2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نفسهای آخر پاییز در نهالستان دشت مغان| قشلاق فتحعلی👌
🅰 @aranmoghan
همایش شبانان و گله داران عشایر استان اردبیل در اصلاندوز
به گزارش ایلِ مغان، همایش تجلیل از شبانان و گلهداران عشایر اصلاندوز و گرامیداشت مقاومت ۱۸۵ شهید عشایر استان اردبیل با حضور مسئولان استانی و سردار سید ضیاالدین حزنی معاون هماهنگکننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیتزدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اصلاندوز مغان برگزار شد.
گزارش تصویری این مراسم👇
https://ilmoghan.ir/?p=3191
🅰 @aranmoghan
🔹درخواست باکو از ایران برای شفافسازی درباره ادعای ورود غیرمجاز شهروندان ایرانی به خاک آذربایجان
مدیر بخش مطبوعاتی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان از ارسال پیامی مکتوب به سفارت ایران جهت شفافسازی درباره ادعای ورود غیرمجاز شهروندان ایرانی به خاک جمهوری آذربایجان خبر داد.
آیخان حاجیزاده، مدیر بخش مطبوعاتی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در پاسخ به این سوال که چه نظری درباره ادعای مطرح شده در برخی گزارشها مبنی بر ورود ۱۴ شهروند ایرانی به خاک جمهوری آذربایجان در روزهای اخیر دارد، گفت: هر گونه سفر به قلمرو جمهوری آذربایجان باید مطابق قوانین داخلی جمهوری آذربایجان و اصل استقلال و تمامیت ارضی باشد.
این مقام وزارت امور خارجه آذربایجان افزود: درباره اخبار ورود غیرقانونی شهروندان جمهوری اسلامی ایران به خاک ما، پیامی مکتوب به سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان ارسال کردهایم تا درباره این اطلاعات شفافسازی شود. در حال حاضر منتظر پاسخ طرف مقابل هستیم.
🅰 @aranmoghan
«یوسف محمدی» دوباره سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان پارسآباد شد
به گزارش ایلِمغان، بعد از حدود سه ماه بلاتکلیفی، سرانجام با حکم سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل، یوسف محمدی به عنوان سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان پارسآباد معارفه شد.
آیین معارفه روز شنبه ۱۲ آذرماه با حضور فرماندار پارس آباد و معاون توسعه منابع انسانی اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل در اداره ورزش پارسآباد برگزار شد.
انتصاب یوسف محمدی به عنوان سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان پارس آبادمغان در حالی انجام شد که وی از آذرماه سال ۹۹ تا مردادماه ۱۴۰۰ نيز در حدود ۸ ماه عهده دار سرپرستی این اداره بود.
هر چند که پارسآبادمغان این اواخر در سپردن مسئولیت ادارات به سرپرست رکوردار بوده و به شهر سرپرستان معروف شده است، اما همین که ورزش و جوانانش از بیسرپرستی رهایی یافت یک قدم رو به جلو است تا نوید روزهایی باشد که این اداره از بلاتکلیفی مدیریتی در بیاید.
🅰 @aranmoghan
محور مواصلاتی مشگین شهر - پارس آباد (تونل قرهآغاج) پوشیده از برف
یکشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۱
🅰 @aranmoghan
اظهارات عجیب نماینده مشگینشهر در مجلس:
«ارشق» کانون منطقه آزاد تجاری اردبیل معرفی شود😳
در حالی که وضعیت منطقه آزاد استان اردبیل هنوز تعیین و تکلیف نشده و اختلافات بر سر مرکزیت آن در بین نمایندگان و مسئولان استان به یک چالش جدی تبدیل شده است، نماینده مشگین شهر در اظهاراتی عجیب خبر از معرفی ارشق بعنوان کانون منطقه آزاد تجاری میدهد.
با راهاندازی منطقه آزاد تجاری در این شهر مرزی، به راحتی می توان سرمایهگذاران را با اعمال مشوقهای قانونی به تولید و راهاندازی صنایع مختلف ترغیب و تشویق کرد و شایسته است تدبیری مناسب در این زمینه اندیشیده شود.
نماینده مردم مشگینشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر ارشق منطقه آزاد اعلام نشود، بعید نیست در سالهای آینده به عنوان منطقه مازاد اعلام شود چرا که در این منطقه هیچ قشر جوانی حاضر به ماندن نیست و این منطقه به سرای سالمندان شبیهتر است.
🅰 @aranmoghan
🔺کشف بيش از ۸ تن الوار قاچاق در پارس آباد
فرمانده مرزبانی استان اردبيل از کشف بيش از ۸ تن الوار قاچاق توسط ماموران هنگ مرزی در شهرستان پارس آباد خبر داد.
سردار سيد شاهين اسمعلی با بیان این خبر گفت: در پی اخبار واصله از مرزنشينان منطقه مبنی بر حمل انواع چوب های جنگلی بصورت قاچاق واقع در محور مواصلاتی پارس آباد به اسلام آباد توسط يک دستگاه خودروی باری موضوع در دستور کار ماموران پاسگاه مرزی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران هنگ مرزی پارسآباد با هماهنگی مقام قضايی خودروی باری را متوقف کرده و در بازرسی بعمل آمده بيش از ۸ تن الوار کشف و ضبط شد.
فرمانده مرزبانی استان اردبیل گفت: در اين خصوص پرونده ای برای متهم تشکيل و جهت سير مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.
🅰 @aranmoghan
📸 کلاهبرداران اشیای تاریخی در مشگینشهر دستگیر شدند/ صحنهسازی کشف اشیای تقلبی از مکان غیرتاریخی
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل از دستگیری کلاهبرداران اشیای تاریخی در مشگینشهر خبر داد.
فردین عینی گفت: در پی وصول گزارش مردمی از برخی ترددهای مشکوک در روستای پیرازمیان از توابع مشگینشهر با هماهنگی مراجع قضایی و انتظامی کلاهبرداران اشیای تاریخی در این منطقه دستگیر و در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتند.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی استان اردبیل افزود: در این عملیات چهار نفر دستگیر و به همراه ادوات حفاری و اشیای تقلبی کشف شده در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتند تا تحقیقات بعدی در این مورد انجام شود.
وی تاکید کرد: هدف اصلی این افراد کلاهبرداری بوده و در یک محل غیر تاریخی با صحنهسازی و قرار دادن اشیای تقلبی به دنبال سودجویی و کلاهبرداری بودند.
🅰 @aranmoghan
استان اردبیل نیازمند مدیریت شایسته است؛ آقای استاندار
سیدحامد عاملی، استاندار در آیین تجلیل از برگزیدگان پروژه مهر با بیان اهمیت تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمند در رشد و پیشرفت جامعه و قرار گرفتن در فرایند تولید ثروت، توجه به نقش خانواده و آموزشوپرورش را در تربیت نسل سالم و تأثیرگذار مورد تأکید قرار داد.
تاکنون بارها اعلام شده استان اردبیل ظرفیتهای توسعه ای در بخشهای کشاورزی،دامی،گردشگری، صنعت ومعدن،آبزی پروری و... یک استان مستعد است اما از استانهای کم برخوردار و محروم به حساب می آید و تعدادی جوانان فعال از بیکاری و مردم از عوارض و تاثیرات منفی آن رنج می برند و با وجود این همه ثروت سرانه درآمد مردم استان پایین تر از میانگین کشوری است.
با این وضعیت باید گفت آقای استاندار هنوز قادر به استفاده درست و به سرسامان دادن نیروی انسانی توانمند فعلی نیستید و نسل سالم حاضر بر اثر ضعف برنامه ریزی ها باعث ایجاد عوارض منفی هستند.
سخنرانی برگزاری جلسات بازدیدها و... بی هدف راه حل این دردها نبوده و نیست و از فرمان صادر کردن و دستور دادن معمولی هم کاری برنمی آید چرا که استان نیازمند مدیریت شایسته برای برنامه ریزی درست است.
🅰@aranmoghan
❌ رستوران و جواهرفروشی «علی دایی» پلمب شد
رستوران و مغازه جواهرفروشی «علی دایی» به دلیل تخلف پلمب شد.
خبرنگار خبرگزاری فارس کسب اطلاع کرد که رستوران و مغازه جواهرفروشی «علی دایی» پلمب شد.
دایی در همراهی با فراخوان ضدانقلاب اعلام کرده بود که فروشگاههایش در روزهای 14 الی 16 آذرماه تعطیل است.
وی پیش از این در ماجرای «اسرا پناهی» دروغ ضدانقلاب را تکرار کرد و بعد از روشن شدن حقیقت هیچ اصلاحی در مواضعش نکرد؛ اسرا پناهی دختر نوجوانی بود که با خوردن قرص برنج خودکشی کرده بود و ضد انقلاب بدون اینکه وی ربطی به اغتشاشات داشته باشد ادعا کرده بودند که این دختر در مدرسه شاهد اردبیل توسط نیروهای امنیتی کشته شده است.
🅰 @aranmoghan