▪️عملیات انفجار در یکی از صنایع هوایی اصفهان خنثی شد
وزیر اطلاعات: دشمن برای انفجار در یکی از صنایع هوایی اصفهان برنامهریزی کرده بود که خنثی شد.
@armyir
▪️روسها از غرب رود دنیپرو در منطقه خرسون عقب نشینی می کنند.
این عقب نشینی روس ها با توجه به عملیات گسترده اوکراین با همراهی تعداد زیادی از نیروهای ویژه ناتو قابل پیش بینی بود زیرا ارتش روسیه در خرسون غربی عوارض طبیعی مناسبی برای پدافند در اختیار نداشت
اما اوکراینی ها برای پیشروی در خرسون باید از رود دنیپرو با عرض 400 متر عبور کنند که این غیر ممکن می نماید و همراه با تلفات گسترده خواهد بود. دقت کنید که حمله اوکراینی ها تاکنون تلفات بسیار سنگینی بر روی دست آنها گذاشته است و با آمدن زمستان نبرد هم دشوار تر خواهد بود.
@armyir
▪️توان بی نظیر بزرگترین بالگرد دنیا
تصویری فوق العاده از بالگرد میل 26 تی در حال #اسلینگ هواپیمای مسافری ATR-42-300
میل 26 بزرگترین بالگرد موجود در جهان است که جانشین بالگرد غول پیکر میل 6 شد. این بالگرد از دو موتور توربوشفت قدرتمند D-136 بهره میبرد و توان جابجایی بار و مسافر را دارد. از آنجا که این بالگرد قبلا معرفی شده است توضیح بیشتری نمیدهم.
برای توضیحات و تصاویر بیشتر میل 26 را در کانال جستجو کنید
#mil26 #mi26 #mil_26 #Mi_26 #sling
@armyir
▪️ایرانی ها به اندازه اروپایی ها گاز مصرف می کنند
میزان مصرف گاز در ایران به صورت سالانه برابر با 240 میلیارد متر مکعب می باشد که برابر با میزان مصرف کشورهای اروپایی می باشد.
@armyir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید
نمایش کلیپ گرافیکی در غرفه محصولات روسیه در نمایشگاه نظامی Zhuhai چین که در آن یک هواپیمای #MiG_29 با استفاده از یک موشک #Kh_31 یک فروند ناوشکن #type_052D چینی را غرق می کند.
گویا این کلیپ توسط هندی ها ساخته شده است.
#نخبه_های_نظامیگری #طنز
@armyir
▪️وزیر اطلاعات ایران خطاب به عربستان: هیچ تضمینی برای ادامه صبر راهبردی ایران وجود ندارد
خطیب وزیر اطلاعات ایران: هرگونه بیثباتی در ایران، قابل تسری به کشورهای منطقه است. ایران تاکنون با عقلانیت استوار، صبر راهبردی در پیش گرفته، ولی هیچ تضمینی برای تداوم این صبر راهبردی درصورت تداوم دشمنی نمیدهد.
بیتردید، اگر اراده ایران به مقابله بهمثل و مجازات این کشور تعلق بگیرد، کاخهای شیشهای فروخواهند پاشید و این کشورها روی ثبات و پایداری را نخواهند دید.
@armyir
▪️در شأن من نیست
در شأن من نیست یک فوتبالیست را مخاطب قرار بدهم و مثل جمهوری اسلامی اهل سلبریتی پروری و بزک کردن آدمهای تهی و پوچ نیستم و به آنها اهمیتی نمیدهم. اما میخواهم به آن شخص بگویم، فلانی خجالت بکش، خجالت بکش...
@armyir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید
سلاح هایی که بنا بود در تبریز توزیع شود و هموطنان زیادی را به خاک و خون بکشد...
@armyir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید
دستگیری یک مخترع تپانچه کمری
اسلحه دستسازی که شبیه به تپانچه کمری است اما از مهمات 7.62x39 سلاح هجومی کلاشنیکف بهره می برد.
@armyir
▪️آماده همکاری با ایران هستیم
وزیر دفاع قرقیزستان: نقش ایران در تامین امنیت منطقه بسیار موثر است، ما آماده هرگونه همکاری نظامی با ایران هستیم.
@armyir
▪️لفاظی های الهام علیف
الهام علیف به بهانه سفر مقامات ایران به ارمنستان زبان درازی می کند.
سعودی ها و صهیونیست ها به الهام وعده داده اند که اگر ایران قصد نخجوان کند آنها بلوچستان ایران را شلوغ خواهند کرد.
@armyir