💠از دعاهای حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها
🔸اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ كَلِمَةَ الإِخْلاَصِ وَ خَشْيَتَكَ فِي الرِّضَا وَ الغَضَبِ وَ القَصْدَ فِي الغِنَى وَ الفَقْرِ
🔹خداوندا! از تو اعتقاد خالص و توحید را می خواهم، و این که در حالتِ خشم و رضا از تو بترسم و در حالت فقر و غنا اعتدال را رعایت کنم.
📗بحارالأنوارج91 ص225
🔻شرح حدیث
🔸خواسته های حضرت فاطمه (علیها السّلام)در این دعا یکی اعتقادی است، یکی قلبی و یکی هم اخلاقی و رفتاری.
🔸«کلمه ی اخلاص» و عقیده به توحید نخستین خواسته است. اگر توجه به معبود یکتا نباشد، عمل تباه و اندیشه منحرف می گردد.
🔸خواسته ی دوم خداترسی در حال غضب و رضاست. بعضی وقتی عصبانی می شوند، از مرز حق می گذرند و قضاوت نادرست و تصمیم نابجا می گیرند. رعایت حکم خدا وحق و عدل در همه حال معیار سلامت اخلاقی و ایمانی انسان است.
🔸خواسته ی سوم میانه روی در حال ثروتمندی و تنگدستی است.
🔸برخی وقتی فقیرند، هم ناشکری می کنند، هم بخل می ورزند. برخی هم وقتی ثروت و مال دارند، به افراط و زیاده روی و ریخت و پاش و اسراف روی می آورند.
🔸حرکت در راه «اعتدال» مطلوب شرع و عقل است. میانه روی هم در دوران فقر و تنگدستی هم در دوره ی توانگری و برخورداری فضیلتی اخلاقی است.
🔸افراط و تفریط در هر مسأله ای ناپسند است، حتی در بذل و بخشش مالی.
📗منبع: #حکمت_های_فاطمی ، جواد محدثی
#شرح_حدیث
@ahlolbait
💠از دعاهای حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها
🔸اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ كَلِمَةَ الإِخْلاَصِ وَ خَشْيَتَكَ فِي الرِّضَا وَ الغَضَبِ وَ القَصْدَ فِي الغِنَى وَ الفَقْرِ
🔹خداوندا! از تو اعتقاد خالص و توحید را می خواهم، و این که در حالتِ خشم و رضا از تو بترسم و در حالت فقر و غنا اعتدال را رعایت کنم.
📗بحارالأنوارج91 ص225
@ahlolbait
#نهج_البلاغه
💥فَدَعْ مَا لاَ تَعْرِفُ، فَإِنَّ شِرَارَ النَّاسِ طَائِرُونَ إِلَيْکَ بِأَقَاوِيلِ السُّوءِ،
🌎آنچه را نمى دانى رها کن (و به شايعات و سخنان اشرار گوش فرا مده) زيرا مردم شرور سخنان نادرستى را به تو مى گويند (تا تو را از راه حق منحرف سازند).
📘#نامه_78
@nahjol_balagheh
🔺️پروفسور لگنهاوزن
🔸️او واقعا یک ذهن سیستماتیک داشت. همه دانش های مختلف او از یک سیستم شکل و صورت گرفته بود و با هم سازگار بود.
🔹️بیش از سی سال است که ایشان را می شناسم و افتخار بزرگ من این است که توانستم پای صحبت ایشان بنشینم و یاد بگیرم. در این ده پانزده سال آخر هر هفته جلسه داشتیم و من مدام عذاب وجدان داشتم که چرا باید وقت این پیر مرد را با فلسفه غرب بگیرم و او را اذیت کنم اما دیدم وقتی جلسات شروع می شود ایشان زنده می شود و نشاط دارد و در مقام دفاع از دین بر می آید.
🔸️ارتباط با مسیحیان برای ایشان بسیار مهم بود. ایشان چندین بار تاکید کرد که باید با مسیحیان همکاری کنیم. همیشه در مورد مقالات و سفر ها و صحبت ها مشورت می کردم. یک دفعه که قرار بود بروم امریکا خدمت ایشان می رفتم و می گفتم که الان که قرار است بروم امریکا و کلیسا ها و مراسم ها صحبت کنم چه بگویم؟ ایشان به من گفت فکر نکنید که می توانید آن ها را مسلمان کنید. این کار شما نیست بلکه کار شما این است که سوء تفاهم را برطرف کنید. این مهم است. اگر شما می توانید باید نگاهشان را اصلاح کنید.
#بزرگداشت_علامه_مصباح
💻 @mesbahyazdi_ir
🔹️علامه مصباح قدس سره، می فرمودند باید با پیروان حضرت مسیح همکاری کنیم تا آن روز فرا برسد چرا که باور به بازگشت منجی بین ما و ایشان مشترک است و اگر این همکاری و هم پیمانی باشد، باید باور داشته باشیم که پیروان مسیحیت بالاخره روزی به آیین اسلام گرایش پیدا می کنند.
🔸️ضمن نشاط در بحث های علمی خیلی صمیمی بود. همیشه پیش ایشان احساس می کردم که شاگرد هستم و باید یاد بگیرم اما ایشان رفتارش طوری بود که انگار ما همکار هستیم. ایشان تواضع داشت، اگر از چیزی خبر نداشت بدون هیچ خجالتی می گفت من نمی دانم. بعضی سوالات را می پرسیدم بدون هیچ تعارفی می گفتند که این سوال را از آقای فیاضی بپرسید ایشان بهتر از من می داند.
#بزرگداشت_علامه_مصباح
💻 @mesbahyazdi_ir
امیرالمؤمنین #امام_علی علیه السلام:
💠 منْ يُعْطِ بِالْيَدِ الْقَصِيرَةِ، يُعْطَ بِالْيَدِ الطَّوِيلَةِ
❇️ كسى كه با دست كوتاه ببخشد با دست بلند به او بخشيده مىشود.
📚 حکمت ۲۳۲ نهج البلاغه
#حدیث_روز
━━💠🍃🌺🍃💠━━
📳 لینک عضویت در کانال طرح ولایت طلاب در ایتا و سروش:
🆔 @tarhe_velayat_tollab
لینک ارتباط با ادمین:
🆔 @T_Velayat_T
47.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔 #قسمت_اول | مستند آیه مقاومت
🔹️گفت و گوی ویژه حجت الاسلام و المسلمین مجتبی مصباح با حجت الاسلام و المسلمین سید حسن نصر الله دبیرکل حزب الله لبنان
🔺️به مناسبت اولین سالگرد ارتحال مرحوم آیت الله محمد تقی مصباح یزدی قدسسره
🔴 قسمت دوم این برنامه یکشنبه ۱۲ دی ساعت ۱۸ از شبکه یک سیما پخش می شود.
━━💠🍃🌺🍃💠━━
📳 لینک عضویت در کانال طرح ولایت طلاب در ایتا و سروش:
🆔 @tarhe_velayat_tollab
لینک ارتباط با ادمین:
🆔 @T_Velayat_T
سلام علیکم
طبق اخبار شنیده شده
ان شاءالله بزودی زمان عرضه اولیه جدید را اعلام خواهیم کرد...
خادم شما در کانال عرضه اولیه
@arzeh_avalieh
💠 اولین سالگرد ارتحال آیت الله محمد تقی مصباح یزدی
▪️ از شبی که آیت الله مصباح یزدی رحلت کرد تا همین امروز هیچ شبی نبوده است که بنده ایشان را فراموش کرده باشم.
▫️ هنوز آنچنان که باید #مقام_علمی شایسته ایشان دیده نشده است.
▫️ الان به برکت انقلاب اسلامی و خون های پاک شهدا این علم و فن شریف فلسفه از مظلومیت به در آمده است، شایسته است با مطالعه دقیق اشکالات و #شبهات_فلاسفه برجسته غربی پاسخ های حضرت آیت الله مصباح یزدی به این مشکلات اساسی و مسائل عمده را به صورت وزین و متقن تبیین نموده و به جامعه علمی داخلی و بین المللی ارائه نمایید تا در یک سطح برتری #اندیشه_آیت_الله_مصباح_یزدی معرفی شود.
▫️ در معرفی دیدگاه ها و اندیشه آیت الله مصباح یزدی همّت بلند داشته باشید، چرا که دیدگاه ها و اندیشههای ایشان #آبروی_علمی برای جمهوری اسلامی است.
📚 دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مرحوم آیت الله مصباح یزدی
تاریخ: 1400/09/09
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ویژگی های پیام امام راحل
🔸 این پیام گرچه یک #حقیقت_توحیدی است، اما... .
تاریخ: 1400/10/11
#حاکمیت_توحید
#نشست_علمی_بازخوانی_نامه_حضرت_امام_خمینی_س_به_گورباچف
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
🆔 @m_vaezjavadi
💠 ثبات قدم
🔹 اگر کسی کار خیر بکند، انفاقی بکند خدا به او پاداش می دهد. یکی از پاداش های او این است که او را حفظ می کند، #ثبات_قدم عطا می کند. این هدف، این علت غایی آمده جلو در مبدأ کار قرار گرفت؛ در آیه نورانی سوره مبارکه «بقره» ندارد که اگر کسی کار خوب کرد، ما او را ثابت قدم می کنیم، این هدف و کار خدا را ذات أقدس الهی آورده در متن کار این مجاهد، فرمود اگر کسی کاری بکند ﴿تَثْبِیتَاً مِنْ أَنْفُسِهِم﴾ یعنی در همان اولی که وارد حوزه شد می خواهد ثابت قدم باشد، همان اولی که وارد #میدان_نبرد شد می خواهد ثابت قدم باشد؛ نه اینکه اگر کسی چنین کاری را کرد خدا او را ثابت قدم می کند. آن قدر این مردان بزرگ هستند که از همان اول #ثبات_قدم را از خدا می طلبند.
🔹 قبل از انقلاب هر کسی کاری می کرد می گفت من کار خیر انجام می دهم، امیدواریم که خدا ما را نلغزاند، امیدواریم در روزهایی که می خواهیم بلغزیم خدا ما را حفظ بکند! این کار همه ما قبل از انقلاب بود؛ اما طرز فکر برگشت، بعد از انقلاب غالب این عزیزان می گویند من این کار را می کنم که #کشورم_ثابت_باشد، این کار را می کنم که ملّتم ثابت باشد، این کار را می کنم که خودم ثابت باشم: ﴿تَثْبِیتَاً مِنْ أَنْفُسِهِم﴾؛ این در متن کار است، آن وقت ذات أقدس الهی چه پاداشی خواهد داد!
🔹 امیدواریم که ذات أقدس الهی روح مطهر و پُر فتوح #آیت_الله_مصباح_یزدی (رضوان الله تعالی علیه) را با انبیا و اولیا محشور بفرماید که قلمی زدند، قدمی زدند ﴿نَكْتُبُ مَا قَدَّمُوا وَ آثَارَهُم﴾؛ همه را ذات أقدس الهی ثبت می کند.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 پيام به همايش مجازی کتاب سال حوزه
تاریخ: 1399/11/16
🆔 @a_javadiamoli_esra