▪️پهپادهای ایرانی خطرناک هستند و این میتواند خبر بدی برای اوکراین باشد
علیرغم پیشرفتهای جاری در اوکراین، سازمان اطلاعات آمریکا گزارش داده است که ارتش روسیه در صدد دستیابی به پهپادهای ایران به دنبال تقویت موقعیت خود در جنگ جاری است.
هواپیماهای بدون سرنشین یک قدرت پیشرو در ایران هستند که عمدتاً در ارتش روسیه نادیده گرفته شده است. طی سالهای گذشته پهپادهای ایرانی به طور گسترده در سوریه و عراق آزمایش شدهاند و هزاران مأموریت را عمدتاً با استفاده از طرحهای محافظهکارانهتر غیر پنهانکار مانند شاهد- 129 مشابه پریدیتور آمریکایی و سی اچ 4 چینی انجام دادهاند.
اتکای روسیه به جنگندههای پرهزینه و جتهای سبک یا حتی متوسط که قادر به انجام حملات دقیق هستند به این معنی است که دسترسی به پهپادهای کمهزینه با قابلیتهای پیشرفته میتواند به عنوان یک نیروی چند برابر کننده برای عملیات هوایی این کشور عمل کند.
ایران بیش از هر کشور دیگری در بکارگیری پهپادهای پنهانکار با کارایی بالا تجربه میدانی دارد و اگر این هواپیماها و آموزش و تجربه همراه آن به روسیه منتقل شود، نتیجه می تواند برای اوکراین به تغییرات سخت تری منتهی شود.
بپیچیدگی هواپیماهای ایرانی به این معنی است که نمی توان احتمال شرکت پرسنل ایرانی در عملیات را رد کرد، همانطور که خود روسیه در دوران اتحاد جماهیر شوروی پرسنل خود را در سرتاسر جهان مستقر می کرد تا سخت افزارهای نظامی پیچیده را برای متحدان جهان سوم خود از لیبی در دهه 1980 تامین کند.
دانشنامه دفاعی
▪️پهپادهای ایرانی خطرناک هستند و این میتواند خبر بدی برای اوکراین باشد علیرغم پیشرفتهای جاری در
توانایی و قابلیت پنهانکاری پهپادهای صاعقه و شاهد 171 با نفوذ به حریم هوایی اسرائیل در فوریه 2018 و عبور از برخی متراکمترین محیطهای پدافند هوایی روی کره زمین به خوبی اثبات میشود.
ایران تنها کشور شناخته شده ای است که چنین پهپادهای رادارگریز بال پرنده را آزمایش کرده است و دسترسی به دانش و فن آوری های آن می تواند به طور بالقوه روند جنگ در اوکراین را تغییر دهد و در عین حال موقعیت روسیه را در برابر دیگر دشمنان تقویت کند. این انتقال همچنین می تواند به اعتبار برنامه های هواپیماهای بدون سرنشین ایران و افزایش مشتریان خارجی به خرید پهپادهای ایرانی کمک کند.
از زمان لغو تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران در اکتبر 2020، صادرات انواع تسلیحات متعارف توسط این کشور (ایران) کاملاً قانونی بوده است، اگر چه ممکن است اعتبار بخش دفاعی روسیه با خرید تجهیزات نظامی از ایران آسیب ببیند اما روسیه میتواند هزینههای خریدهای خود از ایران را با ارائه سختافزار نظامی به این کشور جبران کند. نیروی هوایی ایران چند دهه است که به روزرسانی نشده است و این کشور در زمینه خودروهای زرهی هم از نسخه های منسوخ و قدیمی استفاده میکند.
سامانههای پدافند هوایی s-400، جنگندههای su-30sm یا su-35 و سامانههای دفاعی ساحلی باستیون از جمله داراییهایی هستند که ایران از مدتها قبل به داشتن آنها ابراز علاقه کرده است.
این نوشتار صرفا ترجمه ای از سایت میلیتاری واچ بوده و دخل و تصرفی در آن نشده است.
@armyir
▪️رونمایی از سامانه دفاع نقطهای شهید سلیمانی
سامانه شهید سلیمانی یک سامانه پدافندی برای کشف و انهدام اهداف ارتفاع پست است که از دو موشک با جستجوگر حرارتی در طرفین و یک توپ گلتلینک تشکیل شده است.
این سامانه در حقیقت یک سامانه دفاع نقطهای است که برای دفاع هوایی از شناورها طراحی شده است.
@armyir
این نوشته را در وبلاگ قدیمی ما مطالعه کنید
https://irarmy.blog.ir/post/iran-ukrine-russia-UAV
▪️رونمایی از جدیدترین پهپاد نقطهزن نیروهای مسلح
پهپاد کروز ابابیل که توسط متخصصان وزارت دفاع طراحی و تولید شده است مجهز به جستجوگر اپتیکی و سرجنگی با قبلیت شناسایی اهداف و ارسال تصاویر زنده از هدف، قابلیت قفل روی هدف قادر به انهدام دقیق اهداف زمینی است.
@armyir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید
مصاحبه و گفتگو با قهرمانان تکتیرانداز جهان
ایران در جایگاه نخست ایستاد و چین در مقام دوم قرار گرفت
@armyir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترکیه سامانه پدافندی «سپر» را آزمایش کرد
سامانه پدافندی سپر ترکیه در جدیدترین آزمایش خود توانست هدفی را در مسافت 100 کیلومتری هدف قرار دهد.
@armyir
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید
زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای جنگ چالدران که میان ایران و عثمانی در دوره صفویه رخ داد و با اینکه ارتش ایران آسیب فراوان دید و بسیار شهید دادیم ولی بعد از آن ارتش عثمانی بر اثر تلفات بسیار دیگر نتوانست در ایران پیشروی کند و عقب نشست.
ارتش عثمانی با 100 هزار نفر به این جنگ وارد شد و ارتش ایران 29 هزار نفر بود
در این جنگ عمده سپاه ایران به شهادت رسید و تعداد کشته شدگان عثمانی را بیش از 40 هزار نفر نوشته اند.
دقت کنید عثمانی در آن زمان بزرگترین ارتش جهان را داشت. و سربازان این آب و خاک با جان و دل ایستادند تا از کیان کشور دفاع کنند.
در بازه ای از این جنگ شاه ایران، شاه اسماعیل صفوی در میان سپاه دشمن گرفتار شده بود و قصد داشت تا در کنار سربازان خود بایستد و شهید شود ولی بزرگان همراه، شاه را قسم دادند و به ایشان گفتند که اگر شاه در این جنگ کشته شود بیم نابودی کشور می رود. شاه که تصمیم به ترک میدان جنگ گرفت باقی مانده سپاه ایران خود را فدا کردند تا شاه ایران زنده بماند.
کشته شدگان این جنگ در شهیدگاه دفن شده اند.
@armyir
▪️سامانه لیزری ظهیر
سامانه سلاح لیزری مجهز به ردیاب تصویری جهت اخلال در عملکرد سنسورهای تصویری نصب شده روی پهپادها و ریزپرندهها
@armyir
▪️مهمات رمجت
تصویر منتشر شده توسط بوئینگ از تست مشترک مهمات رمجت خود با شرکت نامو در این آزمایش بعد از شلیک گلوله 155 میلیمتری موتور رمجت آن روشن شده است.
پروژه ساخت مهمات توپخانه با برد بیش از 70 کیلومتر در آمریکا در جریان است و شرکت راینمتال و نورثروپ آمریکا تیم دیگر شرکت کنند در آن هستند.
#Nammo #Artillery #ramjet_artillery_shell
@armyir