eitaa logo
#اخبار خاص. #اخبار فوری 💖💖🇮🇷🇮🇷🇮🇷
226 دنبال‌کننده
7هزار عکس
6.4هزار ویدیو
24 فایل
🇮🇷🇮🇷 👇👇#اخبار خاص #اخبار فوری https://eitaa.com/arbaeein14
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴پارلمان عراق با استعفای «الحلبوسی» مخالفت کرد 🔹نمایندگان پارلمان عراق در جلسه امروز خود به استعفای «محمد الحلبوسی»، رئیس پارلمان رأی منفی دادند.
🔴دکتر رئیسی امشب مستقیم با مردم گفت‌وگو می‌کند 🔹رئیس جمهور هم اکنون پس از خبر ۲۱ سیما از شبکه های یک و خبر به شکل زنده با مردم گفت‌وگو می‌کند. 🔹️دکتر رئیسی درباره مهمترین مسائل داخلی و خارجی کشور با مردم سخن خواهد گفت.
639.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴موشکهای سپاه مصاحبه را ناکام گذاشت :) قشنگتر از این صحنه هم داریم 😂
. 🔴برو این دام بر مرغی دگر نِه! 🔹هزاران شبکه و کانال وابسته به آمریکا، انگلیس واسرائیل، همه زورشان را زدند تا به نام مردم، ایران را گرفتار آشوب کنند. اما بی محلی دیدند و تودهنی خوردند. ♦️ ۸۵/۰۰۰/۰۰۰ نفرند و تهران، ۸/۰۰۰/۰۰۰ نفر جمعیت دارد. 🔹نتوانستند و نمی شد هم، که چند هزار یا چند ده هزار نفرِ فعال یا بازیچه آشوب را "ملت ایران" جا بزنند. بزرگی ملت ایران کجا، و آن بازیگران یا بازی خوردگان ناچیز کجا؟ آنها یک چند هزارم این مردم هم نیستند. ♦️مردم ما با همه گلایه ها، مطالبه ها و انتقادها، به خوبی و با درایت و بصیرت عمیق آموخته اند که مجال موج سواری برای دشمنان قسم خورده ایران و اسلام فراهم نکنند. 🔹این حقیقت ملت ایران، ورای همه تحریف ها و سیاه بازی های رسانه ای بیگانگان است. به تعبیر حافظ: "برو این دام بر مرغی دگر نِه -که عنقا را بلند است آشیانه". ✍محمد ایمانی
3.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کارشناس صدا و سیما:‌ 🔻نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد مردان طرف‌دار بدپوششی زنان و زنان بیشترین مخالفان این مسأله هستند. ✅
🔴نحوه‌ی مطلّع شدن رهبر انقلاب از شهادت حاج قاسم 💠 چند دقیقه بعد از شهادت سپهبد سلیمانی، قضیه به یکی از فرزندان رهبر انقلاب اطلاع داده می‌شود. ایشان به منزل رهبر انقلاب می‌روند و مشاهده می‌کنند که رهبر انقلاب، مشغول خواندن نماز شب هستند، لذا خبر شهادت حاج قاسم را بر روی یک کاغذ نوشته و در کنار سجاده نمازشان قرار می‌دهند. رهبر انقلاب پس از پایان نماز خود، متن کاغذ را می‌خوانند و به نماز شب‌ خود ادامه می‌دهند. ایشان بعد از اذان و خواندن نماز صبح پیگیر جزئیات بیشتر شهادت حاج قاسم سلیمانی از مسئولین مربوطه می‌گردند. گفته می‌شود رهبرانقلاب در روز تشییع پیکر مطهر شهدا در تهران با گریه، کمی آرام می‌شوند.
🔴صادرات ۱۳۴ میلیون دلاری گاز مایع در یک روز 🔹امروز ۳۰۰ هزار تن گاز مایع مجتمع پارس جنوبی به ارزش بیش از ۱۳۳.۵ میلیون دلار از رینگ بین‌الملل بورس انرژی ایران صادر شد.
. 🔴سلبریتی‌هایی که برای مهسا امینی موی سر میتراشن و از بازیگری خداحافظی کردن همونایی هستن که وقتی کیوان امام‌وردی به ۳۰۰ تا دختر هم سن و سال مهسا تجاوز کرد، ازش حمایت کردن و هشتگ نه به اعدام زدن! از تناقض جررر نمیخورید؟😏 ✍عبـدالمـجید خرقـانی
. 🔴تکرارِ چندباره‌ی تهمت و قهرمان‌سازی 🔻«وریا غفوری» را سلبربتی‌ها بزرگ می‌کنند و خبر از ممنوع التصویر شدنش می‌دهند، گروهی از مردم هم باور می‌کنند درحالیکه در بازی تیمش شرکت می‌کند و تلویزیون هم تصویر او را نشان می‌دهد... 🔻«سردار آزمون» را قهرمان شجاع می‌نامند و خط خوردنش از تیم ملی را نشان شجاعتش می‌دانند و آن را چون پتکی بر سر سایر بازیکنان می‌زنند و می‌خواهند آن‌ها نیز از بازی در تیم ملی انصراف دهند... 🔻در جدیدترین اقدامشان خبر دستگیری «حامد بهداد» بواسطه پستی با محتوای آرزوی مرگ برای وزیر ارشاد را منتشر می‌کنند و زمان زیادی نمی‌گذرد که خبر توسط خودِ بهداد تکذیب می‌شود... ⬅️ این اقدامات را چگونه می‌توان تفسیر کرد؟! آیا می‌توان برداشتی بجز؛ دامن زدن به دو قطبی‌سازی بی‌اعتمادسازی به مسئولین کشور و از همه مهم‌تر تلاش برای کاهش همت مسئولین در برخورد شایسته با این عناصر شبهه‌افکن داشت؟ ⬅️ استفاده از حربه شبهه‌افکنی تاکنون ضربه‌های زیادی به جامعه و حکومت وارد ساخته است. مطابق «سوره نور و ماجرای افک»؛ باید در جامعه و حکومت اسلامی، شایعه‌پراکنی هزینه داشته باشد تا به این‌ وسیله ریشه آن برچیده شود. 🔔 بنابراین نیاز است مسئولین برای برخورد با شایعه پراکنان به «قرآن» چنگ زنند و نهراسند. جمهوری اسلامی باید با قرآن اداره شود و مسئولین بدانند هرچه از اقدامات قرآنی و ملاک‌های آن در حکومت‌داری دور شوند، هجمه‌ها بیشتر خواهد شد. ⬅️عذاب الیم در دنیا و آخرت وعده‌ی خداوند به «شایعه پراکنان» است. اگر جلوی شایعه‌سازان و پراکنان در این موارد و موارد مهم‌ دیگر گرفته شود فضای جامعه سرشار از مهر و محبت می‌شود و حسن ظن و اعتماد در روابط حکمفرما می‌گردد. تعلل مسئولین در برخورد با شایعه پراکنان، ثمره‌ای جز یافتن حاشیه امن برای آنان و ایجاد سوظن اجتماعی نخواهد داشت. ⬅️خداوند در آیه‌ی پانزده «سوره مبارکه نور» می‌فرماید: زبان به زبان از یکدیگر می‌گرفتید و با دهان‌هایتان چیزی می‌گفتید که هیچ معرفت و شناختی به آن نداشتید و آن را [عملی] ناچیز و سبک می‌پنداشتید و در حالی که نزد خدا بزرگ بود. ⬅️بله، شایعاتی که به نظام اسلامی و اقامه‌گران توحید در جامعه لطمه بزند، نزد خداوند بزرگ و عظیم است درحالیکه متاسفانه عدم برخورد شایسته با شایعه‌پراکنان نشان می‌دهد این شایعات نزد مسئولین امری ساده است و گویا اعتقاد دارند حرف باد هواست! .
. 🔴گفتگوی زنده ی رئیس جمهور هم اکنون آغاز شد .
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بغض و گریه امام جمعه اردبیل بخاطر شعار هتاکان به ای در خطبه های نماز جمعه و پاسخی کوبنده به متوهمانی که سودای تجزیه ایران را دارند! ۱ مهر ۱۴۰۱
4.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کجای قرآن اومده ؟... 👈نگو توی قرآن نیست بگو من نمی خوام رعایت کنم!😡