eitaa logo
#اخبار فوری #سگ کشی🔥🔥💮💮 💖💖🇮🇷🇮🇷🇮🇷
368 دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
6هزار ویدیو
23 فایل
🚀🚀🚀آخرین اخبار فوری #سگـکشی🔥🔥 👇👇 https://eitaa.com/arbaeein14
مشاهده در ایتا
دانلود
منابع عبری : اطلاعات اسرائیل انتظار دارد تا عصر فردا، سه شنبه، حمله بزرگی از سوی ایران انجام شود و اکنون بحث های جدی در داخل ارتش برای انجام یک حمله پیشگیرانه علیه ایران برای جلوگیری از حمله در جریان است. 📲اخبار جنگ 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/arbaeein14
آرامش قبل از طوفان ... امشب با ما باش 👇👇👇 https://eitaa.com/arbaeein14
پارازیت شدید سیگنال جی‌پی‌اس در اسرائیل!
از پارازیت سیگنال جی پی اس پرسیدن که یعنی چی؟ عبارت سیگنال کاربردهای متفاوتی داره در الکترونیک به امواج میگن سیگنال. کره زمین رو تصور کنید که که نقطه به نقطه اون توسط خطوطی که اصطلاحا طول و عرض جغرافیایی نامیده میشن عددگذاری و مشخص شده که بهش اصطلاحا lat و long هم گفته میشه. یه پارامتر دیگه هم داره که اون ارتفاع از سطح دریاست که موقعیت یابی رو دقیقتر میکنه. موشکها از طریق همین طول و عرض جغرافیایی که براشون تعریف میشه نقطه هدفشون رو پیدا میکنن برای اصابت. در وضعیت جنگی برای گمراه کردن موشکها امواجی ساطع میشه تا این فرآیند دچار اختلال بشه به این امواج مختل کننده هم پارازیت گفته میشه.
رسانه های دشمن اسرائیلی : ساعاتی پیش یک پهپاد موفق به نفوذ به سامانه پدافند هوایی شد و بدون هشدار قبلی به انباری متعلق به شرکت برق در قیساریه در شمال تل آویو برخورد کرد و خسارات زیادی به بار آورد. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پنتاگون: از اسرائیل و نیروهای خود دفاع می‌کنیم 🔹وزارت دفاع آمریکا: استقرار توانمندی‌های نظامی آمریکا در منطقه با هدف حفاظت از نیروهای ما، حمایت از اسرائیل و عمل به عنوان یک نیروی بازدارنده است. 🔹الجزیره به نقل از مقام آمریکایی گزارش داد: «اگر ایران یا نیروهای نیابتی آن از این لحظه برای هدف قرار دادن ما اقدام کنند، همه اقدامات لازم را برای دفاع از نیروهای خود انجام خواهیم داد».
حملات گسترده حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها 🔹حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای گفت که شمال شهر اشغالی صفد را با موشک هدف قرار داده و تحرکات نیروهای اسرائیلی در حومه شمال شرقی شهر مارون الرأس در جنوب لبنان را با موشک زده است. 🔹همچنین الجزیره به نقل از حزب‌الله گزارش داد: «پایگاه مرون که برای کنترل و مدیریت عملیات هوایی اسرائیل است، برای سومین بار با موشک‌های حزب‌الله هدف گرفته شد
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهواره‌های ایرانی کوثر و هدهد به فضا پرتاب شدند 🔹ماهواره‌های ایرانی کوثر و هدهد با پرتابگر سایوز روسیه به فضا پرتاب شدند. 🔹این پرتاب، نخستین تلاش بخش خصوصی فضایی کشور برای تولید و پرتاب ماهواره به فضا است که یک گام جدی در صنعت فضایی ایران محسوب می‌شود. 🔹ماهواره کوثر یک ماهواره سنجشی با وضوح تصویر بالاست که برای کاربردهای متنوعی از جمله کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و مدیریت بحران طراحی شده است. 🔹ماهواره هدهد یک ماهواره کوچک با کاربردهای ارتباطی است که برای ایجاد شبکه‌های ارتباطی ماهواره‌ای و اینترنت اشیا طراحی شده است. 🔹این ماهواره می‌تواند در مناطق دورافتاده و صعب‌العبور که دسترسی به شبکه‌های ارتباطی زمینی محدود است، خدمات ارتباطی ارائه دهد.
حملۀ پهپادی مقاومت عراق به حیفا 🔹مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که «یک هدف حیاتی» در بندر حیفا را با پهپاد هدف قرار داده است.
نصف خاورمیانه آماده باش بودن ایران بزنه، ایران ماهواره هوا کرد😁 دربه‌درارو از خواب و خوراک انداختیم با این کارامون