🔰 بازدید شهردار اردکان از پروژۀ عمرانی مقبرۀ شهید گمنام
✍«دکتر احمدرضا متألهی» در یادمان شهید گمنام و مسجد المهدی (عج) در پارک بزرگ آزادی حضور یافت و به مقام شامخ شهدای والامقام ادای احترام کرد.
شهردار اردکان طی این برنامه ضمن بازدید از پروژۀ عمرانی مقبرۀ شهید گمنام و مسجد المهدی (عج)، از نزدیک در جریان روند اجرای این طرح قرار گرفت و جهت تسریع در پیشبرد آن دستورات لازم را صادر کرد.
💠 روابطعمومیشهرداری و شورای اسلامی شهر اردکان
🔴 اردکان برخط
http://eitaa.com/ardakanbarkhat
@ardakanbarkhat
هدایت شده از پایگاه اطلاع رسانی اردکان خبر
مهجوریت گنجینه ایثار و شهادت اردکان در نوروز 1402
گنجینه ایثار و شهادت اردکان یک مجموعه نفیس و بی نظیری در نوع خودش است که با اتکا به کمک های مردمی، ایثارگران، جانبازان و خانواده های شهدا توسط چند جوان خوش فکر و با سلیقه شهر اردکان با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایجاد شده است.
بد نیست مسولین شهرستان، اعم از فرماندار، نماینده مجلس، شهردار و شورای شهر، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و رییس میراث فرهنگی و بنیاد شهید گزارشی از حمایت های مالی این مجموعه ارزشمند شهرمان ارائه دهند تا مردم و خانواده های شهدا از آن مطلع شوند.
ضمنا سوال است مسئولین شهرستان که در ایام عید از تمام مراکز نوروزی در شهرستان بازدید داشتند چرا از این گنجینه بازدیدی نداشته اند؟
واقعا علت بی توجهی به این مجموعه نفیس شهر از سوی مسولین چیست؟ چرا حتی سهم این مجموعه در بحث تبلیغات شهری برای معرفی به میهمانان نوروزی اندک است؟
🔸اردکان خبر🔸
@ardakankhabar
#ارسالی
با سلام و ٱرزوی قبولی طاعات در ماه بندگی خدا
یکی پیشنهاد داشتم بابت وام فرزند آوری که نمی دانم تاچه حد می تواند قابلیت اجرایی داشته باشد. ما که از صنعت دل خوشی نداریم ولی اگر امکان دارد از طرف فرماندار، امام جمعه یا دفتر نماینده از حسابهای بانکی صنایع به کسانیکه از پارسال تا کنون نتوانستند وام طرح جوانی جمعیت را بگیرند ثبت نامی در سایتی مخصوص انجام بگیرد و به زوجهای بومی مبلغی مثلا از 30تا 50 م. وام تعلق بگیرد تا بلکه مشکلی ناچیز از این خانواده ها حل بشود. البته مهمتر اینکه صنعت هم بابت آن گرو کشی نکند که فلان فاز کارخانه را راه اندازی می کنم و در ازای آن به 50 نفر وام میدهم. یا دستگاه سنجش آلودگی هوا را می دهم ولی فلان امتیازی می گیرم!! یا فلان معدنی می گیرم و در ازای آن آب شُرب می آورم!!!
✍ م. اردکان
🔴 اردکان برخط
http://eitaa.com/ardakanbarkhat
@ardakanbarkhat
🌿 شش سحر آمده ام شاه به من توشه بده
🌿 ششمین روز شده، روزی شش گوشه بده
#امام_حسین (ع)
#ماه_رمضان
🔴 اردکان برخط
http://eitaa.com/ardakanbarkhat
@ardakanbarkhat
هدایت شده از قلب فرهنگي اردكان
📷 #گزارش_تصویری
📌 منبر ظهر روز ششم ماه مبارک رمضان با کلام حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل شاکر امام جمعه اردکان
🔰 موضوع؛
✅ نقش سخاوت و بخل در سرنوشت و عاقبت انسان ها
📆 ٨ فروردین ماه ١۴٠٢ / مسجد زیرده اردکان
🔶 کانال قلب فرهنگی اردکان
@ghalbefarhangi
🔻 درگاه الکترونیکی ارتباط با دفتر امامجمعه اردکان؛ 👇👇
http://www.sdeja.ir/?app=contact