YEKNET.IR - monajat - shabe 1 ramezan 1401 - narimani.mp3
8.21M
🌙 #مناجات ویژه #ماه_رمضان
🍃شبای اشک و مناجات اومده
🍃دوباره دلم به میقات اومده
🎙کربلایی #سید_رضا_نریمانی
👌بسیار دلنشین
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
حسین جان❤️
دوریام زآن آستان دیوانه کرد اما چه سود
آنقدر خاکی که افشانم به سر؛ صحرا نداشت ...
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله 🥀
#ماه_رمضان
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈دختر خانم:
تو باید بوی حجب و حیا و پاکی بدی.
نه بوی زباله و کثافت....
🪰والا مگسها همیشه دنبالت می افتن.
#نه_به_کشف_حجاب_پالانی
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیزی از مُشت👊 قویترم هست؟!
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 نامه خصوصی به آقا
نامه و هدیه عطیه عزیزی به حضرت آقا که آقای ابوالقاسمی قول رساندن آن به آقا را دادند...
نامه خصوصی بود ولی عمومی شد...
حس خوبی داشت😍
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 مشکلات عید
دانشگاه چیشد ؟ زن گرفتی ؟ بچه دار نمیشید چرا ؟
▫️بالاخره باید درمورد یه چیزی صحبت کنن دیگه. شما سعی کنید همون اول بحث را ببرید سمت شرایط اقتصادی تا بهتون گیر ندادن😉
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
51.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرائت #اذان ظهر در مسجد صاحب الزمان دیزچه
با صدای پیرمرد خوش صدای کاشانی
التماس دعا
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤راهی به آسمان❤
وَ باز هَم آسمان نَزدیک است...
لحظه ها را دَریاب...
🔺️مناجات خوانی شب های ماه مبارک رمضان در گلزار شهدای دارالسّلام کاشان
ساعت ۲۲ الی ۲۴
بانوای گرم شیخ داوود هاشم پور
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
🔴 حجاب و توقع از حاکمیت (۱)
1️⃣ عدم فهم تغییر شرایط تصمیمگیری
مهر ماه ۱۴۰۱ نقطه عطفی در تغییر فهم برخی پدیدههاست. نه تنها #فهم برخی پدیدهها متفاوت شده بلکه مولفههایی که موجب میشود در مورد پدیدههای ساده و پیچیده تصمیم بگیریم نیز تغییر کردهاند.
یک مشکل بسیار بزرگ که از سوی افراد زیادی قابل فهم نیست، همین مسئله ساده است، لذا نیاز به ساز و کارِ فکر کردن و تصمیمگیری متفاوت از گذشته داریم.
اگر این چند خط ساده را درست فهم نکنیم، احتمالاً مدام با این سوال مواجهیم که چرا اینها اینطوری میکنند؟!! چرا با حجاب اینطور برخورد میکنند، چرا وضع کنسرت و سینما و آموزش و پرورش و ... اینطور است؟! چرا با فلان ورزشکار برخورد نمیشود؟! چرا فلانی را آوردهاند تلویزیون؟! چرا ... و در نهایت هم ممکن است کار عدهای به این نقطه برسد که خدا پدر قبلیها را بیامرزد! (نقطهای که همین امروز میشود آن را برای بسیاری از دوستان متصور بود)
2️⃣ مسائل و مشکلات زنان
زنان و مسائل مربوط به آنها به وضوح نسبت به گذشته تغییر کرده است.
به عنوان مثال از این هفته برنامه #آوای_جادویی از سوی محمد معتمدی - هنرمند - در شبکه خانگی شروع شده. برنامهای برای کشف استعدادهای خوانندگی که به گفته عوامل برنامه یک سال پیش ضبط شده است اما از سوی بخشی از جامعه مورد اعتراض قرار گرفته که چرا در بین استعدادها، خواننده زن نداریم؟!!
هر چند معتمدی یک پاسخ عقلانی و منطقی به این موضوع داده و گفته چهل و چند سال است تکخوانی زنان مخالف قوانین کشور است و به اساتید قبلی هم تا امروز کسی ایرادی نگرفته، چرا به یک باره همه به برنامهای ایراد میگیرند که سال گذشته ضبط شده؟! اما باز هم از سوی بسیاری از مخاطبینش پاسخ قانعکننده نبوده! چرا؟! چون میگویند شرایط با دههها و سالهای قبل متفاوت است، نمیتوانی آن زمان را شاهد بیاوری .
هر چند حرف این عده از مخاطبین افراطی است و خودش به نوعی شرایط و قوانین موجود را لحاظ نمیکند اما به وضوح روشن است که باید در مقام تقنین، اجرا و نظارت مولفههای بسیار بیشتر و با وزنهای متفاوتی را در موضوعات مربوط به زنان لحاظ کنیم.
3️⃣ حجاب، دیگر یک مقوله صرفاً فرهنگی نیست!
سالهای سال حجاب یک مقوله فرهنگی بود. اما امروز در حداقلیترین شرایط یک مقولهی فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی است. این یعنی برای هر تصمیم خرد و کلانی باید همهی این موارد را لحاظ کرد.
برخی از نسخههای موجود در زمینه حجاب، برای اصلاح یک محله که هیچ، برای یک خانوادهی ده، دوازده نفره هم کارآمد نیستند! و به سادگی خانواده را از بین میبرند، بعد توقع داریم در سطح یک جامعهی متکثر از اقوام، فرهنگها، نگرشها و بافتار سیاسیِ خاص و پیچیده به اجرا در بیایند.
حجاب یک واجب و ضرورت دینی است. مثل بسیاری از واجبات دیگر، اما روش الزام و التزام به آن در جوامع و زمانهای مختلف، قطعاً متفاوت خواهد بود و به سادگی مشخص است نسخههایی که در دهههای قبل توسط یک طیف افراطی - که از قضا امروز تفریطی شدهاند! - ناکارآمدیشان اثبات شده، امروز به طریق اولی ناکارآمد هستند. نباید نادانسته و بدون توجه به تاریخ در دام بیفتیم!
4️⃣ امروز چه اتفاقی در جریان انقلابی در حال وقوع است؟!
طیف بزرگی از افرادی که درون جریان انقلابی هستند، هم از نظام #توقع دارند و هم کماکان به آن #اعتماد دارند. این یعنی معتقدند نظام در موضوعات مختلف توانایی و دانایی لازم برای حل مشکل را دارد و به همین دلیل توقع دارند این مشکل را نیز حل کند.
اما در زمینه حجاب آنچه بیش از همه این قشر را آزار میدهد، عدم مشاهده کنش درست و کافی از سوی حاکمیت است.
حاکمیت نباید اجازه میداد کار به این نقطه برسد اما حالا که رسیده باید عاملیت از خودش نشان بدهد. (این عاملیت لزوماً به معنی برخورد قهری نیست، بلکه بدین معناست که - هر قشر از - مردم متوجه شوند، کار رها شده نیست. رهاشدگیای که درست یا غلط، از سوی مدافع و مخالف حجاب، امروز در حال فهم شدن است)
5️⃣ حجاب و تصمیمات هیجانی این روزها!
پیش از هر چیز بدانیم که همه - از جمله حاکمیت! - این را میفهمند که با فرا رسیدن فصل گرما پوشش با یک چالش جدی روبرو خواهد بود اما در این زمینه باید به یک نکته بسیار مهم توجه کرد؛
اگر حتی بخواهیم برای #کوتاهمدت نیز فکر کنیم، حجاب نیاز به یک بسته اجرایی چندوجهی و عقلانی دارد. هر تصمیم هیجانی و تکسویه در زمینه حجاب ممکن است ما را به مهر و آبان ۱۴۰۱ بازگرداند.
اینکه هر روز یک مصاحبه، یک اظهار نظر و یک برخورد هیجانی را شاهد باشیم که عدهای برایش کف و سوت بزنند و عدهای را جَری کند، مشکل حل نخواهد شد.
حتماً نیازمند یک بستهی چند وجهی، هماهنگیِ بینِ دستگاهی، گفتمانسازی در عرصه عمومی، پشتوانه رسانهای و ... برای این موضوع هستیم. ولو برای #کوتاهمدت بخواهیم فکر کنیم.
#حمید_کثیری
@arbaeeniy_yaran
🔴 حجاب و توقع از حاکمیت (۲)
اگر ما روند طی شده در موضوع حجاب را در چهار دههی گذشته به درستی بررسی نکنیم، به هیچ وجه نمیتوانیم نسخهای ولو حداقلی و کوتاهمدت برای حل این مسئله/ مشکل داشته باشیم. از قضا بسیاری از نسخههای امروز در درون جریان حزبالهی بازتولید همان نسخههای شکستخورده دههی ۶۰ و ۷۰ است. روی بدِ ماجرا هم اینکه جامعهی امروز، هیچ قرابت و شباهتی با جامعهی آن روز ندارد و بسیار پیچیدهتر شده است.
اما بعد؛
در #سادهترین نوع تقسیمبندی از افرادی که ملتزم به حجاب نیستند، میتوان به دستهبندی زیر رسید:
1️⃣ دستهای از افراد که مسئلهشان #سیاسی است. بخشی از آنها مزدور هستند و رسماً با خطگیری مستقیم در حال ترویج بیبند و باری در مناطق خاصی از کشور هستند که البته تعدادشان روز به روز در حال کمتر شدن است، دستهای نیز با جمهوری اسلامی عناد دارند و هر چه ج.ا بگوید با آن مقابله میکنند! حجاب هم امروز نمادی برای همان مبارزه سیاسی است.
2️⃣ دستهای از افراد مسئلهشان #فرهنگی و مربوط به #سبک_زندگی است اما برای رسیدن به آن سبک زندگی مورد نظرشان باید از بستر سیاسی موجود عبور کنند. یعنی میفهمند که با وجود ج.ا سبک زندگی مورد نظرشان محقق نخواهد شد. این دسته قطعاً به این حد از پوششِ امروز هم راضی نخواهند بود! و اساساً فقط به آزادی پوشش قانع نمیشوند ...
این دسته از افراد عمدتاً در مناطق مرفه شهرهای بزرگ زندگی میکنند و یا به صورت مقطعی در مناطق خوش و آب و هوای کشور سکونت دارند. (هر چند سبک زندگیِ لااُبالیگرایانهی آنها - به دلایل مختلف - در حال تسرّی به سایر گروههای اجتماعی است)
3️⃣ دستهای از افراد که به هر دلیل و علتی تحت تأثیر فضا و جو هستند و آگاهانه یا ناآگاهانه با #جو_عمومی همراهی میکنند. افراد معمولی که متناسب با فضای عمومی جامعه مقید به سطحی از حجاب هستند. این افراد اگر در سمنان زندگی کنند یک نوع پوشش دارند و اگر در لواسان زندگی کنند نوع دیگری از پوشش. اساساً فضای عمومیِ محیط تأثیر بسیار زیادی روی پوشش و نگاه آنها به زندگی دارد. (بزرگترین دسته)
(هر کدام از این سه دسته، دارای زیردستههای بسیار بیشتری هستند)
👈 حالا سوال اساسی این است که آیا اساساً تکنسخهی #بگیر_و_بِبَند که بسیاری از دوستان صادر میکنند، برای هر سه گروه فوق #درست و #کارآمد است؟! آیا مسئله را حادتر نمیکند؟! آیا به چند وجهی بودن حجاب در #پسا_اغتشاشات توجه دارد؟! آیا به اینکه هر کدام از این گروهها چگونه ظهور کردهاند، چه ریشههایی دارند، چه پراکندگی جمعیتیای دارند و اساساً تاریخچهی آنها چیست توجه کردهایم؟! آیا #عقلانیت_حاکمیت در این است که نسخهیِ سادهیِ برخورد و محرومیتهای اجتماعی را با همه گروههای فوق دنبال کند؟! آیا این باعث نمیشود افرادی که مسئلهشان در موضوع حجاب، #سیاسی است بزرگ و بزرگتر شوند؟!
یا اینکه راهحل فوق، فقط بخش کوچکی از راهحل اصلی و معطوف به یک گروه خاص است؟! و مشخصاً نیاز به یک سلسله اقدامات برای حل مسئله/ مشکل داریم ...
پینوشت: هر چند فرصت اندک است اما فکر نکردن روی این موضوعات و حرف نزدن در مورد آنها مسئله را حل که نخواهد کرد، بلکه ممکن است شرایط را پیچیدهتر کند ...
(فعلا در مورد این بخش فکر کنیم تا ادامهاش را بنویسم)
#حمید_کثیری
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
39872بزرگترین-سرمایه.m4a
3.74M
📿بزرگترین سرمایه
🎤 عبدالرضا هلالی
✍🏻 امام حسین علیه السلام
#پیشنهادی
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
«عقلانیت»
🔔 مراقب پشت جبهه باشیم
👊 حملات بینظیر و گسترده محور مقاومت در چند روز اخیر به پایگاههای اشغالگران آمریکایی در سوریه و عراق که در پاسخ به حمله تروریستهای سنتکام (فرماندهی ارتش آمریکا در منطقه) به یکی از پایگاههای مقاومت در سوریه انجام شد، ضمن آشکارسازی تغییر راهبرد محور مقاومت در مقابلهٔ شدیدتر با اشغالگران، شرایط را برای ادامه حضور آمریکا در منطقه، بسیارسخت و غیرممکن کرده است.
👈 بخوانید:
🔹 عطوان، سردبیر روزنامه رای الیوم: «شاهد بودیم که برای اولین بار بعد از گذشت ۱۰ سال، اشغالگران آمریکایی در سوریه دچار تلفات جانی شدند و این از نظر نظامی بسیار مهم است. دوره اشغالگری ایالات متحده در سوریه به سر آمده و به زودی شاهد صحنه اخراج آمریکاییها از کل منطقه خواهیم بود»
🔺 این درحالیستکه نیروهای مقاومت اعلام کردهاند، هرگونه واکنش اشغالگران را در سطحی بالاتر پاسخ خواهند داد.
🔺 در شرایطی که اروپا و رژیم صهیونیستی بشدت گرفتار بحرانهای داخلی هستند و متحد دیرین آمریکا در منطقه (عربستان) نیز با ایران به توافق رسیده، تنها امید تروریستهای اشغالگر آمریکایی برای برهم زدن تمرکز محور مقاومت، نوکران داخلی شان هستند تا به هر بهانهای در داخل کشور تنش آفرینی کنند.
🇮🇷 در شرایط فعلی هرگونه ایجاد تنش در داخل کشور، بازی در زمین دشمن است.
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
YEKNET.IR - roze - shabe 2 ramezan 1402 - rasouli.mp3
5.18M
⏯ #روضه سوزناک
🍃روضه حضرت ابوالفضل العباس(ع)
🍃همیشه هر شب جمعه به سینه غم دارم
🎙 کربلایی #سید_رضا_نریمانی
#موکب_العباس_کاشان
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
YEKNET.IR - shoor - shabe 2 ramezan 1402 - rasouli.mp3
5.87M
⏯ #شور احساسی
🍃حرمت نوکریمو به زیر پا گذاشتم
🍃انگار نه انگار با تو قول و قراری داشتم
🎙 کربلایی #سید_رضا_نریمانی
👌بسیار دلنشین
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
👇👇👇
❁ ❁
🗓امروز 06 فروردین 1402
▪️#115_روز تا #محرم💔
دلم ز قافله ی عاشقان عقب مانده
نه شوق ماندن و نه لذت طرب مانده
به ماه دلبر زینب به ماه نیزه نشین
به ماه سرخ محرم صد و دو شب مانده
#السلامعلیڪ_یااباعبدالله♥️
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
مداحی_آنلاین_سيد_و_سالار_شهيدان_حسين_محمود_کریمی.mp3
4.76M
⏯ #شور احساسی
🍃سيد و سالار شهيدان حسين
🍃شاه شهان در همه دوران حسین
🎙 #محمود_کریمی
👌بسیار دلنشین
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
و سلام بر او که می گفت:
حجاب، مانند اولین خاکریز جبهه است که دشمن برای تصرفِ سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد
شهید مرتضی مطهری🕊🌹
#حجاب_خط_مقدم_ماست
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
بخش اوّل - مناجات (الهی الهی الهی الهی).mp3
12.78M
مناجات
الهی الهی الهی الهی
🎙حاج محمود کریمی
حرم امام رضا (علیهالسّلام)
تاریخ مداحی ۴ فروردین ۱۴۰۲
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
📍مسئولانی که به عریانی اعتقاد دارند❗
🔻اگر در روزهایی که کرونا در اوج تاخت و تاز خود روزانه چند صد نفر قربانی می گرفت، مسئولی می گفت که «کاری نمی شود کرد و باید با کرونا کنار بیاییم»، قطعا با برخورد تند اجتماعی مواجه می شد و مجبور به ترک صندلی قدرت میشد.
🔻در همه گیری کرونا با مرکزیت ستاد ملی کرونا، علاوه بر اینکه حداکثر توان درمانی کشور به میدان آمد، پژوهشگران انواع واکسن و دارو، نیروهای مردمی و جهادی، صداوسیما و رسانهها، مساجد و اماکن مقدس و طلاب، نیروهای ارتش و سپاه و بسیج... همه پای کار بودند.
🔻تا جاییکه پلیس در برخی ایام با انواع مانع و حتی دپوی خاک! برخی جادههای اصلی را می بست و صداوسیما بخش زیادی از توان رسانهای و خبری خود را روزانه برای مبارزه با این ویروس منحوس متمرکز کرده بود.
🔻در کنار همه اقدامات بالا، دستگاههای نظارتی مراقب بودند که تا حد امکان منتقدان در چارچوب مشخصی حرکت کنند و موجب اختلال در سیاست اصلی کشور در مقابله با کرونا نشوند.
🔻اما چرا از تجربه شکست دادن کرونا در مورد ویروس فحشا و عریانی و موضوع کشف حجاب استفاده نمی شود؟
🔻آیا در زمان شیوع کرونا، مسئولان فقط مردم را به تقویت بدن در برابر کرونا دعوت می کردند که امروز برخی فقط از کار فرهنگی در برابر هجوم عریانی دم می زنند؟
🔻آیا روزی که با تمام توان، رعایت #فاصله_اجتماعی را الزامی می کردند، نگران موضوع #دوقطبی_اجتماعی بودند؟
🔻چرا زمانی که زدن #ماسک برای دریافت خدمات در بخش های عمومی و خصوصی الزامی شد، مساله محدود کردن آزادی های اجتماعی مطرح نمیشد؟
🔻آیا زمانی که پلیس برای بستن جاده ها و جریمه کردن خودروهایی که در زمان ها و یا مسیرهای غیر مجاز اقدام می کرد، کسی پلیس را به دخالت نظامیان در حوزه سلامت و پلیسی کردن فضا متهم میکرد؟
🔻آیا صدا و سیما فقط در شبکه سلامت به کرونا می پرداخت یا همه شبکه ها بدرستی درگیر اخبار و شیوههای درمان آن می کردند؟
🔻آیا برای درمان ویروس فحشا و عریانی دهها گروه پژوهشگر و دانشمند و شرکت دانش بنیان مانند درمان کرونا مشغول تولید داروی درمان اجتماعی هستند یا موسسات ذیربط اعم از معمم و مکلا در تعطیلات بهاری هستند؟
چطور حرم ها در ایام شیوع کرونا بسته شد ولی برخی اجازه بسته شدن فلان مرکز تجاری یا گردشگری که پرچمدار عریانی شده است را نمی دهند؟
🔻واقعیت تلخ این است که به نظر نگارنده علاوه بر اینکه ستاد ملی مقتدری در کشور برای مبارزه با فحشا وجود ندارد، «برخی» از مسئولان در قوای سه گانه و مجموعههای اجرایی، انتظامی و علمی ذیربط، منهای هوشمندی، اعتقاد محکم و کاملی به احکام اسلام ندارند و از شیوع کرونا در جامعه از شیوع گناه و فساد در جامعه بیشتر می ترسند در حالی که هر دو فورا باید درمان شوند...
#حجاب
#اقدامات_هوشمندانه_ترکیبی
✍حمیدرضا ابراهیمی
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
هدایت شده از 🚩 یاران اربعینی
1_2631655298.mp3
3.3M
چه قدر سخت است حال عاشقی 😇 که نمیداند #محبوبش نیزهوای او را دارد یانه....😞💔
#پیشنهاد_دانلود 👌
🎤 #شهید_سیدمجتبی_علمدار🌷🌷
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8