#گزارش_تصویری📸
#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است
🌺 عیدالله الاکبر عید غدیر خم مبارک باد 🌺
🌹الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین و الائمه المعصومین
فضاسازی شهری و دیوارنگاره شهرهمدان به مناسبت عید غدیر خم و عید قربان
گرافیک: زهراسادات سیدی تبار، مریم ایزدی، زهرا نوریه، میثم صمدنیا، مصباح هاشمی رهبریان، امیرحسین قدیمی
تایپوگرافیکی: مریم وهابی
نقاشی دیجیتال: امید زراعتی
#حوزه_هنری_انقلاب_اسلامی
@arthamedan
مرکز رسانه حوزه هنری انقلاب اسلامی استان همدان
https://arthamadan.ir/
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 *#آقا اگر تویی که کسی گم نمیشود...*
❇️به مناسبت #عید_سعید_غدیر تیزر فرهنگی «آقام» رو ببینید.
▪️کارگردان: سامان غنائمی
▪️تهیه کننده: محمدجواد موحد
🔰 تولید #باشگاه_فیلم_سوره
#حوزه_هنری_انقلاب_اسلامی_استان_همدان
🆔@arthamedan
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_تصویری🎞
#کیش_میج
🌺 عیدالله اکبر مبارک 🌺
شعرخوانی طنز استاد حمدیه با گویش همدانی در برنامه کیش میج تقدیم به نگاه های پر از مهر شما به مناسبت عید سعید غدیراز طرف #خانواده_بزرگ حوزه هنری انقلاب اسلامی استان همدان
#حوزه_هنری_انقلاب_اسلامی
@arthamedan
مرکز رسانه حوزه هنری انقلاب اسلامی استان همدان
https://arthamadan.ir/
18تیر برای ادبیات ایران روز قابل توجهی است. اگرچه دیر اما 11 سال است که این روز به نام «ادبیات کودک و نوجوان» نامگذاری شده است. این نامگذاری، نویددهنده این است که مسئولان به این امرِ مهم پی بردهاند که برای بارور کردن درخت ادبیات این مرز و بوم باید نگاهی ریشهای و عمیق داشت، باید ادبیات کودک و نوجوان را بیش از پیش جدی گرفت و با آموزشهای درست و بهجا و ارائه آثار مناسب با درک و اندیشهی کودکان و نوجوانان، آنها را برای فراگیری هرچه بهتر ادبیات آماده ساخت.
خوشبختانه بعد از انقلاب اسلامی، هم از نظر کیفی و هم از نظر کمّی آثار قابل قبولتری ارائه شده است. استان همدان با پرورش استعدادها و ایجاد بستر مناسب برای ادبیات کودک و نوجوان، همواره پیشتاز بوده و هست .
حوزه هنری انقلاب اسلامی استان همدان با تاسیس «خانهی ادبیات کودک و نوجوان» در سال 89، حمایت و توجه بیشتر و دقیقتر به ادبیات کودک و نوجوان را آغاز کرد. همین امر سبب شد حوزه هنری انقلاب اسلامی استان همدان «پرچمدار ادبیات کودک و نوجوان ایران» باشد.
ادامه دارد....👇
حضور مستمر شاعران و نویسندگان در جلسات ماهانه «شب ادبیات کودک و نوجوان» که تا کنون بیش از110 جلسه برگزار شده است، همچنین ضرورت ایجاد جلسات جداگانه شعر و داستان، موجب شد که در ابتدای سال 93کانون داستان کودک و نوجوان با عنوان«قلمک» نیز کار خود را آغاز کند. جلسات قلمک با بیش از 9 سال سابقه برگزاری به صورت مداوم، استعدادها و نویسندگان زیادی را کشف کرده و پرورش داده، بطوریکه بعد از 9 سال هر کدام از نویسندگان این کانون، در عرصه ادبیات کودک و نوجوان صاحب نام اند، آثارشان در مجلات و نشریات کشور به چاپ میرسد، کتابهای متعدد به چاپ رساندهاند و در جشنوارههای ملی و استانی خوش درخشیدهاند .
حاصل فعالیت 13 ساله خانه ادبیات کودک و نوجوان، 12 کتاب چاپ شده و 4 کتاب در دست چاپ است. برگزاری حدود250 جلسه شعر و داستان، بیش از 20کارگاه تخصصی با حضور اساتید برجسته و معرفی بیش از 20 شاعر و نویسنده کودک و نوجوان به جامعه ادبی است.
تشکیل «جلسه ایده داستان» با محوریت و هدف تولید داستان با مقتضیات روز برای کودک و نوجوان، از دیگر اقداماتی است که از سال 1401 و در خانه ادبیات کودک و نوجوان آغاز شده که در دوره اول 3 کتاب داستان کودک و نوجوان را در کمتر از یک سال تولید و به چاپ رسانده است.
تازهترین آثار تولید شده در خانه ادبیات کودک و نوجوان حوزه هنری استان همدان(در سال1401-1402) عبارتند از :
1-«من صبر ندارم» نویسنده معصومه کریمی
2- «راز نفر سوم» نویسنده مهین سمواتی
3- «نوربابا و زورهای عجیب و غریب» نویسنده ژیلا طاهری تیزرو
4- «ما دوتا» و «قلب ستاره ای من» نویسنده فرزانه رحمانی
5- «کاشکی اجازه داشتم» شاعر حجت یحیوی
امیدکه با همیاری فعالان این عرصه و همکاری مسئولین و با تولید بیشتر و بهتر آثار فاخر، حوزه هنری انقلاب اسلامی استان همدان در بارور شدن این نهال رو به رشد، گام های موثرتری بردارد .
حوزه هنری انقلاب اسلامی استان همدان برگزار می کند :
🌱مدرسه ادب و هنر انقلاب اسلامی "رویش"🌱
🔆دور اول؛ تابستان1402
🔔ویژه متولدین 84 تا 89 (13تا18 ساله ها)
#نوجوان_ها
🔻رشته ها :
📚ادبی
- داستان
- شعر
- تاریخ شفاهی
- خاطره و مستند نگاری
🎨هنری
- طراحی، نقاشی ، تصویر سازی، کمیک
- گرافیک
- نمایش
🎤رسانه
- اجرا و فن بیان
- تدوین
- فتوشاپ
- عکاسی (موبایل،حرفهای)
- پوستر سازی
- هنرهای تصویری (فیلم و مستند سازی)
📌مهلت ثبت نام : 27 تیر 1402
📌شروع دوره: 9 مرداد
✅ کلاس ها هفته ای 2 جلسه برگزار خواهد شد.
✅مدت دوره: 12 جلسه
🔸️هزینه هر رشته : 300 هزار تومان
♦️روش ثبت نام :
1️⃣ حضوری : همدان ، خیابان مهدیه ، خیابان حق گویان ، بن بست حق گویان ، حوزه هنری انقلاب اسلامی استان همدان تلفن: 21-08138269219
2️⃣ از طریق نامکاربری ایتا:
@arthamedan1
@arthamedan
روز ادبیات کودک و نوجوان بود و خانه ادبیات کودک و نوجوان حوزه هنری انقلاب اسلامی استان همدان سفر یکروزهای به شهرستان تویسرکان تدارک دید. همراهان هم شاعران کودک و نوجوان استان بودند.
مریم کوثری مثل همیشه به موقع و زودتر از همه رسید. مریم زرنشان با دوجعبه گیلاس و زردآلوی باغ شان آمد . زهرا آقامیرزایی با دو دسته گل به نام آیهان و نیروانا.مهدی طراوتی و مسلم محمدی هم از بهار و رزن خودشان را به موقع رساندند. استاد محقق در مسیر به ما ملحق شدند و با حضورشان نشاطی مضاعف به جمع ما دادند. به جوکار رسیدیم و مریم کرمی، محسن کریمی و نسرین شهبازی به جمع مان اضافه شدند تا میدل باس مملو از شاعران خوب کودک و نوجوان شود.
ادامه دارد....👇
حوزه هنری انقلاب اسلامی همدان
روز ادبیات کودک و نوجوان بود و خانه ادبیات کودک و نوجوان حوزه هنری انقلاب اسلامی استان همدان سفر یک
به تویسرکان که رسیدیم، مستقیم رفتیم آرامگاه میررضی الدین آرتیمانی، شاعر و عارف قرن دهم در باغی باصفا و درخت هایی سر به فلک کشیده. آقای بهنام جهانی، از شاعران تویسرکان، به ما ملحق شد و از ساقی نامه گفت و چند بیتی خواند: «به آنان که در تو گمند/ نهان از دل و دیدهی مردمند/ مکن ترک می تا نفس باقی است/ رضی روز محشر علی ساقی است.» آیهان و نیروانا هم از فضای دلنشین، برای بازی های کودکانه شان استفاده کردند.
روی پله ها چند عکس یادگاری گرفتیم و حرکت کردیم به سمت خانه اقتداریها. ورودیاش دالانی زیبا و خنک بود. در گرما و آفتاب تیز تیرماه حالمان را خوش کرد. وارد خانه شدیم از زیبایی و فضای دلنشینش به وجد آمدیم. هرکسی به طرفی رفت و موبایل به دست، عکس گرفت. اتاق هایی تو در تو، اتاقی با کرسی، اتاقی مخصوص صنایع دستی، حوضی با ماهیهای درشت قرمز، در و پنجرههایی چوبی ، درخت انار و کارگاه مینا کاری.
تصوّر جریان زندگی در چنین خانه هایی و مقایسه با خانه های شهری و آپارتمان بخشی از صحبت های شاعران بود.
آفتاب، پرحرارت میتابید اما شوق دیدن مقبره حیقوق نبی تحمل گرما را آسان تر می کرد. بچه ها دلشان بازی با سرسره های اطراف مقبره را میخواست اما گرما و گرسنگی مانع شد .
رفتیم سفره خانه ای قدیمی و زیبا برای نماز و استراحتی و ناهاری. ریحانه نوری تماس گرفت که بچه ها منتظرند و عجله کنید. ناهار را خورده و نخورده رفتیم کانون تویسرکان . چه فضای دلپذیر و زیبایی و چه کودکان پر نشاطی! بلافاصله جلسه را شروع کردیم و حسن مطلع جلسه، استاد محقق بودند که چند شعر از کتاب « باران بهانه بود » را خواندند و مورد استقبال بچه ها قرار گرفت .
همجواری کودکان و نوجوانان و شاعران کودک و نوجوان در فضایی که یادآور خاطرات کودکی مان بود وصف نشدنی بود .
شاعران به نوبت شعر خواندند و گپ و گفتی با بچه ها داشتند. از خاطراتشان و کودکی هایشان و از سوژه هایی که شعر شدند، گفتند.
جلسه تمام شد و بازار عکس های دسته جمعه داغ شد . شوق و شور بچه ها برای امضا گرفتن از شاعران و مخصوصا عکس دوتایی با استاد محقق دیدنی بود.
و ایشان با صبوری و مهربانی تمام با بچه ها عکس گرفتند و پای حرف هایشان نشستند.
عصر شده بود و هوا کمی خنک تر. با بچه های کانون خداحافظی کردیم و رفتیم کمربسته سرکان . ریحانه نوری و معصومه کریمی هم به جمع مان اضافه شدند. گیلاس ها و زردآلوهای باغ مریم زرنشان حسابی بر جانمان نشست. چنارهای هفت هزار ساله را دیدیم و از هوای مطبوع و خنک سرکان کیفور شدیم.
مریم کرمی هوس چای کرد و دیدیم کانون سرکان نزدیک است. به دعوت مسئول آنجا رفتیم و چای تازه دمی در خنکای کولر کانون خوردیم که حسابی چسبید.
وقت رفتن بود . مسلم محمدی باید برمیگشت رزن و مهدی طراوتی بهار و محسن کریمی ، مریم کرمی و نسرین شهبازی راهی ملایر بودند. حرکت کردیم . آیهان و نیروانا مسیر برگشت را خواب بودند و بقیه از روز خوبی که سپری شد و دوستی هایی که رنگ تازه تری گرفته بود و خاطرات یک روزه تویسرکان گفتیم.
هر کدام از شاعران درخواست کردند جلسه بعدی در شهر آنها برگزار شود . جلسه ای در حوزه هنری همدان که هر ماه شاعران کودک و نوجوان استان را کنار هم جمع میکند تا شعر بخوانند، شعر بشنوند و ساعتی در هوای دل انگیز شعرکودک و نوجوان نفس بکشند.