💢به زودی دوره پایتون ٫ یادگیری ماشین ٫ یادگیری عمیق ٫ هوش مصنوعی در این کانال به صورت آفلاین برگزار میشود
✅ این کتاب یه منبع کامل و عالی برای درک عمیق پروتکل HTTP هستش که با زبان روان و مثالهای کاربردی، مبانی اولیه تا مفاهیم پیشرفتهای مانند عملکرد سرورها، امنیت، و بهینهسازی وب رو پوشش میده.
اگه میخواید توی حوزه وب حرفهای بشید و پشتپرده تعاملات اینترنت رو بفهمید، خوندنش رو حتما پیشنهاد میکنم
تا چند دقیقه دیگه فایل PDF کتاب داخل کانال قرار میگیره 💙
David_Gourley,_Brian_Totty,_Marjorie_Sayer,_Sailu_Reddy,_Anshu_Aggarwal.pdf
6.96M
دانلود از طریق کانال تکبوکولوژی💙
📘 HTTP - The Definitive Guide
✏️ David Gourley and Brian Totty
📝 658 page
#web
👇👇
————————————
✅ @aql_masnouei
Eric Matthes - Python Crash Course-No Starch Press (2023)_2.pdf
8.36M
📘 Python Crash Course
✏️ Eric Matthes
📝 554 page
#python
👇👇
————————————
@aql_masnouei
5. Python Data Structure.pdf
1.39M
یه منبع عالی برای یاد گرفتن ساختار دادهها در پایتون🔥
📘 Python Data Structures
✏️ tutorials point
📝 113 page
#python #data_structures
✅ @aql_masnouei
🌐 تشکیل کارگروه استانداردهای هوش مصنوعی توسط چین
🔺وزارت صنعت چین اعلام کرد یک کارگروه فنی استانداردسازی هوش مصنوعی با تمرکز بر توسعه استانداردهای صنعت در حوزههایی مانند مدلهای زبانی بزرگ و ارزیابی ریسک هوش مصنوعی تشکیل خواهد داد.
🔻پکن در بحبوحه نگرانیهای جهانی در مورد ایمنی و پیامدهای اخلاقی، در تلاش است تا بین تنظیم بخش هوش مصنوعی که بهسرعت درحالرشد است و ترویج توسعه آن تعادل ایجاد کند.
🔸@aql_masnouei
🔴 ادعای کشف پیچیدهترین سلاح سایبری زیرساختی جهان
🛑بخش اول
🔺شرکت امنیت سایبری آمریکایی اسرائیلی کلاروتی در جدیدترین گزارش خود از کشف یک نوع بدافزار خودکار چندوجهی پنهانکار که زیرساختهای حساس در رژیم تروریستی صهیونی و آمریکا را مورد هدف قرار داده خبر میدهد.
🔹 نکته حائز اهمیت این است که بدافزار کشف شده توسط اکثر آزمایشگاههای امنیت سایبری مطرح جهان مانند joe sandbox و virus total شناسایی نشده و باعث حیرت محققین سایبری شده است.
🔹از اهداف این بدافزار میتوان به روترهای صنعتی و غیر صنعتی، فایروال ها ، تجهیزات کنترل صنعتی و… که در زیرساختهای حساس اعم از آب، پمپ بنزینها، تجهیزات اینترنت اشیا، تجهیزات مخابراتی و… اشاره کرد.
🔻 شرکت امنیت سایبری کلاروتی این بدافزار را در صدر لیست ۱۰ بدافزار تخریبگر صنعتی و بالاتر از استاکسنت آمریکایی و بلکانرژی چینی قرار داده که موجب ترس محافل امنیت سایبری درخصوص میزان آلودگی و گستردگی آن کرده است.
🔸@aql_masnouei
🔴 نقش گروه هکری انتقام جویان سایبری (سایبر اونجرز) در تولید سلاح سایبری
🛑 بخش دوم
🔺تجزیه و تحلیل انجام شده توسط Team82 عمیقاً به قابلیتهای پیشرفته IOCONTROL و مسیرهای ارتباطی منحصر به فرد آن به زیرساخت فرماندهی و کنترل مهاجمان (C2) میپردازد.
🔻 پیکربندی مدولار بدافزار به آن اجازه میدهد تا در انواع پلتفرمها عمل کند که نشاندهنده ماهیت سفارشیسازی آن و حفظ عملکرد عمومی است.
🔹کلاروتی ادعا کرد که گروه هکری موسوم به انتقامجویان سایبری (CyberAv3ngers) مرتبط با ایران در مجموعهای از حملات که گمان میرود بخشی از یک عملیات سایبری گستردهتر علیه دستگاههای اینترنت اشیا و فناوری عملیاتی غربی باشد، نقش داشته است.
🔹یکی از نمونههای قابل توجه شامل به خطر افتادن چندین سیستم Orpak ساخت رژیم صهیونیستی و سیستمهای مدیریت سوخت «Gasboy» ساخت ایالات متحده بود.
🔹تجزیه و تحلیل فنی IOCONTROL که از سیستمهای مدیریت سوخت به خطر افتاده استخراج شد، نشان داد که بدافزار از پروتکل «MQTT» برای برقراری ارتباط امن با زیرساخت مهاجم استفاده میکند. این پروتکل اجازه میدهد تا ترافیک پنهان به و از زیرساخت فرماندهی و کنترل، بر طراحی استراتژیک آن به عنوان یک سلاح سایبری علیه زیرساختهای حیاتی تأکید کند.
🔹چارچوب بدافزار IOCONTROL تعبیه شده در دستگاههای مبتنی بر لینوکس توصیف شده که دستورات اساسی از جمله اجرای کد دلخواه و اسکن پورت را امکانپذیر و امکان کنترل از راه دور و حرکت جانبی بالقوه را در سراسر سیستمها فراهم میکند.
🔻محققان ادعا کردند که ظهور IOCONTROL استفاده روزافزون از ابزارهای سایبری در حملات تحت حمایت دولت، به ویژه زیرساختهای حیاتی را هدف قرار میدهد و منعکس کننده درگیریهای ژئوپلیتیک گستردهتر است.
🔸@aql_masnouei
🌐 چرا وقتی برق قطع می شود اینترنت نداریم؟ پس باتری ها کجایند؟/ یک مقام مسئول: باتری ها را می دزدند؛ اگر هم ندزدند کهنه و فرسوده اند
🔹مرکز روابط عمومیو اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به اختلال اینترنت اعلام کرد:
🔻اختلالات ایجاد شده، به علت قطعی برق سایتهای اپراتورهای همراه و ناکارآمدی تجهیزات ذخیرهکننده برق بوده است.
🔹اما یکی از کارشناسان حوزه ارتباطات که دستی هم در توسعه اینترنت دارد و البته نخواست نامش فاش شود، در گفتوگو با «ایران» یکی از دلایل ناتوانی اپراتورها در کاهش اختلال شبکه، هنگام قطعی برق را باتریهای فرسوده پشتیبان و اضطراری دانست و یادآور شد:
🔻این باتریها اغلب کیفیت لازم را نداشته و به دنبال نوسانهای طولانی برق، بتدریج مستهلک میشوند که برای رفع این مشکل باید به فکر تجهیز دکلهای مخابراتی و نوسازی آنها بود.
🔸@aql_masnouei
🌐 حمله سایبری علیه خدمات بانکی رژیم صهیونیستی
🔹یک حمله سایبری علیه خدمات بانکی رژیم صهیونیستی گزارش شده و رسانههای این رژیم اعلام کردند که در حال ارزیابی گزارشها هستند.
🔹 این سومین حمله از این دست حملات علیه خدمات بانکی رژیم صهیونیستی در کمتر از 2 ماه گذشته است.
🔹در 10 نوامبر سال جاری، کمتر از 2 هفته پس از حمله مشابه، دستگاههای کارتخوان در فلسطین اشغالی از کار افتادند.
🔸@aql_masnouei
🌐 ادعای کشف واحد جاسوسی روسیه توسط سرویس امنیت اوکراین
🔺سرویس امنیت اوکراین (SBU) ادعا کرد که یک کمپین مشکوک جدید جاسوسی توسط سرویسهای اطلاعاتی روسیه شامل استخدام نوجوانان اوکراینی برای فعالیتهای مجرمانه به عنوان «بازیهای جستوجو» را کشف کرده است.
🔹طی عملیاتی در شهر خارکف در شمال شرقی این کشور، نیروهای مجری اوکراین مدعی دستگیری 2 گروه از مأموران سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB) شدند که همگی 15 و 16 ساله بودند.
🔻گفته میشود این نوجوانان وظیفه جاسوسی، هدایت حملات موشکی و آتش زدن از طرف عوامل روسی را داشتند. براساس بیانیه سرویس امنیت اوکراین، این گروهها برای پنهان کردن فعالیتهای خود به طور مستقل از یکدیگر عمل کردند.
🔸@aql_masnouei