فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌دروغ رسانههای معاند در ماجرای قتل نسیم صدقی
🔹رسانههای معاند اقدام به کشتهسازیِ خلاف واقع کردند؛ در صورتی که فردی به نام کسرا مددی، مرحومه صدقی را به قتل رسانده و از کشور فرار کرده بود.
#بنگاه_های_لجن_پراکنی
۱۸ خرداد ۱۴۰۲
۱۸ خرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨جزئیات جدید از حملۀ تروریستی داعش به مجلس
🔹بعد از ۶ سال از حملۀ تروریستی داعش به مجلس اطلاعات جدیدی منتشرشده که نشان میدهد همراهِ یکی از نمایندگان سابق مجلس اطلاعاتِ ورودیها و نقشۀ مجلس را به گروهک تروریستی منافقین داده و داعش هم به کمک این اطلاعات به مجلس حمله کرده است.
#منافقین
۱۸ خرداد ۱۴۰۲
دیگه چه طور باید به یه عده بفهمونیم که
امکانات شرط رسیدن به آرزو ها نیست
بلکه ایمان و امید و اراده ست که مهمه
@jahade14
۱۸ خرداد ۱۴۰۲
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این سه دقیقه رو ببینید ...
دکتر ایزدی از دکتر ظریف سوال میپرسه که اگر رییسجمهور بعدی آمریکا نخواست در برجام بمونه چه کار میکنید؟! و جوابی که ایشون میده ...
این فقط یک بخش کوچک از خطاهایی هست که در برجام اتفاق افتاده. فقط یک بخش کوچک که تأثیرات بزرگ در زندگی هشتاد و اندی میلیون نفر داشته
۱۸ خرداد ۱۴۰۲
هدایت شده از فرزندآوری مجاهدتی عظیم
یاد باد آن روزگاران
یاد باد ...🌸🌸🌸🌸👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/farzande14
۱۸ خرداد ۱۴۰۲
🔴 این مرکز فساد، هم ایمان مردم را می گیرد و هم آنها را نا امید می کند
🔻این روزها #روبیکا به دلیل تساهل و تسامحی که در پیش گرفته، عملاً به یک مرکز فساد تبدیل شده است.
🔻این سکو با پول جمهوری اسلامی رشد کرده اما از نظر فرهنگی و اخلاقی در تقابل با فلسفه تشکیل جمهوری اسلامی است و به تهدیدی بزرگ برای #ایمان، حیا و عفت جامعه ما تبدیل شده است.
🔻از طرفی رهبر انقلاب در سالگرد ارتحال امام راحل به این موضوع اشاره کردند که: «تلاش وسیع دشمنان متوجّه این است که #ایمان و #امید را در مردم از بین ببرد »
https://khl.ink/f/53057
🔻وضعیتی که روبیکا به وجود آورده، هم به ایمان مردم ضربه می زند و هم به نوعی موجب نا امیدی مردم از کارآمدی جمهوری اسلامی می شود.
۱۸ خرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوش مصنوعی به همین راحتی میتونه با تصویر یه نفر کلیپ درست کنه!!!!
👌از امروز به بعد به هیچ عنوان نمیشود به کلیپ ها و مطالب در فضای مجازی استناد کرد.....
👌قطعا پس از این برای به انحراف کشیدن ذهن مردم ازین ترفند استفاده میکنند و با استفاده از هوش مصنوعی چهره های انقلابی و خواص را تخریب خواهند کرد.
شاید تنها نگرانی من برای فتنه های آینده همین هوش مصنوعی باشد.
آقا در سخنرانی سالگرد امام، به هوش مصنوعی اشاره کردند، اطلاع ایشان از جزئیات دنیای امروز ستودنی است.
امیدوارم هرچه سریعتر در این موضوع همه رسانه ها اطلاع رسانی کنند، چون با یک ترفند میشه کشور بهم ریخت، یه لحظه فکر کن فیلم یک آدم معروف درست کنند یا صحنه قتل یک دختر طراحی بشه.
خلاصه مسئله خطرناکه و از الان باید به جامعه آگاهی داد که در دنیای امروز نباید به هیچ فیلم مشکوکی استناد کرد. یاعلی...
#هوش_مصنوعی
🔰لطفا همه این مطلب را منتشر کنید.
@jahade14
۱۸ خرداد ۱۴۰۲
هدایت شده از فرزندآوری مجاهدتی عظیم
🤱مادر که میشوی
🏡خانه ای برایت میسازند در دل بهشت
👌از حالا به بعد اگر از شغلت پرسیدند میتوانی بگویی 💜"""مادر"""💜
💕میتوانی بگویی: کار من بهشت کردن خانه های زمینی است
@farzande14
۱۹ خرداد ۱۴۰۲
🔹بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم، جلسات مختلف کمیته هستهای شورای عالی امنیت ملی با حضور افراد مختلف مانند سران قوا، آقایان صالحی، عراقچی، باقری، جلیلی، امیرعبداللهیان، لاریجانی، شمخانی و ... برگزار شد تا تصمیم مناسبی برای تعیین تکلیف بحث مذاکرات نیمه تمام گرفته شود. نقطه نهایی، جلسهای در شهریورماه ۱۴۰۰ با حضور مقام عالی رتبه است.
🔸ابتدا بحث اصلی این بود که آیا باید وارد مذاکره شد یا خیر؟ طرح دکتر جلیلی این بود که اساسا باید مذاکره را کنار گذاشت، خود را قوی کنیم تا آنها برای مذاکره به سراغمان آمده و ما هم امتیازات خود را بگیریم. تصمیم نهایی اما این است که مذاکرات با هدف کسب سود حداکثری از برجامِ حداقلی تداوم یابد زیرا:
1⃣ ترک مذاکرات نیمه تمام از سوی ایران، مقصرنمایی محض تهران بود. چرا که آمریکا همواره اعلام میکرد آماده مذاکره و توافق است، رها کردن یک متن نیمهکاره، توپ را در زمین ما میانداخت. آن وقت همین آقایان میگفتند نمیشد اول دیپلماسی را جلو ببرید بعد تقابل و جنگ کنید؟
2⃣ در صورتی که ایران وارد مذاکره نمیشد احتمال فعالسازی مکانیسم ماشه و حتی همراهی چین و روسیه با آن وجود داشت. آیا پس از آن گفته نمیشد دولت جدید با نابخردی، مجددا ما را ذیل فصل هفت برد؟ آیا تهران بابت تصمیمات احتمالی چین و روسیه سرزنش نمیشد؟ این در حالی است که طرح بایدن از ابتدا مهار راهبردی جمهوری اسلامی ایران بود و طبیعی است که در صورت شکلگیری اجماع جهانی، بخش زیادی از این طرح محقق میشد.
3⃣ اگر برجام به شکل دلخواه ما احیا میشد قرار بود از معدود ظرفیتهای آن برای گسترش روابط با همسایگان و البته سفیدسازی بینالمللی در حوزه هستهای استفاده شود.
🔹تصمیم مهم در تهران اما ورود مجدد به مذاکرات با طراحی یک بسته قوی از ترکیب طرحهای باقری و قالیباف است. سه رکن این بسته شامل:
۱. برتری کسب انتفاع اقتصادی بر انتفاع حقوقی
۲. خرید زمان و تولید قدرت تا زمان مذاکرات برای مدیریت زمین بازی و تعیین زمان و مکان مذاکرات
۳. تعیین اهداف و نقطه زمانی مشخص در ۵ نوع توافق
🔸با بحثهای صورت گرفته و برای جلوگیری از ناهماهنگیهای مذاکرات وین ۱ تا ۶، تصمیم گرفته میشود کمیته اختصاصی لغو تحریمها تشکیل شود و هدایت این کمیته بر عهده علی شمخانی و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی قرار گرفته و معاونت سیاسی وزارت خارجه نقش اپراتور شعام را ایفا کند. علاوه بر تیم مذاکراتی و کمیته مذاکرات، شورای عالی امنیت ملی و بالاتر از آن جلسات سران سیاسی، تصمیمگیر نهایی هستند. همزمان قرارگاه خنثیسازی تحریمها به ریاست مهندس مخبر در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا شکل میگیرد.
🔹تصمیم گرفته میشود برای تخصصی کردن کار که بعدا فردی نگوید "به من گفتند فلان کلمه در متن اینطور است" از همه نهادهای مربوطه در تیم مذاکراتی استفاده شود. کارشناسان مسلط به حوزه تخصصی خود، زبان انگلیسی، حقوق بینالملل و مبحث تحریم از بانک مرکزی، وزارت نفت، وزارت اقتصاد، وزارت صمت و وزارت راه و شهرسازی و سازمان انرژی اتمی پس از بررسیهای زیاد انتخاب میشوند.
🔸علاوه بر آن از کارشناسان وزارت خارجه که خود هم از افراد برتر حقوق بینالملل کشور هستند و هم از افرادی بودند که پایه گذار برجام بودند در تیم استفاده شدند. مانند دکتر محمدحسین سادات میدانی که خود عهده دار ستاد برجام وزارت خارجه بود، دکتر بهزاد صابری انصاری که تبحر فراوانی در نگارش حقوقی دارد و دکتر اسماعیل بقایی هامانه و دکتر رضا نجفی که از متخصصین حقوق بینالملل وزارت خارجه هستند. در واقع به جز چند تغییر، بدنه اصلی و تخصصی تیم مذاکراتی نسبت به دوره ظریف و عراقچی تغییری نمیکند.
🔹البته خود علی باقری به این میزان هم راضی نبوده و در هر سفر برای مشورت با پایتختها، متن مذاکره را در اختیار کارشناسان نهادهای مختلف قرار داد تا از نظرات تخصصی ایشان هم استفاده شود. ضمنا سید عباس عراقچی هم از افرادی است که همچنان از مشورتهای ایشان استفاده شد و میشود.
🔸همچنین قرار شد هرگونه متن توافق نیز صرفا در وزارت خارجه نباشد و همه ارکان نظام از جمله شعام و دفتر نیز آن را بررسی کنند تا خطاهای برجام ۲۰۱۵ تکرار نشود.
۱۹ خرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش مادر شهید حمیدرضا الداغی به سخنان رهبر انقلاب درباره پسرش
@jahade14
۱۹ خرداد ۱۴۰۲