فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمونهای از ظلم در کنکور!
🔴 اگر به دنبال علت مشکلات در دانشگاههای مطرح کشور هستید، حتما این کلیپ را ببينيد!
📣 توجه 👇
این سخنرانی مربوط به ۲سال پیش #حجت_الاسلام_راجی است و آمار مربوط به همان دوران است
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥صحبت صولت مرتضوی به همتی در تودیع وزارت رفاه:
🔺گفتند اسب زین شده دولت قبل نرخ تورمش چهل درصد و فلان قدر است.
🔺یک سری هستند که حافظه بلند مدتشان مشکل دارد، این آقا انگار حافظه کوتاه مدتش هم خراب است. همان چند دقیقه قبلش گفته بود نرخ تورم سی و پنج درصد است.
🔺یک زمانی شما در مقام سیاسی مناظره می کنی یک حرفهایی می زنی، ولی وقتی سکان سیاست اقتصاد کشور را دست گرفتی این حرفها دیگر بی ارزش است.
🔺آقای همتی فراموش کرده خودش با چه تورمی بانک مرکزی را تحویل داد.
* ادّعاها و پرسشها دربارهی کابینهی جدید
پس از پیروزی آقای پزشکیان در انتخابات، رئیسجمهور جدید در چند نوبت دربارهی مشورت و هماهنگی با رهبر انقلاب در تشکیل کابینه، موضع خود را بیان کرده بود. از جمله، در اولین مصاحبه خود با رسانه Khamenei.ir که چند روز پیش از مراسم تنفیذ انجام شد، آقای پزشکیان دربارهی روند تعیین کابینه و معرّفی به مجلس گفت: «آن جمعبندیهایی [مشورت و نظرخواهی از گروهها، جریانات و چهرههای گوناگون] که گفتم، اگر انجام بشود، هرچه سریعتر تلاش خواهیم کرد خدمت رهبر انقلاب برویم و مشورت و هماهنگی نهایی را هم آنجا انجام بدهیم تا نهایتاً فهرستی را که از جمعبندی افراد معرّفیشده توسّط جریانات مختلف به دست آمده، انشاءالله با تفاهم و رضایت کامل بتوانیم معرّفی کنیم.»
رئیسجمهور در روز رأیگیری در مجلس نیز، در دفاع خود از کابینه، بار دیگر اما به شکلی خاص و متفاوت از هماهنگی و نظرخواهی از رهبر انقلاب دربارهی اعضای کابینه سخن به میان آورد که سؤالاتی را در ذهن برخی ایجاد کرد. بههرحال، کلّ افراد پیشنهادی رئیسجمهور برای تصدّی پست وزارتخانههای دولت چهاردهم موفّق شدند از مجلس رأی اعتماد بگیرند؛ امّا این پایان ماجرا نبود و عدّهای در داخل و عدّهی بیشتری در خارج از مرزها، با اهداف متفاوت و از منظرهای گوناگون، به این ماجرا ورود کردند.
رادیکالترین و عجیبترین ادّعا در این مورد آن بود که «کابینهی جدید، کابینهی رهبری است»؛ این اصلیترین ادّعا بود و ادّعاهای بعدی روی همین ادّعا سوار میشدند: «رئیسجمهور در ایران کارهای نیست»، «دولت جدید مسلوبالاختیار است»، «کابینه تحمیلی است»، و ادّعاهای دیگری از این دست. البتّه این ادّعای محوری و دنبالههای آن در سر طیف این ماجرا قرار داشتند، امّا برخی هم در داخل و از منظرهای دیگری ماجرا را تحلیل و پرسشهایی را مطرح میکردند، مانند اینکه «پس نقش مجلس چیست؟»، «چرا از رهبر انقلاب در این ماجرا هزینه میشود؟»، «آیا این بار رهبر انقلاب رویّه و نسبت خود را با کابینه تغییر دادهاند؟»، و پرسشهایی مانند اینها.
* پشت بلندگو
رهبر معظّم انقلاب اسلامی، در اوّلین دیدار هیئت دولت چهاردهم، پیش از آنکه به نکات و مطالبات سیزدهگانهی خود خطاب به مسئولان دولت جدید ورود کنند، گریزی به این ماجرا زدند و فرمودند:
«خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همّت رئیسجمهور محترم و با کمک ارزندهی مجلس شکل گرفت؛ این خیلی نعمت بزرگی است. در بعضی از دولتهای گذشته، گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر، دولت نمیتوانست شکل بگیرد و همهی وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند؛ این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همهی وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها، بسلامتی بیرون آمدند. کسانی که در این انتخابات و تشکیل این دولت ــ بعد از آن حادثهی سنگین و تلخ ــ مؤثّر بودند، همه پیش خدای متعال مأجورند: دستاندرکاران دولت قبل، صداوسیما، مسئولان گوناگون که کمک کردند به اینکه بعد از آن حادثهی سنگین و تلخی که پیش آمد، کشور بتواند بانشاط وارد میدان انتخابات بشود، انتخابات ریاست جمهوری با امنیّت و سلامت کامل انجام بگیرد، بعد وزرا انتخاب بشوند؛ واقعاً از همهی آنها باید سپاسگزاری کنیم. از خداوند متعال هم واقعاً خیلی باید متشکّر باشیم. ...
آقای رئیسجمهور [هم] در این زمینه برای انتخاب وزیرانی که باید با ایشان همکاری کنند، خیلی پُرکار و باتلاش وارد شدند؛ با بنده هم مشورت کردند و من تعدادی از افرادی که میشناختم یا صلاحیّت آنها از طرق مورد وثوق به ما رسیده بود، اینها را تأیید کردم، بعضیها را هم تأکید کردم؛ تعداد بیشتری را هم نمیشناختم، گفتم نظری نسبت به آنها ندارم. خب بحمدالله ایشان توانستند انتخاب را انجام بدهند و مجلس را هم قانع کنند و این موفّقیّت بزرگی بود و خدا را سپاس میگوییم.»
توجه عمیق تر به بیانات کوتاه امّا دقیق رهبر انقلاب دربارهی این موضوع، ماجرا و ابعاد آن را کاملاً روشن میکند که برخی از آنها از این قرار است:
* ۱. برخلاف ادّعای دشمنان که سعی داشته و دارند تا دولت و رئیسجمهور را بدون اختیار جلوه دهند، مشخّص است که آنچه امروز به عنوان کابینهی چهاردهم میشناسیم، کابینهی آقای پزشکیان است، متشکّل از افرادی که طیّ یک فرآیند تصمیمگیریشده از سوی رئیسجمهور انتخاب شدهاند. اینکه برخی رسانههای معاند سعی دارند این موضوع را تحریف کنند، البتّه چیز چندان جدیدی نیست و در دولتهای گذشته نیز این ادّعا و شبهه به اشکال مختلف طرح شده است.
* ۲. آقای رئیسجمهور، در انتخاب کابینهی خود، از افراد متنوّع و زیادی مشورت گرفتهاند و رهبر انقلاب نیز یکی از آنان است. موضوع مهم و قابل توجّه آنجا است که در بحث مشورت، مشورتکننده با اختیار خود به سراغ مشورتدهنده میرود و دایره و میزان منطقی اثر مشورت بر هر تصمیم و اقدامی مشخّص است. دقّت در موضوع و حیطهی مشورت، هم در بیان رهبر انقلاب و هم رئیسجمهور، در این قضیّه مهم است.
* ۳. رهبر انقلاب با بیان اینکه «تعدادی از افرادی که میشناختم یا صلاحیّت آنها از طرق مورد وثوق به ما رسیده بود، اینها را تأیید کردم، بعضیها را هم تأکید کردم»، در ادامه فرمودند: «تعداد بیشتری را هم نمیشناختم، گفتم نظری نسبت به آنها ندارم.» در واقع، ایشان اصل مشورت گرفتن رئیسجمهور را تأیید کردند، امّا درعینحال تأکید کردند که دربارهی بیشتر اعضای کابینهی جدید، نفیاً یا اثباتاً نظری ندادهاند.
* ۴. امّا مهمتر از نکات فوق، به نظر میرسد موضع رهبر انقلاب دربارهی اصل تشکیل بموقع کابینه است. ایشان این اقدام را «نعمت بزرگ» دانستند و بابت آن خداوند را شکر گفتند و عامل این نعمت بزرگ را هم همّت رئیسجمهور و کمک ارزندهی مجلس دانستند. قطعاً دشمنان جمهوری اسلامی ایران دست از شبههپراکنی و ادّعاهای سست و گزاف برنمیدارند، امّا این موضوع باید برای افراد و جریانات داخلی که دل در گرو این نظام و انقلاب دارند در درجهی اوّل اهمّیّت و توجّه باشد.
📢 مراقب تحمیل نظرات غلط با لباس کارشناسی باشید
✏️ رهبر انقلاب: دولتها وقتی که کار کارشناسی میکنند، حکمرانیشان حکمرانی خردمندانه و اندیشهورزانه خواهد بود...
✏️ بنده تأیید میکنم و بر کار کارشناسی تأکید میکنم، منتها یک نکتهای اینجا وجود دارد در انتخاب کارشناس: گاهی اوقات، در مواردی، تهنشینهای ذهنیِ غلطِ یک کارشناس، با ادبیّات کارشناسی به میدان میآید، با لباس کارشناسی به میدان میآید، آنوقت مشکل درست میکند و آن نظرات غلط حاکم بر ذهن آن کارشناس را یا خصوصیّات اخلاقی او را به شما تحمیل میکند.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم. ۱۴۰۳/۶/۶
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57426
50.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ رو نبینید، اگر نمیخواهید با بزرگترین نابغه تاریخ آشنا شوید!
🟢 با سرعت 2X گوش دهید؛ مطمئن باشید پشیمان نمیشوید
🔹 بزرگترین رهبر در تمام تاریخ از دید دکتر جولز ماسرمن 00:16
🔻 دریافت منبع 👉
🔹 تأثيرگذارترين مرد در تاريخ بشريت در کلام پروفسور مایکل اچ هارت 01:24
🔻 دریافت منبع 👉
🔹 بزرگترین بزرگان تاریخِ انسانی از دید ویل دورانت 01:51
🔻دریافت منبع 👉
🔹 بزرگترین نابغه تاریخ بشر در کلام کارن آرمسترانگ 03:20
🔻 دریافت منبع 👉
🔹 بیبدیلترین انسانِ توانایِ تاریخ از نظر آلفونس دولامارتین، شاعر فرانسوی 04:04
🔻 دریافت منبع 👉
🔹 پاکترین نابغهی گیتی در کلام جان داونپورت، شرقشناس انگلیسی 04:31
🔻 دریافت منبع 👉
🔹 ممتازترین فردِ ادیان در کلام دیوید جورج هوگارت، نویسنده بریتانیایی 05:32
🔻 دریافت منبع 👉
🔹 والاترین حکیم و فرزانه در کلام امپراطور قرن چهاردهم چین 06:10
🔻 دریافت منبع 👉
🔹 نظر بارتلمی سنت هیلر، مستشرق فرانسوی درباره بزرگترین فردی که روی زمین ظهور کرده 07:08
🔻 دریافت منبع 👉
🔹 اسطوره ادب از نظر ارنست رنان، نویسنده فرانسوی 07:27
🔻 دریافت منبع 👉
🔹 قهرمان راستین در کلام توماس کارلایل 07:53
🔻 دریافت منبع 👉
🔰 برشی از سخنرانی#حجت_الاسلام_راجی به مناسبت شهادت پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله
🔸 دریافت نسخه با کیفیت
شصتوسه سالگی مرد، حالا مهربانیهایش را کرده؛ تمام مردان مدنی و بدوی را دستکم یکبار سفت بغل کرده و بوی عطر مسحورکننده از یقه پیرهنش زیر دماغ همه خزیده؛ همه پسربچهها و دخترکان مسیر خانه تا مسجد را چندباری روی شانههای گرمش نشانده ؛ با باقلوا و شیر تازه به عیادت اویی که تف به صورتش انداخته بود رفته، با اعوان و انصارش در مجلس ختم کودکانهی گنجشک مرده آن دختربچه که در نخلستان برگزار شد حاضر شده و به دخترک تسلیت گفته؛ همه حصیرهای پیرزن مشرک بادیهنشین را یکجا خریده که زیر آفتاب داغ مکه اذیت میشوی مادر. دختران قنداقپیچ عربی را از گور برداشته که حیف است،ببین چه ریحانه خندانی است من ضمانتش میکنم. شصتوسه سالگی مرد، حالا سرد و گرمهایش را چشیده، زباله و خونابهها از چهره زدوده، از بیستنفره سقزدن یک خرما توسط یاران غریبش در شعب بهتمامه شرمندگی شده؛ مرد شمشیرهایش را زده، فتحهایش را کرده، یک دندان شکسته و چند زخم و جراحت مردانه بر نازکای تن ظریفش به یادگار برداشته. شصتوسه سالگی مرد، ریز بافتن موهای لطیف دخترکش را خوب یادگرفته، به سپیدجامه به خانه بختش فرستاده، داماددار شده، نوههای قد و نیمقد دارد، مغزبادام؛ مرد حسابی ریشهدوانده. حالا جانشین حکمرانی و هدایت و پیشبرد امور مملکت وسیعش را هم به مردمش معرفیکرده. غسل کرده، کفنش را آماده روی رف گذاشته، دخترش را بوسیده و زرد و بیحال رو بهقبله دراز کشیده. شصتوسه سالگی مرد، کارِ ناکرده ندارد. یک ورق وصیتنامه هم که بنویسد، خیالش از گمراه نشدن امتش تخت میشود و بازدم آخر را هم بیرون میدهد و جاری میشود. گستاخمرد سیاهرویی میگوید رهایش کنید هذیان میگوید پیرمرد. چه وصیتی چه کشکی، کسی کاغذ و قلم نیاورد. لازم نکرده. خستگی شصتوسه سال توی تن پیرمرد میماند؛ مرد حالا شصتوسه سال خستگی است، شصتوسه سال بیحوصلگی، شصتوسه سال بغض؛ میگوید علی جان خستهام، همه این مردم را بیرون کن؛ با خودت دوکلام حرف مردانه دارم...
«مهدی مولایی»
🔴پس از انتشار مطلب در نقد همتی، تعدادی از کارمندان بانکها شروع به اعتراض و برخی هم رفتار زننده کردند، حالا این شما و این متوسط میزان پرداخت وام بانکها به کارکنان خود!
بانک رسالت با ۱ میلیارد ۲۲۴ میلیون و بانک مهر با ۱ میلیارد و ۱۹۴ ميليون به هر نفر، بيشترين میزان... تازه این میانگینه
آيا اين تبعیض نیست؟!
باید اصلاح بشه این روند پرداختها
این آمار رسمی بانک مرکزی است.
پ.ن: البته بیشترین مقدار رو معمولا هیئت مدیرهها و مدیران ارشد میگیرند نه کارمندان جز
منبع: بانک مرکزی
aviny-11 (1).mp3
1.85M
🔷 هدیه ویژه کانال «روایت فتح» به شما اعضای گرامی
🔸صوت زیبا و دلنشین شهید آوینی
🔷 ۱۲ شهریور سالروز شهادت اسوه غیرت ملی، شهید رئیسعلی دلواری و روز ملی مبارزه با استعمار گرامی باد.
♦️شهید آوینی: «دین اسلام نه تنها در تعارض با فرهنگ های ملی نیست، بلکه چون خاک آماده ای است که شجره فرهنگ های ملی را می پرورد و صفاتِ حسنیٰ و استعدادهای نهفته آن را بر می گیرد و اظهار می کند.»
🔸منبع: کتاب «آغازی بر یک پایان»، مقاله «نظم نوین جهانی و راه فطرت»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 سکانسی برگرفته از واقعیت در فیلم دلیران تنگستان و سخنان آتشین شهید رئیسعلی دلواری خطاب به عزاداران لیبرال و خودفروخته امام حسین (ع)
♦️شهید آوینی: «خلاف آنچه بسیاری می پندارند، آخرین مقاتله ما به مثابه سپاه عدالت نه با دموکراسی غرب که با اسلام آمریکایی است که اسلام آمریکایی از خود آمریکا دیر پاتر است؛ اگرچه این یکی نیز ولو هزار ماه باشد به یک شب قدر فرو خواهد ریخت و حق پرستان و مستضعفان وراث زمین خواهند شد.»
🔸منبع: کتاب «رستاخیز جان»، مقاله «دولت پایدار حق فرا می رسد.»