سلام دوستان
یه تقدیمی میخوایم بدیم، امیدواریم که خوشتون بیاد!
قبلش لطفا در نبض الحیاة و آریوس عضو باشید؛
آریوس براتون در رابطه با تاریخ ایران عزیزمون میگه.
نبض الحیاة هم یک آیه قرآنی زیبا تقدیمتون میکنه.
جهت ارسال لینک؛
@gom_nam_1405
«باید همه زنها و همه مردها در امور اجتماعی و سیاسی تفحص کنند و نظارت کنند... همه ملت موظفند که نظارت کنند بر این امور. موظفند که اگر من پایم را کج گذاشتم، بگویند پیش خودت کج گذاشتی، خودت را حفظ کن. اگر رئیسجمهور پایش را کج گذاشت، همه ملت موظفند که بگویند کج گذاشتی خودت را حفظ کن. اگر نخستوزیر پایش را کج گذاشت، همه ملت موظفند که بگویند کج گذاشتی خودت را حفظ کن. این وظیفه شرعی است که عهده ما هست و عهده همه ملت هست که کارهایی که در این مملکت واقع میشود، نظارت در آن داشته باشند.»
(صحیفه امام، جلد ۱۰، صفحه ۳۹۶)
هدایت شده از - اُتاقِ شُمارهی j 82557 -
شهید دکتر علی احسانیان؛
پژوهشگر هوش مصنوعی ، از دانشگاه امیرکبیر بورسیه می شود به فرانسه.
۹ فروردین ، زمان جنگ، قصد برگشتن به ایران را داشت، چند شرکت فرانسوی به او پیشنهاد هایی می دهند که به ایران برنگردد و فرانسه بماند، قبول نمی کند و همچنان قصد برگشتن به وطن را دارد.
بهای این انتخاب شرافتمندانه و وطن دوستانه این شد که شبانه به خانه اش هجوم آوردند و با چاقو ترورش کردند و او را به شهادت رساندند و پیکر او را تا مدت ها تحويل نمی دادند.
حالا که بعد از مدت ها پیکر این جوان سرافراز ایرانی برای تشیع به وطن بازگشته، خبر شهادتش از سکوت رسانه ای درآمده، هرچند که هنوز هم مبهم است. و انتظار خانواده ی داغ دارش الخصوص خواهرش... برای به آغوش کشیدن پیکر ارباً اربای جوانشان به پایان رسید.
و در آخر هرچند تکه تکه هرچند ارباً اربا، او به وطن بازگشت.