هدایت شده از شهرآرانيوز
17.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به رغم گسترش فضای مجازی، کتاب همچنان در جایگاه والای خود قرار دارد
👤رهبر معظم انقلاب در پایان بازدید از نمایشگاه کتاب:
🔹فرهنگسازی کشور نیازمند کتاب است و بهرغم گسترش فضای مجازی، کتاب همچنان در جایگاه والای خود قرار دارد.
🔹امیدواریم تولید کاغذ مرغوب قیمتهای گران کتاب را تعدیل کند.
@ShahraraNews
🔺️استاد گرامی جناب آقای سید محمد رضا میری
🔹️ مصیبت وارده را خدمت شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و غفران الهی و برای جنابعالی و خانواده محترم، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نماییم.
#حوزه_هنری_خراسان_رضوی
https://eitaa.com/artmashad
🏴ما بی وجود لطف تو مذهب نداشتیم
در دین و علم این همه منصب نداشتیم
نورت اگر نبود به جز شب نداشتیم
ذکر حسین جان به روی لب نداشتیم
⚫️سال روز شهادت ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت «امام جعفر صادق(ع)» تسلیت باد.
#حوزه_هنری_انقلاب_اسلامی
#امام_صادق
#شیعه
🔺️رئیس سومین دوره جایزه ملی داستان حماسی اعتقاد دارد که برگزاری این رویداد ملی، رویکردی جدید در حوزه ادبیات داستانی کشور به وجود آورده و مورد استقبال جمع زیادی از نویسندگان نیز قرار گرفته است.
🔹️به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، پاییز سال گذشته بود که فراخوان سومین جایزه ملی داستان حماسی، از سوی دبیرخانه این رویداد ملی منتشر شد؛ فراخوانی که از نویسندگان دعوت میکرد برای شرکت در ۳بخش مختلف این رویداد ملی (داستان کوتاه، رمان و بخش ویژه که به طرح رمان اختصاص دارد) آثار خود را به دبیرخانه رویداد ارسال کنند.
▪️جایزه ملی داستان حماسی اما پیش از انتشار این فراخوان برای نویسندگان آشنا بود؛ جشنوارهای که اصلیترین هدف آن داستان و رمان آن هم با مضامین حماسی و تولید امید آفرینی است و پیش از این نیز ۲دوره آن برگزار شده بود.
▪️حالا و با اتمام مهلت فراخوان جشنواره سوم و در آستانه برگزاری اختتامیه این جایزه ملی، «مجید عسکری» رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی و رئیس سومین دوره جایزه ملی داستان حماسی، از ابعاد مختلف جایزه داستان ملی از ابتدای شکل گیری تا کنون میگوید که مهمترین بخشهای صحبتهای او را در ادامه میخوانید.
news.hozehonari.ir/xq6m
#حوزه_هنری_خراسان_رضوی
@artmashad
🔺️دبیر علمی سومین جایزه ملی ادبیات حماسی با اشاره به افزایش استقبال مخاطبان در این دوره نسبت به دورههای گذشته گفت: ۷۷۶ اثر به دبیرخانه سومین جایزه ملی داستان حماسی ارسال شده است.
▪️به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، محمدرضا شرفی خبوشان دبیر علمی سومین جایزه ملی ادبیات حماسی با اشاره به این که جایزه ملی داستان حماسی از آغاز، با همفکری و همراهی نویسندگان بزرگ و از جمله مرحوم «سعید تشکری» همراه بود، اظهار کرد: این جایزه در نوع خود، هم به لحاظ موضوع و هم نحوه آغاز، جشنوارهای بینظیر و خاص بود و موجب جذب نویسندگان شد.
▪️وی افزود: جشنواره عزم خود را بر این گذاشته بود که هم از نویسندگان حرفهای برای تولید اثر دعوت کند و هم با جوانان نویسندهای که میخواهند طرح خود را به یک اثر تبدیل کنند همراه شود. اینگونه بود که دوره نخست این جایزه شکل گرفت و این مسیر در دوره دوم و سوم نیز ادامه پیدا کرد.
شرفی خبوشان خاطرنشان کرد: در دوره سوم جایزه ملی ادبیات حماسی، حماسههای ملی، حماسههای دینی و حماسههای بومی مورد توجه قرار گرفت که بخش حماسههای ملی، در بر گیرنده حماسههای تاریخی نیز بوده است. بخش حماسههای بومی نیز مربوط میشود به اتفاقات و جریاناتی که در آن، دلاوریها و قهرمانیهای یک خطه و بخش از سرزمین که مردم ایران زمین با اتکا به خصلتها و ویژگیهای قومی و باورهای خود رقم زده اند، مطرح میشود.
news.hozehonari.ir/xq6k
#حوزه_هنری_خراسان_رضوی
@artmashad
مجید عسگری با بیان اینکه از ۲ سال پیش و در دبیرخانه هنر حماسی، با همکاری ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و شهرداری مشهد، کارگروهی با عنوان «حکیم توس» شکل گرفت، ادامه داد: در این کارگروه، طرحی با عنوان «دهه حماسه ایران اسلامی» مطرح شد که از ۲۵ اردیبهشت و مصادف با زادروز حکیم ابوالقاسم فردوسی آغاز میشود و تا ۳ خرداد مصادف با روز مقاومت و پیروزی ادامه دارد. این موضوع در شورای فرهنگ عمومی استان نیز به تصویب رسیده و قرار است فعالیتهای حماسی در این دهه متمرکز شود؛ لذا مراسم اختتامیه دوره سوم جایزه داستان حماسی نیز در پایان این دهه برگزار میشود.
رئیس سومین دوره جایزه ملی داستان حماسی با اشاره به اینکه برگزاری این رویداد ملی، رویکردی جدید در حوزه ادبیات داستانی کشور به وجود آورده و مورد استقبال جمع زیادی از نویسندگان نیز قرار گرفته است، افزود: جوایزی که برای دوره سوم داستان حماسی در نظر گرفته شده است، به این صورت است که در بخش رمان، نفرات اول تا سوم به ترتیب ۱۰۰ میلیون تومان، ۵۰ میلیون تومان و ۳۰ میلیون تومان دریافت میکنند و در در بخش داستان کوتاه نیز بدون در نظر گرفتن رتبه بندی، به هر یک از ۵ اثر برتر مبلغ ۱۰ میلیون تومان تقدیم میشود.
ادامه مطلب: https://www.ibna.ir/vdcgzu9wuak9wy4.rpra.html
#حوزه_هنری_خراسان_رضوی
@artmashad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر
🔺️نخستین جشنواره بینالمللی فیلم و فیلمنامه ایثار
▪️۲۹ الی ۳ خرداد ۱۴۰۲/ مشهد مقدس /پردیس سینمایی مهر کوهسنگی مشهد
#حوزه_هنری_خراسان_رضوی
@artmashad
«محمدرضا آریان فر» یکی از برگزیدگان جایزه ملی داستان حماسی است. شاعر و نویسنده متولد خرمشهر که در دومین دوره این جایزه در بخش رمان توانست عنوان جایزه سوم مشترک را با ارائه اثر «موندو» کسب کند. نکته قابل توجه این که از جمع آثار برگزیده دومین دوره جایزه ملی داستان حماسی، تا کنون فقط همین اثر منتشر شده که نشر آن نیز توسط انتشارات سوره مهر صورت گرفته است.
تا کنون ۳۵ اثر از این نویسنده به چاپ رسیده است. «جهانی ایمنتر از تبسمهای تو نیست»، «سهمی از همه ترانه ها»، «دو روایت جامانده»، «نقل آخر»، «زهور»، «رقص با طوفان»، «بانوی مه»، «بازنویسی قتل ذکر نشده یک اول شخص جمع!»، «دل و دشنه»، «شطرنج در باد»، «طوقی»، «زاغی»، «شبی که گوزنها در آتش سوختند»، «اسبها هنوز در من شیهه میکشند»، «خودم را در کوچههای اصفهان گم کرده ام»، «مکث روی ریشتر هفتم» و… بخشی از آثاری است که از این نویسنده پرتلاش در زمینههای مختلف ادبی از جمله شعر، نمایشنامه، رمان و… منتشر شده است و تعدادی آثار دیگر از او نیز در آستانه انتشار قرار دارد.
او در گفت و گویی درباره جایزه ملی داستان حماسی و اثر برگزیدهاش در دومین دوره این جایزه میگوید.
ادامه مطلب: news.hozehonari.ir/xq6r
#حوزه_هنری_خراسان_رضوی
@artmashad
🔺️جشن امضاء کتاب #خاتونوقوماندان
🔹️ با حضور خانم مریم قربانزاده نویسنده کتاب و خانم امالبنینحسینی راوی و همسر شهید علیرضا توسلی
▪️پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه، ساعت ۱۷:۳۰ الی ۱۹
▪️تهران، مصلی امام خمینی (ره) شبستان اصلی سرای ناشران عمومی، راهرو ۱۶ سالن کوشک
🔺️«علیرضا محمودی ایران مهر» نویسنده مشهدی ساکن گیلان و منتخب دومین دوره جایزه ملی ادبیات حماسی، معتقد است که یک گسست فرهنگی بین مردم به وجود آمده که معلول کم کاری فعالان حوزه ادبیات است و آنها نتوانستهاند اهمیت و ارزش شاهنامه و دیگر آثار ادبی را به روزگار امروز منتقل کنند.
🔹️«علیرضا محمودی ایران مهر» نفر نخست برگزیدگان دومین دوره جایزه ادبیات حماسی در بخش داستان نیمه بلند است که با اثر «گذر از رودخانه بهشت» توانست حائز این عنوان شود.
▪️آنگونه که خود میگوید، در سال ۱۳۵۳ در مشهد متولد شده است. زندگی در مشهد، شیراز، تهران، سیستان و بلوچستان، اصفهان و خورستان را تجربه کرده و در حال حاضر ساکن گیلان است. کار نگارش را با انتشار نخستین داستانهای کوتاه خود، در دوره نوجوانی و در سال ۱۳۶۸ آغاز کرده و تا کنون از وی، کتابهایی در ایران و خارج از ایران و به زبانهای مختلف منتشر شده است.
▪️محمودی ایران مهر علاوه بر نگارش داستان، نگارش فیلمنامه و نمایشنامه را نیز تجربه کرده و در برحهای از زمان نیز برنامه ساز رادیو بوده است. ضمن این که در سایر زمینههای هنری از جمله سینما، عکاسی و تئاتر نیز فعالیت داشته است. اما علاقمندی اصلی او ادبیات داستانی بوده و خصوصا در سالهای اخیر در همین زمینه متمرکز بوده است.
▪️در گفت و گویی که با وی داشتیم، ویژگیها و مختصات ادبیات حماسی را از دیدگاه خود بیان میکند و در کنار آن، به معرفی «گذر از رودخانه بهشت» میپرازد و آنچه در ادامه خواهد آمد، ماحصل این گفت و گو است:
news.hozehonari.ir/xq6y
#حوزه_هنری_خراسان_رضوی
@artmashad