بندی را که پاره شد
می شود گره زد ولی همیشه
یک گره باقی می ماند...
مواظب باشیم رشته محبت
بین ما انسان ها پاره نشود
و نیازی به گره زدن نداشته باشد
@as13941394 💞💞💞
بعضیا هستن که تمام عمرشون رو سعی میکنن که رابطشون رو با یه آدم اشتباه درست کنن..
@as13941394 💞💞💞
چگونه از فریزر برای نگهداری از مواد غذایی خود در دوران قرنطینه استفاده کنیم؟
@as13941394 💞💞💞
#تربیت_جنسی_کودکان
آنچه والدین باید بدانند:
💯بیشتر کسانی که دست به سوء استفاده جنسی از کودکان میزنند، آشنای کودک و مورد اعتماد خانواده محسوب می شوند.
🛑اصل اساسی در پیشگیری از خطر این است که کودک بدون ترس از توبیخ و تنبیه با والدین خود صحبت کند و اطمینان داشته باشد که پدر و مادر در همه حال از او حمایت می کنند.
به کودکان خود -دختر و پسر- آموزش بدهیم که هیچکس چه غریبه و چه آشنا حق ندارد، قسمت های حساس بدن او را لمس کند و به فرزند خود بگوییم در صورتی که با این مساله روبرو شد، فریاد بزند و در اولین فرصت والدین را مطلع کند.
⭕️به فرزند خود تاکید کنیم که دعوت هیچ آشنا و یاغریبه ای را برای سوار شدن در خودرو شخصی یا رفتن به مکان خلوت را نپذیرد.
❌اجازه ندهیم فرزند ما ساعتها در خانه همسایه بماند و یا شب بدون حضور ما در خانه بستگان بخوابد.
🌈اگر قرار است فرزند ما با دوستان یا از طریق مدرسه به مسافرت و اردو برود، در باره جزییات برنامه از جمله محل اسکان، کیفیت خوابگاه، صلاحیت سرپرستان اردو و... پرسش و تحقیق کنیم.
👌به فرزند خود یاد بدهیم که در مقابل پیشنهادهای غیر معمول با قاطعیت نه بگوید.
🌈ما به عنوان پدر و مادر باید مراقب تغییر رفتار کودک خود باشیم و علت این تغییر رفتارها را با خوش خیالی به فشار درس و یا سرماخوردگی و مسایل خیالی دیگر تقلیل ندهیم.
🌈اگر کودک ما ناگهان پرخاشگر و عصبی شده، اگر فرزند ما مدتی است گوشه گیر شده و حواسش پرت و غرق در تخیل است. اگر در چهره او آثار شرم و گناه می بینیم و هربار نگاهش را از ما می دزدد. اگر یکباره دچار افت تحصیلی شده و یا خواب و اشتهایش ناگهان مختل شده است... ممکن است مورد آزار جنسی قرار گرفته باشد.
‼️نکته مهم تر این است که در مکان های ورزشی، آموزشی، اردوها، سفرهای داخلی و خارجی، مدارس شبانه روزی و... رفتار مربیان ومعلمان تابع پروتکل های تصویب شده باشد و بر اجرای این پروتکل ها نظارت دقیق صورت گیرد.
@as13941394 💞💞💞
#ایستگاه_تربیت
✏️ گاهی بهجای سرزنش مستقیم كودكان و نوجوانان، از استفهام استفاده کنید،
🌸 چون استفهام مؤدبانهتر از سرزنش است؛ و روان در مقابل آن بیشتر متأثر میشود.
✅ از این نظر است كه قرآن استفهام انكاری زیادی دارد.
👈اَلم یعلم باَن الله یری👉
@as13941394 💞💞💞
من از الان غصه اینو دارم که زولبیا بامیه رو چجوری ضدعفونی کنم😑😁😁
@as13941394 💞💞💞
🖇
تا زمانی که یاد نگیرید
چگونه با افرادی که با شما موافق نیستند
صبور باشید،
نه شاد خواهید بود و نه موفق!
👤 ناپلئونهیل
@as13941394 💞💞💞
هیچ وقت نگران آینده ی
"ناشناخته ات" نباش
وقتی خدای
"شناخته شده ای" داری
🌹نیم نگاه🌹
http://eitaa.com/joinchat/4024041476Cd9ea1840b4
زندگی کردن با خاطرات اونی که رفته
پی زندگیش ، اسمش وفاداری نیست
خیانته ...
خیانت به آینده خودت ...
@as13941394 💞💞💞