eitaa logo
#اخبار فوری جبهه مقاومت 💮💮بوی ظهور می آید💮💮 💖💖🇮🇷🇮🇷🇮🇷
207 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
5.3هزار ویدیو
22 فایل
جهت هرگونه ارتباط با مدیران کانال به آیدی زیر پیام بدین انتقاد.... پیشنهاد... همکاری... @mosafer14 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀آخرین اخبار فوری جبهه مقاومت #سوریه 👇👇👇👇 https://eitaa.com/arbaeein14
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ چی بودیم، چی شدیم✊🏻🌷 ✅ ایران، دومین کشور جهان از نظر فناوری سلول‌های بنیادین💉🇮🇷 📚منبع: مؤسسۀ آزمایشات بالینی | ۲۰۱۸
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 راندن مردم ایران مانند مار و عقرب‌های بیابان از جشن به اصطلاح تاریخی ایران😏 🔸گزارشی از بخشی از هزینه‌های جشن‌های ۲۵۰۰ سالۀ شاهنشاهی، دروغ آشکار شاه پهلوی به رسانه‌ها 💢 ژان لوروریه در کتاب «ایران بر ضد شاه» هزینۀ جشن‌های ۲۵۰۰ ساله را ۵۰۰ میلیون دلار عنوان می‌کند.
r1.mp3
22.64M
♨️برش‌هایی از برنامه و زنده‌ی رادیویی انعکاس؛ با موضوع چرایی و چگونگی در عرصه‌های حقیقی و مجازی 🎙با حضور اساتید: سیدعلیرضا آل‌داوود؛ مسئول فضای مجازی بسیج دانشجویی هادی کهندل؛ مدیرعامل خبرگزاری بسیج امین صبحی؛ سردبیر سیاسی خبرگزاری ایلنا و محمد جوانی؛ مسئول کمیته علمی علوم شناختی و جنگ نرم دانشگاه امام حسین(ع) 📻رادیوگفتگو_ چهارشنبه ۲۷بهمن۱۴۰۰ @jahade14
دنیا هم تحمل نبودنت را ندارد بهم ریخته است...💔 @jahade14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ حقایقی که بر زبان سناتور جمهوری خواه آمریکایی جاری شد!! 👆👆👆 🔸اگر امروز جلوی پوتین ایستادگی نکنیم فردا حریف ایران و چین نخواهیم شد/چند روز در اسرائیل بودم آن‌ها تا حد مرگ نگران بودند که بایدن دل و جرات ایستادگی مقابل ایران را ندارد... ✍من به اصلاح طلبان و غربگراهای ایرانی حق می دهم که این قدر نگران باشند چون اربابانشان هم خیلی نگران هستند. ✍پیشنهاد می شود که هر چه زودتر رسما اعلام کنند که ارتباط خود را از غرب قطع می کنیم و گرنه بعد از شکست اسراییل ممکنه از غصه دق کنند!
هدایت شده از ساکنین پلاک "8"
🚨 فوری 🔻 با ورود رسمی نیروهای زبده ناتو به اوکراین، روس ها از مواضعشون عقب نشینی کردن
🔴 آغازگر ۸۱٪ از درگیری‌ها آمریکا بوده است ♦️ سفارت چین در روسیه در توئیتر نوشت: از 248 درگیری نظامی که در 153 نقطه جهان بین 1945 تا 2001 رخ داده است، 201 درگیری، توسط آمریکا آغاز شده است. یعنی آغازگر یک طرفه 81 درصد از کل درگیری‌ها، آمریکا بوده است. @jahade14
❗️❗️تولید ۱۱ هزار محتوا علیه توسط ۶۶ اکانت! ✍ داده کاوی ها نشان می‌دهد، بیش از ۱۱ هزار محتوا در توییتر علیه طرح حمایت از کاربران فضای مجازی را تنها ۶۶ اکانت منتشر کرده‌اند! ✍ اکثر مطالب هواداری سلطنت طلب ها هم به همین شکل در فضای مجازی محتوا را تولید و بازنشر می‌کنند. اگر مطلب در مورد پهلوی زیاد می‌بینید تعجب نکنید. ✍در چنین شرایطی مجلس شورای اسلامی تحت تاثیر این لشکر فیک ها قرار می گیرد و مصوبه طرح صیانت را ابطال می کند. این حرکت نشان می دهد مسوولان امر هنوز نمی دانند تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی چیست!!
🔴 سانسور و تحریف سخنان رییس جمهور در حمایت از طب سنتی و ایرانی! 🔹سخنان امروز رییس جمهور در حمایت از طب سنتی و ایرانی توسط کانال های خبری کاملا سانسور شد! 🔹 آن بخش که رییس جمهور از دانشگاه میخواهد دپارتمان طب سنتی و ایرانی ایجاد کنند با تحریف کامل و یک خبر بی ربط منتشر کردند! 🔹 اگر دین ندارید حداقل آزاده باشید 🔹 باز دم صداوسیما گرم این تیکه از سخنان رییس‌جمهور را پخش کرد.