eitaa logo
آرمان‌ انقلاب 🇮🇷
550 دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
8.4هزار ویدیو
29 فایل
دراین کانال میتوانیدازبیانات متفکران و شخصیتهای طراز اول انقلاب اسلامی,حضرت امام"ره"مقام معظم رهبری؛استاد شهیدمطهری،شهید بهشتی علامه جوادی آملی،آیت الله مصباح یزدی آیت الله بهجت و دیگر علما و همچنین اخبارروز،فلسطین،بهره مندشوید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمدى، تا پیروزى، فانوس شب‌هاى بى‌چراغى ما باشد و لبخند، عطر خوش آزادى‌مان. تو که آمدى، زمستان در برف‌هاى ناتمامش آب شد و بهار، در سینه‌هاى ما شکوفه زد. 🔷🔸💠🔸🔷 ✅ کلیک کنید و به کانال آرمان_انقلاب 🇮🇷 بپیوندید.
با هر زایمان کل سلولهای یه زن جوان میشه😍 🔷🔸💠🔸🔷 ✅ کلیک کنید و به کانال آرمان_انقلاب 🇮🇷 بپیوندید.
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پهلوی بی‌غیرت ... تو اگر مردی، اگر‌ انسانی ، اگر غیرتی در وجود تو هست، بزار [برای دفاع از کشور] بُکُشنت... 🔷🔸💠🔸🔷 ✅ کلیک کنید و به کانال آرمان_انقلاب 🇮🇷 بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌پاسخ به ادعای مطرح شده توسط مدیر انجمن مددجویان کشور! پول آستان قدس و به من بدین یک نفر بیکار نمیمونه😂😂 🔷🔸💠🔸🔷 ✅ کلیک کنید و به کانال آرمان_انقلاب 🇮🇷 بپیوندید.
♦️آمریکا منتظر پاسخ غیرمنتظره ما باشد 🔹جنبش النجباء عراق در واکنش به حملات متجاوزانه آمریکا به سوریه و عراق، تأکید کرد که پاسخ غیر منتظره‌ای به این حملات خواهد داد؛ زیرا «مقاومت اسلامی امروز قادر است به دورترین نقطه تحت اشغال آمریکا برسد و چیره شود». 🔹آمریکای اشغالگر و دولت شرور آن باید بدانند که مقاومت اسلامی در زمان و مکان مناسب به این حملات پاسخ خواهد داد. این، پایان کار نخواهد بود و غافلگیری‌هایی برای آمریکا داریم. 🔹ذلیلانه از عراق خارج خواهید شد و برای کسانی که گوش شنوایی ندارند، تکرار می‌کنیم که هیچ سازشی در کار نیست، عقب‌نشینی نمی‌کنیم و شکست نخواهیم خورد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌ 🔷🔸💠🔸🔷 ✅ کلیک کنید و به کانال آرمان_انقلاب 🇮🇷 بپیوندید.
🌹 تصویری از پیکر مطهر شهید القدس سعید علیدادی 🔷🔸💠🔸🔷 ✅ کلیک کنید و به کانال آرمان_انقلاب 🇮🇷 بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید مدافع حرم بابک نوری: ما اینجا هستیم تا داعشی های تکفیری وارد خاک ما نشن، ما اینجا هستیم تا از ناموس خودمون دفاع کنیم، از اعتقادات خودمون دفاع کنیم، شما هم نگید مدافع بشار، ما مدافع حرمیم، ما مدافعان ناموس کشورمونیم... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ 🔷🔸💠🔸🔷 ✅ کلیک کنید و به کانال آرمان_انقلاب 🇮🇷 بپیوندید.
واکنش محمد محبی، زننده گل اول ایران در بازی امروز 🔷🔸💠🔸🔷 ✅ کلیک کنید و به کانال آرمان_انقلاب 🇮🇷 بپیوندید.