eitaa logo
نشریه فرهنگی تحلیلی آرمان گرا
116 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
189 ویدیو
27 فایل
به دنبال آرمانگرایی هستیم یکی از چیزهائی که ما از دانشجوها توقع داشتیم ؛ بنده هم اصرار داشتم که این حالت در دانشگاه زنده بماند ، مسئله‌ی آرمان‌گرائی است . امام خامنه ای -رمضان 1433 @arman_gera
مشاهده در ایتا
دانلود
💢هر کس که زده خوب کرده! 🔹آقای مرندی! در این سالها، آنها حاج قاسم را زدند، شهید فخری‌زاده را، صیاد خدایی را و.... بارها در نطنز و کرج و فردو و پارچین خرابکاری کردند.‌ برجام آسیب ندید! حالا شما نگرانی زدن سلمان رشدی ملعون طراحی آنها برای تخریب توافق بالقوه بوده باشد؟اینهمه عطش برای احیای برجام واقعا عجیبه 🔹نکند برجام و توافق را اصل کرده‌اید و همه چیز را نسبت به آن می‌سنجید؟! این کار را قبل‌تر از شما کرده بودند، نتیجه‌اش را هم مردم دیدند.این موضع شما، برای مذاکره هم خوب نیست و شما را نیازمند توافق نشان میدهد! زدن آن ملعون چه خودشان زده باشند چه کار یک انسان آزاده باشد، مبارک است. «محسن مقصودی»
💐در زلال اندیشه امام خمینی ره سخنرانی امام در جمع اعضای ستاد انقلاب فرهنگی (اصلاح دانشگاه ها) (http://www.imam-khomeini.ir/fa/C207_43162/_%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA_%D9%88_%D8%B6%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%AA_%D9%BE%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D9%88_%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%85%E2%80%8F%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)‏‏زمان: 16 تیر 1359 / 24 شعبان 1400‏ ‏‏مکان: تهران، جماران‏ 🔴‏‏موضوع: اهمیت و ضرورت پاکسازی و سالم سازی دانشگاه‏ ‏‏حضار: اعضای ستاد انقلاب فرهنگی‏ 🎋 ... من امیدوارم که موفق باشید و همۀ گروهها با شما همراهی بکنند؛ از دولت گرفته تا‏‎ ‎‏رئیس جمهور، تا دولتی که بعد می آید، همۀ اینها، همراهی بکنند. اگر دانشگاه درست‏‎ ‎‏بشود، این مملکت درست می شود. مرکز همۀ فسادها و صلاحها دانشگاههاست و لهذا‏‎ ‎‏آن چیزی ‏‏[‏‏است‏‏]‏‏ که مطمح نظر خارجیها بوده است همیشه (http://www.imam-khomeini.ir/fa/C207_43162/_%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA_%D9%88_%D8%B6%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%AA_%D9%BE%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D9%88_%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%85%E2%80%8F%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87). آنها حوزه های علمیه را‏‎ ‎‏نتوانستند تا حالا منحرف کنند. اخیراً شاید یک خرده پیدا شده؛ اما در طول‏‎ ‎‏مدت نتوانستند منحرفشان کنند. دانشگاه را مرکز تبلیغات قرار داده بودند و انحرافات؛‏‎ ‎‏می کشیدند به آن طرف، یا به این طرف. مهم این است در دانشگاه امروز. و البته در‏‎ ‎‏تحصیلات هم، همان طور که طرح دادید، باید ‏‏[‏‏طوری‏‏]‏‏ باشد که ان شاءالله در آن‏‎ ‎‏چیزهایی که ما احتیاج داریم بشویم ولو در یک مدت طولانی. ‏‎ ❇️ ... ما می خواهیم یک چیزی درست کنیم که خودمان باورمان بیاید که ما دانشگاه داریم؛‏‎ ‎‏غرب بپسندد این را یا نپسندد، روشنفکر بپسندد این را یا نپسندد. ما خودمان باید برای‏‎ ‎‏خودمان کار بکنیم. که یک کاری بکنیم که یک گروهی بپسندد این را، یا‏ ‎‏ما را تأیید بکند؛ . ⭕️ ما باید برای خدا کار بکنیم؛ باید و آن کاری است که برای کشور ما مفید باشد و برای ملت ضعیف ما مفید باشد،‏‎ ‎‏برای مستضعفین این ملت مفید باشد، هر که هر چه می خواهد بگوید. ❇️ ما دنبال این نباشیم‏‎ ‎‏که ـ فرض کنید ـ برای من یک کسی بکشد یا کف بزند. دنبال این چیزها ما نباید‏‎ ‎‏باشیم. دنبال این باشیم که این دانشگاه را خوب درست کنیم؛ ولی بعدش مورد هم‏‎ ‎‏[‏‏قرار بگیریم‏‏]‏‏ هم بشنویم، باشد. وقتی مان را ادا کردیم، هر کس هر چه‏‎ ‎‏می خواهد بگوید. 🎋 . بسیاری از اشخاص را من‏‎ ‎‏می بینم که ولو عقیده شان به بعضی مسائل نباشد، لکن بر خلاف عقیده شان یک چیزی را‏‎ ‎‏می گویند برای ایقاع‎‏ وجاهت بین طبقۀ روشن‏‏[‏‏فکر‏‏]‏‏؛ این یک مسئله ای است؛ یک‏‎# ‎‏اشتباه است. ما باید فکر این معنا باشیم که چی برایمان مفید است. برای این ملت ضعیفی‏‎ ‎‏که عقب مانده است، کوشش کردند برای عقب ماندنش، چی برای این مفید است. که این را جبران کرد.
photo_2022-08-22_12-01-22.jpg
100.8K
📕جوان باید دستش از رها نشود؛ کتاب بخواند، همه جورش را بخواند، در همین دوره‌ی جوانی بخواند. این ذخیره‌ی حافظه را که بی‌نهایت دارای ظرفیت است، هرچه می توانید، در دوره‌ی جوانی پر کنید. 📕ما هرچه در جوانی در حافظه انباشتیم، امروز موجود است؛ هرچه در دوران پیری - که بنده همین حالا هم با همه‌ی گرفتاری‌ها، بیش از جوانها مطالعه می کنم - به دست می‌آوریم، ماندگاری ندارد. الان شما جوانید. این منبع قیمتىِ ارزشمند را از اطلاعات ارزشمند، از آگاهی‌های مفید و لازم در زمینه‌های مختلفی که برای تبلیغ به آنها احتیاج دارید، هرچه می توانید، انباشته کنید؛ از این استفاده خواهید کرد. ⭕️امام خامنه ای ١٣٩١/٧/٩
🔹در مثل مناقشه نیست. مقتدا صدر هم سابقه درخوری ندارد. ♦️هنگامی که طلحه الخیر صحابی پیامبر (ص)، به خاطر ریاست طلبی با امیر مومنان(ع) در افتاد، امویان دورش جمع شدند و تا می توانستند سواری گرفتند و امر را برای برخی عوام مشتبه کردند. 🔹آخر سر، طلحه هم با تیر هم اردوگاهی اش مروان بن حکم از پا درآمد و هنگام مرگ گفت "خون هیچ بزرگی مقل من به هدر نریخت"! ♦️بقایای حزب بعث و داعش (و از آنها بالاتر سرویس های غربی/عبری/عربی) تا حد ممکن از مقتدا صدر سواری می گیرند، هر وقت هم تاریخ مصرفش تمام شد، خلاص! 🔹صدر در اتفاقات عراق، بیشتر بازیچه کاظمی و بقایای رژیم صدام و دیگران است تا بازی گردان. او قرار بود امکان انتخاب نخست وزیری مستقل به جای کاظمی را در پارلمان به هم بزند اما به خاطر هوشیاری و همدلی و هماهنگی جریان های شیعه، ناکام ماند. ♦️ ایجاد آشوب در پوشش حمایت از مقتدا صدر، از شکست نقشه بازیگردان های پشت سر باند صدر حکایت می کند؛ به ویژه این که احتمال انتخاب نخست وزیر جدید قوت گرفته و از آن سو، بیانیه آیت الله سید کاظم حائری، برای حامیان دغلباز مقتدار صدر گران تمام شده است. 🔹جریان وابسته و مزدور غرب، هر جا که در بازی انتخابات و دموکراسی کم می آورد، ماموریت دارد زیر میز بزند و بی ثباتی و آشوب بر پا کند.