : @aql_masnouei
🌐 توطئه یهودیان سایبری برای تسلط سایبری بر جهان/بخش دوم
🔹محقق و پژوهشگر هوش مصنوعی، تأکید کرد:
برخی از صهیونیستها چون امکان موفقیتی برای خودشان در فضای فیزیکی و داشتن سرزمین قائل نیستند لذا دنبال سلطه سایبری بر جهان رفته و معتقدند که باید با سایبر جهان را حکمرانی کنند؛ به این گروه، یهودیان سایبری گویند.
🔻شکوهیانراد تصریح کرد:
یهودیان سه هزار و ۵۰۰ سال سرگردانی در دنیا داشتند و گفتند به ارض موعود نرسیدیم و حتی با تشکیل اسرائیل در سرزمین فلسطین هم خودشان را ناکام میدانند لذا میگویند باید این کار را رها کنیم و از طریق فضای سایبری، جهان را در دست بگیریم.
#فضای_سایبری #ایران #رژیم_صهیونیستی
🆔 : @aql_masnouei