اطلاعیه بخشودگی جرایم بیمهای وسایل نقلیه موتوری
🔸بر اساس اطلاعیه دریافتی از مدیرعامل صندوق تأمین خسارتهای بدنی، با عنایت به موافقت وزیر امور اقتصادی و دارایی با دومین مرحله بخشودگی صد در صدی جرایم وسایل نقلیه موتوری فاقد بیمه شخص ثالث در سال ۱۴۰۲، به اطلاع میرساند، بهمناسبت روز بیمه، ۱۰۰درصد مبلغ جریمه یادشده، مربوط به موتورسیکلت و ماشینآلات کشاورزی فاقد بیمهنامه از روز ۱۳ آذر تا پایان روز ۱۲ دی بهمدت ۳۰ روز مورد بخشودگی قرار گرفته است.
🔸گفتنی است این بخشودگی با توجه به سیاستهای کلان دولت مبنی بر ضرورت حمایت از اقشار کمبرخوردار جامعه و در راستای فرهنگسازی و تعمیم امر بیمه جهت حمایت حداکثری و پایدار صنعت بیمه از مقصران و زیاندیدگان در حوادث رانندگی و کاهش آثار زیانبار این حوادث و آلام مترقبه بر مردم، صندوق تأمین خسارتهای بدنی نسبت به ارائه بخشودگی جرایم حاصل از نداشتن بیمهنامه اقدام کرد.
🅰 @aranmoghan
📸 علی پناهی گيكلو بعنوان رئیس جدید اداره امور عشایری شهرستان گرمی مغان منصوب شد
پناهی اهل شهر اسلام آباد شهرستان پارس آباد می باشد.
🅰 @aranmoghan
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کاندیدای مجلسی که در شمال کشور قاتل شد!
🔻شریعتمداری:
کار شورای نگهبان کمک به مردم است. فردی در شمال کشور تایید صلاحیت شد ولی رای نیاورد، بعد از مدتی به جرم قتل دستگیر شد زیرا از فردی پول زیادی برای تبلیغات انتخاباتی قرض کرده بود و چون فرد راضی نشده بود به تهدیداتش تن دهد وی را کشته بود.
🔹 اگر این جرثومه وارد مجلس میشد چه اتفاقی رخ میداد؟ مردم عادی چگونه میخواستند وی را بشناسند؟
🔹 شورای نگهبان افراد را به مردم میشناساند.
🅰 @aranmoghan
❌ قابل توجه زارعين گندمكار شهرستانهای پارس آباد، بیله سوار و گرمی
🔹 با توجه به شرايط آب و هوايي استان و پيش بيني تداوم اين شرايط در روزهاي آينده و مساعد بودن شرايط براي گسترش آفات مكنده مانند شته سبز گندم و كنه قهوه اي و بيماری زنگ قهوه اي گندم خصوصا در ارقام فرانسوي شهرستانهاي پارس آباد و بيله سوار، بيماري سفيدك سطحي در مزارع شهرستان گرمي، ضمن بازديد مكرر از مزارع خود در صورت مشاهده هرگونه علايم خسارت شته مانند ارغواني شدن برگ و ساقه( خسارت شته ) زرد شدن برگها ( خسارت زنگ قهوه اي ) كمرنگ شدن برگها ( كنه قهوه اي ) ، با مراجعه فوري به مديريت ها و مراكز خدمات جهادكشاورزي تابعه و مشاوره با كارشناسان مربوطه، نسبت به انجام عمليات سمپاشي مزارع خود با آفت كش مناسب اقدام نمائيد.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل
🅰 @aranmoghan
🔻عملیات زهکشی اراضی مغان به نیمه راه رسید
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسآباد از پیشرفت فیزیکی عملیات زهکشی سه هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی زراعی منطقه مغان خبر داد و گفت: تاکنون یک هزار هکتار از اراضی زهدار به سامانه زهکشی زیرزمینی تجهیز شده است.
بخشعلی اصغری افزود: عملیات زهکشی سه هزار و ۱۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی در محدوده روستاهای تکهچی، اوزون قویی، تازهکند قدیم، تکله، عباسآباد، محمودآباد طالقانی، بخشی از اراضی شهر جعفرآباد و اراضی واگذار شده کشت و صنعت مغان در محدوده کانالهای آبیاری ۹ تا ۱۳ در دست اجراست.
ادامه خبر را اینجا بخوانید👇
https://faryadearas.ir/?p=6066
🅰 @aranmoghan
❌ طرح تشدید برخورد با خودروهای بدون معاینه فنی و دودزا در استان اردبیل
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل درباره طرح تشدید برخورد با خودروهای بدون معاینه فنی ودودزا اظهار کرد: درطرح تشدید برخورد با خودروهای بدون معاینه فنی ودودزا،خودروهایی که بدون معاینه فنی باشند، برابرمقررات جریمه میشوندوخودروهایی که نقص فنی آن ها در حدی است که درآلایندگی هوا تاثیر گذارند با نظر افسران و کارشناسان پلیس پلاک آن ها اخذ وبه آن ها پلاک تعمیر گاه نصب وبه تعمیرگاه ها اعزام شوند.
سرهنگ سید حجت فتاحی گفت: قابلیت فنی در دست افزار پلیس ایجاد شده و پلیس با وارد کردن شماره پلاک وسیله نقلیه سوابق معاینه فنی خودرو را بررسی واگر بدون معاینه فنی بود خودرو برابر مقررات اعمال قانون می شود.
وی افزود: سلامت فنی خودرو و معاینه فنی وسایل نقلیه هم از نظر ایمنی خودرو و تصادفات وهم از نظر آلایندگی های زیست محیطی از اهمیت با لایی برخوردار است.
🅰 @aranmoghan
🔸ابلاغ بخشنامه وام ۳۵۰ میلیونی مسکن روستایی
🔹بخشنامه افزایش سقف فردی تسهیلات مسکن روستایی به ۳۵۰ میلیون تومان به ۹ بانک عامل ملت، مسکن، تجارت، ملی، صادرات، سپه، رفاه کارگران، کشاورزی و پستبانک به منظور پرداخت تسهیلات جدید طرح بهسازی و نوسازی مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفری ابلاغ شد.
🔹نرخ سود وام مسکن روستایی ۵ درصد تعیین شده است.
🅰 @aranmoghan
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ سردار باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح به توئیت اخیر خبرنگار روزنامه شرق که تفحص پیکر شهدا را نمایش تراژیک و عذاب آور توصیف کرده بود!
گفتنی است، خبرنگار روزنامه شرق در توییتی درباره چگونگی پیدا شدن شهدا و اینکه در تابوت ها چه چیزی است، سوال پرسیده بود که سردار سیدمحمد باقرزاده با انتشار کلیپی تفحص یک شهید را نشان داده است.
🅰 @aranmoghan
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سردار پاسدار سید رضی موسوی از همرزمان شهید حاج قاسم سلیمانی عصر امروز در سوریه به شهادت رسید
🔻روابطعمومی کل سپاه در اطلاعیهای از شهادت سید رضی موسوی از مستشاران نظامی قدیمی سپاه در سوریه خبر داد
متن اطلاعیه به این شرح است:
🔹به آگاهی ملت شریف و قهرمان ایران میرساند ساعاتی قبل در حمله موشکی جنایتکارانه رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی به دمشق «سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی» از مستشاران نظامی باسابقه سپاه در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
🔹وی از همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مسئول پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه بود.
🅰 @aranmoghan
❌ ایران جزو ۱۰ کشور آخر از نظر دستمزد کارگران؛ بعد از ونزوئلا از آخر رتبه دوم را داریم!
حمیدرضا امام قلی تبار، بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور درباره وضعیت اشتغال در کشور گفت: متأسفانه تعداد زیادی از واحدها و کارخانه های بزرگ در استان ها نیازمند نیروی کار هستند، اما به دلیل دستمزد پایین تمایلی به کار کردن ندارند.
میزان حقوق نیروی کار در ایران بر اساس آمارهای بین المللی، جزو ده کشور آخر جدول است و با ارفاق می توان گفت بعد از ونزوئلا رتبه دوم را از آخر داریم و این درحالیست که حقوق نیروی کار در کشورهای همسایه خیلی بالاتر است./ تسنیم
🅰 @aranmoghan
#شما_گفتهاید
در خصوص وام تسهیلات فرزند آوری، هیچ شعبه بانکی از پارس آباد در سایت نیست
متاسفانه در سامانه بانک هایی هستند که در پارس آباد شعبه ندارند.
نزدیک دو ماه هست نمیتونیم ثبت نام کنیم.
🅰 @aranmoghan
🔻خبر جدید درباره انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث
🔹شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) با انتشار اطلاعیهای از افزایش زمان بندی انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث خبر داد.
🔻شرکت سپرده گذاری مرکزی اعلام کرد:
🔹سامانه میراث برای متوفیان سالهای ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ سهام عدالت بازگشایی شده است تا فرایند انتقال سهام به وراث تسریع یابد.
🔹در این اطلاعیه تاکید شده است که تمامی فرایند ثبت نام در سامانه میراث در شعب شرکتهای کارگزاری و بانکهای منتخب رایگان بوده و وراث نیازی به پرداخت وجه ندارند.
🅰 @aranmoghan