ـ┈•꧁༼﷽༽꧂•┈
نيت خلاف و قول كذب نفس و خيال و فكر را كج و معوج مىكنند. لذا در روايات ما نهى از كذب شده است هر چند به هزل و مطايبه (یعنی شوخی)باشد.
📚هزار و یک نکته
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
عکس نوشته
علامه حسنزاده آملی
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
عکس نوشته
علامه حسنزاده آملی
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
فنا فیالله شد اما بقا دارد سلیمانی_۲۰۲۲_۰۱_۰۲_۲۰_۲۷_۳۸_۸۳۰.mp3
4.25M
🔻بمناسبت سالگرد شهادت سردار #حاج_قاسم_سلیمانی
▪️فنا فی الله شد اما بقا دارد سلیمانی
▪️مقام قدس در قرب خدا دارد سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | روایت بغضآلود رهبر انقلاب از انتظار حاج قاسم سلیمانی پشت درب اتاق عمل جراحی و همراهی با خانواده دوست شهیدش
🆔 @Shobhe_ShenaSi
درباره فدک.mp3
13.42M
🔻داستان #فدک چیست؟
🔻چرا فدک غصب شد و چگونه باید آن را پس گرفت؟
🔻وظیفهی ما در این باره چیست؟
🎙 حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
📚درسها و سخنرانیها👇
✅ @ghorbanimoghadam_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساعت یک و بیست دقیقه ۱۳ دیماه
به وقت حاج قاسم
شادی روح حاج قاسم حمد و قل هو الله بخوانید
🆔 @Shobhe_ShenaSi
May 11
💠حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها
🔸أنَّى تُؤْفَكُونَ؟ وَ كِتَابُ اَللَّهِ بَيْنَ أَظْهُرِكُمْ، أُمُورُهُ ظَاهِرَةٌ، وَ أَحْكَامُهُ زَاهِرَةٌ، وَ أَعْلاَمُهُ بَاهِرَةٌ
🔹شما را کجا به بیراهه می برند؟ درحالی که کتاب خدا (قرآن) میان شماست، امور قرآن آشکار است، احکامش درخشان است و نشانه های آن فروزنده.
📗(خطبه فدکیه) - بحار الأنوار ج29 ص220
🔻شرح حدیث
🔸وقتی کسی سالار کاروان و پیشرو برای جامعه است، هنگام خطر هشدار می دهد، بیراهه ها را نشان می دهد و از بروز فتنه ها یا افتادن در گمراهی ها بر حذر می دارد. اهل بیت پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم چنین نقشی دارند. مثل قرآن هادی امّتند و در کنار کتاب خدا «راه» و «بیراهه» را نشان می دهند و انحراف ها را گوشزد می کنند.
🔸نشانه های عدول از راه خدا و سنت رسول در جامعه ی اسلامی دیده می شد که حضرت زهرا(علیها السّلام) خطبه خواند و هشدار داد و آیات قرآن و توصیه های پیامبر خدا را یاد آوری کرد.
🔸شگفت از آن جماعتی که به فاصله ی اندکی از رحلت پیامبر پیمان ها را شکستند و برای رسیدن به قدرت، روشن ترین وصایای پیامبر خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم را زیر پا گذاشتند و اهل بیت علیه السّلام را کنار زدند.
🔸اگر قرن ها از طلوع اسلام و تعالیم محمد صلّی الله علیه و آله و سلّم گذشته بود و آن انحرافها و غفلتها پیش می آمد، توجیه پذیر بود، ولی... نکوهش دختر پیامبر از آن قوم از این جهت است که هنوز آیات روشن و روشنگر قرآن باقی است و هنوز نشانه های دین خدا محو نشده و هنوز عترت آن پیامبر و کتاب خدا در میان مردم است و این بدعت ها و گمراهی ها پیش می آید! این است که می پرسد: به کجا چنین شتابان؟ چه زود از راه به در شدید؟
📗منبع: #حکمت_های_فاطمی ، جواد محدثی
#شرح_حدیث
@ahlolbait
💠حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها
🔸أنَّى تُؤْفَكُونَ؟ وَ كِتَابُ اَللَّهِ بَيْنَ أَظْهُرِكُمْ، أُمُورُهُ ظَاهِرَةٌ، وَ أَحْكَامُهُ زَاهِرَةٌ، وَ أَعْلاَمُهُ بَاهِرَةٌ
🔹شما را کجا به بیراهه می برند؟ درحالی که کتاب خدا (قرآن) میان شماست، امور قرآن آشکار است، احکامش درخشان است و نشانه های آن فروزنده.
📗(خطبه فدکیه) - بحار الأنوار ج29 ص220
@ahlolbait
💠امام علی علیه السلام
🔸اللَّهْوُ يُفْسِدُ عَزَائِمَ اَلْجِدِّ
🔹 سرگرمى، تصمیما ت جدّى را تباه مى كند.
📗غرر الحکم ص 125
@ahlolbait
#نهج_البلاغه
🔴وَاقْدَمُوا عَلَى اللّهِ مَظْلُومِينَ، وَلاَ تَقْدَمُوا عَلَيْهِ ظَالِمِينَ
💎«مظلوم بر خداوند وارد شويد و ظالم وارد نشويد»
🖋مفهوم اين سخن آن نيست که تن به ظلم بدهيد و تسليم ظالم شويد; زيرا اين کار از نظر اسلام ممنوع و نوعى کمک به ظالم و اعانت بر اثم است; بلکه منظور آن است که اگر بر سر دو راهى قرار گرفتيد که يا حقوق مردم را ببريد يا حق شما را ببرند، ترجيح دهيد که از حق خود بگذريد تا به ظلم بر ديگران آلوده نشويد. با توجه به قاعده تقديم اهم بر مهم اين کار يک برنامه عادلانه و خداپسندانه است.
📘#خطبه_151
@nqhjol_balagheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
💎چرایی اجزاء و معارف دین از زبان صدیقه طاهره(س)
🔴خطبه #فدکیه
🎤استادمحمدعلی #انصاری
🔋زمان:۴:۴۶ حجم: ۱۴.۱ MB
🥀🍂🥀🍂🥀
🌷کانال نهجالبلاغه🌷
@nahjol_balagheh
#شوخى_نامناسب
❤️ امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
💥مَا مَزَحَ امْرُؤً مَزْحَةً إلَّا مَجَّ مِنْ عَقْلِهِ مَجَّةً
🌓هیچ کس شوخی بیجا نکند ، جز آنکه مقداری از عقل خویش را از دست بدهد
📘#حکمت_450
@nahjol_balagheh
امیرالمؤمنین #امام_علی علیه السلام:
💠 أيُّهَا النّاسُ! اِعلَموا أنَّهُ لَيسَ بِعاقِلٍ مَنِ انزَعَجَ مِن قَولِ الزّورِ فيهِ، ولا بِحَكيمٍ مَن رَضِيَ بِثَناءِ الجاهِلِ عَلَيهِ، النّاسُ أبناءُ ما يُحسِنونَ، وقَدرُ كُلِّ امرِىًءما يُحسِنُ، فَتَكَلَّموا فِي العِلمِ تَبَيَّن أقدارُكُم
❇️ اى مردم! بدانيد كه آن كه از سخنى ناروا درباره خويش ناراحت گردد، خردمند نيست و آن كه از ستايش نادان، خشنود گردد، حكيم نيست. مردم، فرزند چيزى هستند كه به نيكى از عهده انجام دادن آن بر مىآيند و منزلت هر شخص، به اندازه كارى است كه به نيكى از عهده آن بر مىآيد. پس در حوزه دانش، سخن بگوييد تا منزلَتتان آشكار گردد.
📚 الكافی، جلد ۱، صفحه ۵۰
#حدیث_روز
━━💠🍃🖤🍃💠━━
📳 لینک عضویت در کانال طرح ولایت طلاب در ایتا و سروش:
🆔 @tarhe_velayat_tollab
لینک ارتباط با ادمین:
🆔 @T_Velayat_T
💠 مفاتیح الحیات
#شماره221
#فصل_ششم
#خوردن_و_آشامیدن
#برخی_آداب_سفره
🔸 امیرمؤمنان (علیه السلام) می فرماید: ابوجحیفه نزد پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) آروغ زد. حضرت فرمود: آروغت را بازدار، زیرا سیرترین افراد دنیا گرسنهترینهای روز قیامت اند. امام (علیه السلام) می فرماید: پس از آن ابوجحیفه تا هنگامی كه به خدا پیوست شكمش را از غذا پر نكرد[1] و نیز می فرماید: اگر پیش از سیر شدن از غذا دست برداری از غذا لذت می بری.[2]
[1] . أَتَی أَبُو جُحَیفَةَ النَّبِىَّ وَ هُوَ یتَجَشَّأُ، فَقَالَ: اكْفُفْ جُشَاءَكَ، فَإِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ فِى الدُّنْیا شِبَعاً أَكْثَرُهُمْ جُوعاً یوْمَ الْقِیامَةِ. قَالَ: فَمَا مَلأَ أَبُو جُحَیفَةَ بَطْنَهُ مِنْ طَعَامٍ حَتَّی لَحِقَ بِاللَّه (عیون اخبار الرضا ، ج2، ص38ـ39).
[2] . لا تَرْفَعْ یدَكَ مِنَ الطَّعَامِ إِلاَّ وَ أَنْتَ تَشْتَهِیهِ، فَإِنْ فَعَلْتَ ذَلِكَ فَأَنْتَ تَسْتَمْرِئُهُ (تحف العقول، ص172).
.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 165.
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 علم فطری
🔹 چه کسی است که نفهمد که عدل خوب است و ظلم بد است؟ سوگند یاد کرد: ﴿وَ نَفْسٍ وَ ما سَوَّاها﴾؛ قسم به جان آدمی و قسم به کسی که انسان را #مستوی_الخلقه خلق کرد! یک وقت است کسی بدنش سالم نیست، عیب ندارد، چون به هر حال جانش سالم است. معنای مستوی الخلقه بودن چیست؟ ﴿وَ نَفْسٍ وَ ما سَوَّاها﴾، این «فاء»، فای فصیحیه است؛ یعنی تسویه روح را تفسیر می کند. روح، مستوی الخلقه است یعنی چه؟ روح که دست و پا ندارد، بدن دست و پا دارد که یا مستوی الخلقه است یا نیست؛ اما روح، مستوی الخلقه است یعنی چه؟ فرمود من روح را مستوی خلق کردم، #بی_عیب خلق کردم، بی نقص خلق کردم؛ فرمود: ﴿وَ نَفْسٍ وَ ما سَوَّاها﴾، این «فاء» تفسیر می کند: ﴿فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا﴾؛ یعنی به او گفتم چه بد است چه خوب است.
🔹 هیچ کس نیست در این هفت میلیارد افرادی که روی زمین اند که نداند #عدل چیز خوبی است ظلم چیز بدی است، سرقت چیز بدی است اختلاس چیز بدی است. آن جزئیات را انسان یاد می گیرد؛ ولی خطوط کلّی را بلد است. این را به عنوان #مکتب به ما آموخت، اجرائیات هم که هست_ به هر حال بشر زندگی می خواهد _ و آن داور، #نفس_لوامه است که هیچ رشوه قبول نمی کند!
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1397/06/02
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها
🔸 أمَا وَ اللَّهِ! لَوْ تَرَكُوا الحَقَّ عَلَى أَهْلِهِ وَ اِتَّبَعُوا عِتْرَةَ نَبِيِّهِ لَمَا اِخْتَلَفَ فِي اللَّهِ اِثْنَانِ
🔹به خدا قسم اگر مردم حق را به اهلش وا مینهادند و از عترت پیامبر خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم پیروی می کردند هرگز دو نفر درباره ی خدا (و اسلام) اختلاف نمی کردند.
📗 بحارالأنوارج36 ص252
🔻شرح حدیث
🔸نقش محوری «ولایت» در جامعه ی اسلامی مهم است. امامت، امّت را وحدت می بخشد و از تفرقه جلوگیری می کند و پراکندگی ها را به سامان و همدلی و همفکری می رساند.
🔸این سخن را حضرت زهرا (علیها السّلام) پس از رحلت پیامبر خدا فرمود، آن هم کنار قبر حضرت حمزه ی سیدالشهدا در اُحد. کسی به نام محمود بن لبید حضرت فاطمه(علیها السّلام) را آن جا در حالت گریه و عزاداری دید. فرصت را غنیمت شمرد و سؤالهایی مطرح کرد و از امامت امیرمؤمنان پرسید.
🔸حضرت در جواب او به حادثه ی غدیر و سخنان پیامبر درباره ی علی علیه السّلام و امامان پس از او اشاره کرد. وی پرسید: پس چرا علی علیه السّلام از اقدام برای گرفتن حق خویش باز نشست؟ حضرت با استناد به سخن پیامبر که «امام مثل کعبه است، سراغ او باید رفت، نه این که او سراغ مردم برود» فرمود: اگر مردم حق را به حق دار می دادند و از خاندان نبوت تبعیّت می کردند، مردم به حق می گراییدند و وحدت اعتقادی بر محور «حق» پدید می آمد و اختلاف در امّت پیامبر بروز نمی کرد.
🔸این نقش امامت و ولایت است که جهت ها و نیروها و افکار و حرکت ها را به وحدت می رساند و جامعه را از اتحاد و انسجام برخوردار می سازد.
📗منبع: #حکمت_های_فاطمی ، جواد محدثی
#شرح_حدیث
@ahlolbait