⭕️جناب آقای همتی میگوید ارزش پول ملی
با حمله به سفارت عربستان کم شد!
❌حمله به سفارت عربستان سال 94 بود
که تا سال 96 دلار هیچ تغییر قیمتی نداشت
ولی سال 97 که شما وارد کار شدید دلار 3 برابر شده
شما خود عامل اصلی بدبختی هستید آدرس غلط ندهید😒
@en1400
⭕️ تفاوت نگاه رو ببینید:
رئیسی میگه مسکن جوانان رو تأمین میکنم تا ازدواج کنن
همتی میگه جوانان که نمیتونن ازدواج کنن لااقل براشون تفریحش رو فراهم کنید 😐
👤 حسامالدین کاظمی
@en1400
#فوری | مطلبی که درباره صالح و اصلح در رسانههای اجتماعی منتشر شده است اعتبار ندارد
روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیهای اعلام کرد:
درپی درج استفتائی از حضرت آیت الله خامنهای در برخی صفحات رسانههای اجتماعی، روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری اعلام کرد: هر متنی که حاکی از نوعی ورود در انتخابات باشد از طرف دفتر مردود و بی اعتبار است. مطلبی نیز که اخیراً درباره صالح و اصلح عنوان شده است، اعتبار ندارد.
@en1400
آقای همتی!
کدام حرفتان را باور کنیم؟!
✍حالا میفهمید چرا همتی در #مناظره حرفی از برنامهاش نمیزنه؟؟ چون از خودش هیچ ایدهی کارشناسی شدهای برای اینده نداره.
درضمن همین اقا میگفت من نگفتم fatf تاثیری نداره. کسی که اینقدر راحت میزنه زیر حرفش. چقدر میتونه روی وعدههاش بمونه؟!!!
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
@en1400
❇️ پرونده تخلف رئیسجمهور به قوه قضائیه رفت
🔻نمایندگان مجلس با ۱۸۲ رأی موافق، حسن روحانی را ناقض اصل ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی در موضوع سند ۲۰۳۰ دانستند و پرونده تخلف رئیسجمهور برای رسیدگی خارج از نوبت، به قوه قضاییه و مراجع ذیصلاح ارجاع میشود.
🔻در اصل ۷۷ آمده است: «عهدنامه، مقاولهنامهها، قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد».
🔻 اصل ۱۲۵ قانون اساسی نیز میگوید: «امضای عهدنامهها، مقاولهنامهها، موافقتنامهها و قراردادهای دولت ایران با سایر دولتها و همچنین امضای پیمانهای مربوط به اتحادیههای بینالمللی پس از تصویب مجلس شورای اسلامی با رئیسجمهور یا نماینده قانونی اوست».
@en1400
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ تکرار یا تغییر؟
🌀 پیامدهای تکرار؟
🔻 دولت فعلی محصول مشترک اصلاح طلبان و کارگزاران سازندگی است، مرحوم هاشمی و آقای خاتمی؛
🔹 طبعاً هرکس از این دو گروه نامزد شود در راهبردهای اقتصادی تفاوت چندانی با مسئولان فعلی اقتصادی نخواهد داشت.
🔺 چشم دوختن به مذاکره با خارجی ها به جای توجه به ظرفیتهای داخلی، دیپلماسی منفعل به جای دیپلماسی فعال و کم توجهی به دیپلماسی اقتصادی، نگاه به غرب به جای توازن در نگاه به شرق و غرب، واگرایی در داخل به جای همگرایی، رانت سازی برای نوکیسه ها به جای توانمندسازی محرومان، رهاشدگی بازار و قیمتها به جای نظارت و کنترل آنها، و ... ، از پیامدهای تکرار خواهد بود.
@en1400
با اینهمه مشکلات، باز هم رأی بدم؟!
👈🏼 انتخابات، اساساً یه حرکت رو به جلوست و ما در انتخابات، برای آینده تصمیم میگیریم؛ در حالی که مشکلات فعلی، ناشی از اقدامات گذشته است.
🔹 طبق منطق بعضیا، چون در گذشته مشکلاتی ایجاد شده، نباید برای فردا برنامهریزی کرد!!! 🙄
🔹 اساساً وقتی مشکلات بیشتر میشه، حساسیت ما نسبت به کشورمون هم باید بیشتر بشه و احساس وظیفه بیشتری در قبال کشورمون داشته باشیم؛ نه اینکه کنار بکشیم و بیتفاوت بشیم!
🔹 هرچی کشور در وضعیت بحرانیتری قرار بگیره، باید بیشتر مراقبت کرد.
🔹 مثل بدن انسان که وقتی بیمار میشه، نیاز به مراقبت بیشتری داره، هر چه این بیماری شدیدتر بشه، مراقبت و درمان هم باید با جدیت بیشتری انجام بگیره.
🔹 حالا که مشکلات نسبت به سالهای پیش بیشتر شده، تازه اگه کسی در دورههای قبلی هم شرکت نمیکرده، این دوره حتما باید شرکت کنه...
👈🏼 چون کشور در وضعیت حساستری قرار گرفته و نیاز به «یک انتخاب درست» بیشتر از همیشه احساس میشه.
✔️ وجود مشکلات، به هیچ عنوان، نمیتونه مانعِ شرکت در انتخابات باشه.
⚠️ افراد با «رأی ندادن» در واقع یک واکنش هیجانی و احساسی در اعتراض به وضع موجود از خودشون نشون میدن که هیچ نتیجهای هم در پی نخواهد داشت.
#انتخابات #فرهنگی_اجتماعی
🔹@en1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقوق نجومی کار دست تاجگردون داد
🔹تاجگردون مدیرعامل بیمه سرمد که روز گذشته فیش حقوق نجومی وی منتشر شده بود، از سوی هیئت مدیره این بیمه از سمت خود برکنار شد.
@en1400
یک متن شسته رفته برای مجاب کردن رأی ندهندگان
با چند نفر از کسایی که گفتند رای نمیدیم ، صحبت کردم فقط یک سوال ازشون پرسیدم: فایده رای ندادن چیه؟ چه اثری روی مملکت میگذاره؟
جوابها عموما از این دو دسته بودند:
۱. میخوایم اعتراضمونو نشون بدیم و حکومت رو تنبیه بکنیم.
۲. میخوایم این حکومت ساقط شه.
از حالت دوم شروع میکنم.
اگر واقعا دلتون میخواد حکومت ساقط شه ؛
سوال من اینه تصورتون از ساقط شدن حکومت چیه؟ این حکومت رفت چه حکومتی بیاد؟ به سرکردگی چه کسی؟ بر مبنای چه ایدئولوژی ای؟
جمهوری اسلامی که با رای اکثریت مردم بعد سالها مجاهدت و شهادت ، با مبنای ایدئولوژیک قوی اندیشمندان بزرگ و با رهبری یک نفر شکل گرفت، میبینید کارش به کجا رسیده! اونوقت حکومت بعدی که معلوم نیست مبنای فکریش چیه، رهبرش کیه و دنبال چیه، کارش به کجا میرسه؟
اصلا شما تصور میکنید حکومت از بین بره، همه وامیستن تماشا میکنند تا شما بشینید درباره سازوکار حکومت بعدی فکر کنید ؟ همین #منافقین کفتاری که در کلیپ میبینید برنامه ها دارند برای ایران . همون منافقینی که هفده هزار آدم شامل زن و بچه های بی گناه رو کشتن!! ته تهش یا میشیم سوریه چندسال پیش یا افغانستان مظلوم...
در حالت اول هم فرض کنید اعتراضتون شنیده شد ، پلن بعدی چیه؟ راهکارتون برای بهبود اوضاع اقتصادی چیه؟ اصلا تصور کنید همین فردا حکومت گفت من اعتراض شما رو شنیدم امر بفرمایید اطاعت کنم. خب چیکار باید کرد با این وضعیت اقتصادی؟ میدونید ریشه مشکلات اقتصادی کشور چیه؟ چه کسی رو پیشنهاد میکنید برای اصلاح اوضاع ؟ از کره مریخ کسی رو باید بیاریم که وضعیت رو درست بشه ؟ مجبوریم از بین همین هایی که دراین کشور فعالیت داشتند کسانی رو که با اعتراضات ما آشنا هستند و دراین راستا تلاش کردند رو انتخاب کنیم خب الان فرصت بررسی این آدمها و بررسیشون هست . چرا این فرصت رو نادیده بگیریم؟ اگه رییس جمهور بعدی کسی مثل روحانی باشه، اعتراضمون چطور شنیده میشه؟ با رای ندادن، احتمال بهبود اوضاع تقریبا صفر یا منفی میشه اما با رای دادن منطقی و عقلانی، احتمال بهبود حتی درصدی بیشتر میشه.
با رای ندادن، دشمن های کشور هارتر میشن ، فشار تحریمها رو بیشتر میکنند و وضعیت از اینی که هست هم بدتر میشه واگر کسی با مشارکت کم انتخاب بشه، و واقعا بخواد کار بکنه هم نمیتونه دیگه کاری از پیش ببره . یعنی رسما احتمال اندک بهبود هم ازبین میره. یعنی درواقع کسی که تنبیه میشه حکومت نیست ، خود ماییم.
🔍 هر خانه یک ستاد
حتما رسانه باشید و بخواهید رسانه باشندـ
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید
@en1400