eitaa logo
#اخبار خاص. #اخبار فوری 💖💖🇮🇷🇮🇷🇮🇷
212 دنبال‌کننده
7هزار عکس
6.5هزار ویدیو
24 فایل
🇮🇷🇮🇷 👇👇#اخبار خاص #اخبار فوری https://eitaa.com/arbaeein14
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺عراقی ها خواهان انحلال و بازگشت این منطقه به چهارچوب حکومتی عراق هستند ... یک نظرسنجی جدید نشان داده که بسیاری از شهروندان ساکن اقلیم کردستان عراق خواهان انحلال اقلیم و بازگشت کامل این منطقه به حکومت مرکزی عراق هستند. 🔸به گزارش نشریه رسمی «الصباح» عراق، با کاهش چشم‌اندازهای حل اختلافات سیاسی در اقلیم کردستان و ضعف همه‌جانبه عملکرد حکومت ایالتی اقلیم کردستان عراق، نظرسنجی‌های مرکز «همه‌پرسی و تحلیل» نشان می‌دهد که انحلال اقلیم کردستان و بازگشت این منطقه به سلطه حکومت مرکزی عراق طرفداران زیادی در میان ساکنان اقلیم پیدا کرده است. بر اساس این گزارش، این در حالی است که پیش از این مطرح کردن چنین موضوعی در اقلیم کردستان عراق یک تابو شمرده می‌شد. 🔸سامان داود ، نویسنده و روزنامه نگار عراقی، انحلال اقلیم کردستان عراق را بعید می‌داند و می‌گوید که چنین کاری آسان نیست و کردها از آنچه به دست آورده‌اند عقب‌نشینی نخواهند کرد. وی تأکید می‌کند که مسئله انحلال اقلیم کردستان از جانب احزاب مخالف و به طور خاص در سلیمانیه مطرح می‌شود که حد و اعتبارشان به اندازه دو حزب حاکم در اقلیم کردستان نیست.
حمایت از پویش👇👇 «برخورد با رواج بی حجابی در کتابخانه ملی» 🔹 کتابخانه ملی به محلی برای عرضه و نمایش دختران بی‌حجاب و پسران و دختران مختلط و سیگاری تبدیل شده است. 💠 در پویش از مسئولین فرهنگی کشور، شرکت کنید. 👇👇 https://farsnews.ir/my/c/183788 @Rahpooyan_basirat
2.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣این موشکی بود که تعظیم دشمنان را در برابر ایرانیان در پی داشت...!
👤 توییت استاد ✍️ «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان در کنفرانس امنیتی مونیخ از ضرورت برقراری عدالت گفت. دقیقا شبیه به عباراتی که در ایران عبدالحمید بر زبان راند. نتیجه؟ اسم رمزآشوب‌های آتی برقراری عدالت خواهد بود. مفهومی که بتواند تمامی معترضان را زیر یک چتر جمع کند.
👤 توییت استاد ✍️ نفوذ انگلیس از طرق مختلف خصوصاً بهائیان در بدنه ساواک به‌مراتب موثرتر از آمریکا بود. منابع MI6 مانند فردوست حتی تا اندرونی شاه نفوذ کرده بودند. پیش از این عرض کرده بودم آشوب‌های اخیر برخلاف موارد قبلی تماماً امضای انگلیسی- صهیونیستی دارد، از جمله: حمله تمام‌عیار رسانه‌های انگلیسی مانند BBC و من‌وتو، یا مستقر در آنجا مانند ایران‌اینترنشنال؛ حمله مستقیم و تند به رهبری؛ فعالیت جدی تجزیه‌طلبان؛ تحرک فرق ضاله؛ نقش ویژه بهائیان؛ فعال‌شدن عوامل بهایی ساواک؛ سکوت و همراهی شیعه انگلیسی در مقابل توهین‌های بی‌سابقه آشوبگران به مقدسات؛ مواضع غیرطبیعی برخی رهبران اهل‌سنت.
26.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کانون توطئه علیه دولت رئیسی در داخل کشور کجاست؟ ⏪رد پای دشمنان ایران به وضوح مشخص است. ▪️از صندوق بین المللی پول و نسخه هایش برای نابودی زندگی معیشتی مردم ایران چه میدانید؟ بشنوید از سید یاسر جبرائیلی
🔴 اوباما تو ۱۷ سالگی فهمید، تو توی چندسالگی فهمیدی؟
15.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیرمرد روستایی: من۷۶ سالمه زمان شاه همینطور برف آمده بود یکی نیامد بگه مرد‌ه این‌ یا زنده‌! 🔴کمپین فصل بیداری
3.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحنه های تکان دهنده از زلزله ترکیه که به صورت اتفاقی ضبط شده اند