نشست نماینده مردم پارس آباد و بیله سوار در مجلس، مسئولان کشوری و استانی ایران با نمایندگان کشور جمهوری آذربایجان در گمرک آذربایجان
@aranmoghan
🔴 سیل در روستاهای بخش اصلاندوز شهرستان پارس آباد خسارت به بار آورد
🔸به دنبال وقوع سیل در اصلاندوز علی علایی فرماندار و رییس مدیریت بحران شهرستان پارس آباد از مناطق سیل زده این بخش بازدید کرد.
🔹فرماندار پارس آباد در بازدید از مناطق خسارت زده ناشی از بارش سیل آسای باران امروز بعدازظهر گفت: پس از هماهنگی های لازم با ستاد مدیریت بحران،خسارات احتمالی برآورد و تصمیمات مقتضی اتخاذ خواهد شد.
🔸در این بازدید که به همراه معاونت فرمانداری و بخشدار اصلاندوز و اعضای مدیریت بحران در روستای جلیللو اصلاندوز صورت پذیرفت گفت آب وارد ۲ خانه روستایی شده و پل و راه ارتباطی روستایی را تخریب کرده و افزود خوشبختانه این سیل تلفات جانی نداشته و خسارت مالی وارده به زیرساختها و مزارع و خانه های روستایی نیز در دست بررسی است.
@aranmoghan
📸 آغاز کاشت برنج در شالیزارهای روستای دوست کندی پارس آباد
ارسالی: ایزدیار
@aranmoghan
📸 تصویری از وقوع سیل در دشت فتحعلی (پالازهاماری) پارس آبادمغان/امروز
@aranmoghan
فوری/
📢 به اطلاع عموم مردم ولایتمدار شهرستان مرزی پارس آبادمغان میرساند، راهپیمایی محکومیت اقدام اخیر ترامپ در خروج از برجام و توهین به ملت ایران، فردا همزمان با سراسر کشور بعد از نماز عبادی سیاسی جمعه در شهرستان پارس آباد نیز برگزار خواهد شد.
🔻از عموم اهالی برای شرکت در این راهپیمایی دعوت بعمل آمده است.
@aranmoghan
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید| جاری شدن سیل در دره رود اصلاندوز و خسارت به چندین روستا
@aranmoghan
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصادف خونین تریلی با پیکان در پارس آباد
تصادف یکدستگاه تریلی با خودروی پیکان در مسیر روستای پیرایواتلو - شهرک صنعتی پارس آباد ۲ کشته برجای گذاشت.
@aranmoghan