📌 برگزاری نشست کارگروه صنایع دستی در اردکان
✳ دومین نشست کارگروه صنایع دستی با حضور روسای ادارات کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و فنی و حرفه ای در محل خانه تقدیری برگزار گردید.
✳ در این نشست مباحثی در خصوص برگزاری دوره کاربافی در محل آموزشکده فنی و حرفه ای و پیرامون آن مورد بحث و تبادل قرار گرفت، همچنین مقرر گردید کلیه مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و اداره بهزیستی جهت فراگیری هنر صنعت کاربافی به کارگاه های آموزشی معرفی و سپس گواهی مهارت به آنها داده خواهد شد و همچنین برای تأمین دستگاه به بانک معرفی می شوند.
✍ روابط عمومی اداره ميراث فرهنگي، گردشگری و صنایع دستی شهرستان اردکان
🔴 اردکان برخط
http://eitaa.com/ardakanbarkhat
@ardakanbarkhat
📌 اعتراض صریح اعضای شورای اسلامی شهر اردکان شهر نسبت به صدور پروانه بهره برداری معدن حوض ولی
🔻 سی و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر اردکان در روز سه شنبه تاریخ 1400/4/22به ریاست حجت الاسلام حسینی پور و با حضور اعضای محترم شورای شهر رأس ساعت 2/30 بعد از ظهر در ساختمان شورا برگزار شد.
🔻 در این جلسه اعضای شورای اسلامی شهر با توجه به درخواست های مردمی، خواستار عدم صدور پروانه بهره برداری معدن سنگ آهن حوض ولی از سوی مقامات مربوطه شدند.
🔻 اعضای شورای شهر تأکید کردند به لحاظ قرار گيري معدن فوق در نزديكي روستای توت كه يكي از روستاهاي با قدمت اردكان بوده و مراسم آخر ماه صفر آن به عنوان ميراث معنوي به ثبت رسيده است، بهره برداري از آن باعث در محاق قرارگرفتن اين روستا و ميراث فرهنگي آن خواهد شد.
🔻 مشکلات زیست محیطی، عدم وجود آب کافی و تبعات اجتماعی از دیگر دلایل اعتراض اعضای شورای اسلامی شهر نسبت به بهره برداری از این معدن بود.
🔻 اعضای شورای اسلامی شهر با ارسال نامه ای برای نماینده مردم شریف اردکان در مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی فوری به این مسئله شدند.
🔴 اردکان برخط
http://eitaa.com/ardakanbarkhat
@ardakanbarkhat
📌 تولیت آستان قدس پای قول خود به زوج های جوان حاشیه شهر مشهد ایستاد
♦️حجت الاسلام و المسلمین مروی در پی برنامه ثابت هفتگی خود در بازدید از مناطق حاشیه شهر مشهد، دستور تهیه جهیزیه برای زوج های جوان این مناطق صادر کرد که روز گذشته دوازده سری جهیزیه بمناسبت روز ملی ازدواج به آنها اهدا شد.
🔴 اردکان برخط
http://eitaa.com/ardakanbarkhat
@ardakanbarkhat
#نماز_شب
♨️نمازشب در سیره شهدا
💠شهید احمد مشلب؛
🔸در زندگی به معنویات اهمیت زیادی می داد و برای انجام اعمال عبادی خود نظم مشخصی داشت.
اهل #نمازشب بود؛ زیارت عاشورا ،دعای عهد و تسبیحات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را ترک نمی کرد.
🔸 برای رفتن به عزاداری های ائمه معصومین برنامهریزی میکرد و به این کار بسیار علاقه داشت. ذکر های روز را می خواند و برای خودش اذکار مشخصی داشت و به مداومت در انجام برنامه های عبادی خود مُصر بود.
🖋به نقل از مادر شهید
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
🔴 اردکان برخط
http://eitaa.com/ardakanbarkhat
@ardakanbarkhat
🔰 حدیث روز؛
📌 آیا ما شیعه هستیم؟
♦️ قال الصادق علیهالسلام: ليس من شيعتنا مَن قال بلسانه و خالفنا فی أعمالنا و آثارنا...
♦️ امام صادق (علیه السلام) فرمودند: کسی که به زبان دم از تشیع زند اما در عمل برخلاف اعمال و کردار ما عمل کند از شیعیان ما نیست.
📚 وسائل الشیعه، ج ۱۵، ص ۲۴۷
🔴 اردکان برخط
http://eitaa.com/ardakanbarkhat
@ardakanbarkhat
🔊 مسابقه کتابخوانی
💫 ویژه بانوان ۱۵ سال به بالا
🔷به مناسبت هفته عفاف و حجاب🔷
💰 همراه با جوایز ارزنده به 14 نفر از برگزیدگان
⏰ زمان برگزاری مسابقه به صورت مجازی ۳۰ تیر۱۴۰۰ ساعت 5 بعد از ظهر
مصادف با عید قربان
🎁 زمان اعلام برندگان: ۷ مرداد ۱۴۰۰
مصادف با روز عید غدیر خم
📝ثبت نام با ذکر مشخصات فردی:
« نام ، نام خانوادگی،نام شهر، سن، کدملی، شماره همراه»
لینک دانلود کتاب:
https://b2n.ir/x35849
کتاب کاملا رایگان هست و فقط باید درون برنامه لینک خرید بزنید و بدون پرداخت پول دانلود کنید
آیدی ارسال جواب:
@Ravabetomomiardakan
✍🏼 روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اردکان
تلفن ستاد: 32252930
@amrebemarofeardakan
🔴 اردکان برخط
http://eitaa.com/ardakanbarkhat
@ardakanbarkhat
🌹بازگشت پیکر ۴۳ شهید گلگون کفن به کشور
♦️ فرمانده کمیته جستجوی مفقودان ستاد کل نیروهای مسلح: پیکر پاک و مطهر ۴۳ شهید گلگون کفن هشت سال دفاع مقدس امروز بدون حضور مردم از مرز شلمچه به میهن اسلامی باز گشتند.
♦️پیکر این شهدا مربوط به عملیات والفجر مقدماتی، خیبر، بدر و تکهای دشمن در سال ۱۳۶۷ است.
🔴 اردکان برخط
http://eitaa.com/ardakanbarkhat
@ardakanbarkhat
هدایت شده از مسجد محور
#مسجدمحور
💠با عرض سلام و خدا قوت خدمت جوانان و عزیزان
مسجد پایگاه خودسازی، انسان سازی، تعمیر دل و دنیا، مقابله با دشمن، زمینه سازی برای ایجاد تمدن اسلامی، بصیرت زایی افراد و ... است.
مسجد محل پمپاژ فکر و اندیشه، کشاندن مردم به کارهای مختلف در محلات و جامعه است. اگر شهدای انقلاب اسلامی از ابتدا تاکنون را بررسی کنیم که از چه صنفی بوده اند غالبا و اکثرا مسجدی بوده اند. این نشان از جایگاه بالای مسجد در انسان سازی برای اسلام و انقلاب است.
مسجد و پایگاه بسیج محور مقاومت، رشد فعالیت های فرهنگی، هدایت فرهنگی و بصیرت افزایی است.
شکل گیری کارگروه ها و هیات های اندیشه ورز از سوی جوانان مذهبی و انقلابی در مساجد و پایگاه های بسیج در گام دوم انقلاب اسلامی می تواند زمینه ساز تحولات بنیادی در محلات و زمینه ساز ارتباط مردم شود.
مسجد امام سجاد علیه السلام شهرک ولی عصر(عج) طی اقدامی ارزشمند ۱۵ کارگروه تخصصی اعم از کارگروه سلامت، خیریه، سلامت و خانواده، تفریحی و ورزشی، امر به معروف و نهی از منکر و... متشکل از جوانان انقلابی و مذهبی محله با هدف شناسایی مشکلات و معضلات محله و تلاش برای رفع آنها با اتکا پتانسیل جوانان شکل گرفته است. بدیهی است این اقدام جوانان این مسجد و پایگاه بسیج آن می تواند الگویی برای مساجد دیگر شهر، استان و حتی کشور باشد.
امید است این اقدام مخلصانه جوانان این محله، مورد عنایت و توجه حضرت ولی عصر(عج) قرار گرفته و خیر و برکت هر چه بیشتر آن برای محله در جهت رفع شکوفایی مردم را در پیش داشته باشد.
محمد علی فتوحی
پدر شهید سربازگمنام مهدی فتوحی اردکانی
_______________________________
مسجد امام سجاد علیه السلام و
پایگاه حضرت ولیعصر(عج) اردکان
📱 @msqsajjad
💻 http://www.msqsajjad.ir
📌 سطح حفاظتی مناطق شکار ممنوع استان یزد ارتقاء یافت
🔻 مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد از ارتقاء سطح حفاظتی 3 منطقه شکار ممنوع به پناهگاه حیات وحش در استان خبر داد.
🔴 اردکان برخط
http://eitaa.com/ardakanbarkhat
@ardakanbarkhat
📌 دستگیری مسافر اتوبوس با ١١ کیلو تریاک در اردکان
🔻 جانشین فرمانده انتظامی شهرستان اردکان از دستگیری قاچاقچی موادمخدر در پوشش مسافر اتوبوس و کشف ١١ کیلو و ٢٠٠ گرم تریاک خبر داد.
🔴 اردکان برخط
http://eitaa.com/ardakanbarkhat
@ardakanbarkhat